Jinekoloji Kadın hastalıkları

Damladmr62

Damla
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2025
14
6
1
20
Merhaba arkadaşlar akşam idrarım kanlıydı sizce sebebi ne olabilir ağrım falan yok reglde değilim neden olduğunu anlamadım sizin bı fikriniz var mı?

Böbreklerinde problem olabilir idrar yolu enfeksiyonu geçirebilirsiniz doktora gidin muhakkak kan görmek çok iyi bir şey değil inşallah yumurtlama kanaması falandır

Evet kırkımız çıktı bir hafta sonra oldum .
Ve su anda kontrol ettigimde kanamaya dair bişey yok pedim temiz ama seninde dediğin gibi belki böbreklerde falan bişey var yada enfeksiyon biraz araştırdım bir sürü bişey yazıyor galiba doktora gitsem iyi olucak

Git muhakkak sakın ihmal etme bir kere benden de geldi aklım çıktı idrarda gözükmedi idrar tahlilinde gözüktü böbreklerden şüphelendiler ya kadın olmak ne zor ya

Git muhakkak sakın ihmal etme bir kere benden de geldi aklım çıktı idrarda gözükmedi idrar tahlilinde gözüktü böbreklerden şüphelendiler ya kadın olmak ne zor

Git muhakkak sakın ihmal etme bir kere benden de geldi aklım çıktı idrarda gözükmedi idrar tahlilinde gözüktü böbreklerden şüphelendiler ya kadın olmak ne zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…