Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye idrar sıkışık gitmem gerekiyor ki siz yasadinz mi böyle bişey benim hiç bilgim yoksa bu konudaBakireysen ultrasonla karnından muayene ediyolar o yüzden idrar sıkışık gitmem gerekir. Bakire değilsen vajinadan muayene ediyolar
Yok evli değilim. Bende korkuyorum alttan muayene etmesinden o yüzden sormak istedim buraya bilgi edinmek içinKasık ağrısı enfk.dan olabilir. Ultrasonla bakar doktor. Evliysen vajinal ultrasonla bakar . Geçmiş olsun .
Yok evli değilim. Bilgim olmadığı için korktum bende buraya yazmak istedim öğrenmek için.Kasık ağrısı enfk.dan olabilir. Ultrasonla bakar doktor. Evliysen vajinal ultrasonla bakar . Geçmiş olsun .
Yok evli değilim. Bende korkuyorum alttan muayene etmesinden o yüzden sormak istedim buraya bilgi edinmek için
Bekarsan zaten alttan bakmaz rahat ol. Karından ultrasonla bakar idrar falan alır.Yok evli değilim. Bilgim olmadığı için korktum bende buraya yazmak istedim öğrenmek için.
Tamam cevabınız için teşekkür ederim. Sizce ne olabilirki bu ağrı yasadinzmi hiç.Bekarsan zaten alttan bakmaz rahat ol. Karından ultrasonla bakar idrar falan alır.
Bir çok sebebi olabilir dediğim gibi idrar yolu enfeksiyonuda olabilir.Tamam cevabınız için teşekkür ederim. Sizce ne olabilirki bu ağrı yasadinzmi hiç.
Peki ozaman gidince öğrenicem inşallah teşekkür ederim tekrar.Bir çok sebebi olabilir dediğim gibi idrar yolu enfeksiyonuda olabilir.
İhmal etmeyin sakın, myom veya kist olabılır. Ultrasonla bakar karından.. Evli degılsenız bıle, mutlaka yılda 1 kere bıle olsa kontrole gıdın..Merhaba arkadaşlar benim bir süredir sağ kasığımda ağrı var bunun için kadın hastalıklarna randevu aldım iki gün sonra gideceğim ama muayene nasıl oluyor bilmiyorum bilgisi olanlar açıklayabilirmi.
Birde boyle bişey yaşayan varmı aranızda kasık ağrısı geçmeyen
Gideceğim cuma günü işte bakalım ne diyecek. Bende çok merak ediyorum yani çünkü 3 haftadır falan geçmiyor regldan dolayı agriiyofur dedim regl oldum bitti ama yine geçmedi anlamadm yani ilk defa oluyo böyleİhmal etmeyin sakın, myom veya kist olabılır. Ultrasonla bakar karından.. Evli degılsenız bıle, mutlaka yılda 1 kere bıle olsa kontrole gıdın..
Vajinal ultrason yapmasını isteyin daha net görünür rahim ve yumurtalık larYok evli değilim. Bilgim olmadığı için korktum bende buraya yazmak istedim öğrenmek için.
O nasıl oluyor karın üstünden mi bakılıyorVajinal ultrason yapmasını isteyin daha net görünür rahim ve yumurtalık lar
Yok vajinadan prob ile bakılıyorO nasıl oluyor karın üstünden mi bakılıyor
Anladm tamam teşekkür ederim cevabınız içinYok vajinadan prob ile bakılıyor