Kadın hastalıklarında muayene nasıl oluyor?

1sencan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
65
6
1
25
Merhaba arkadaşlar benim bir süredir sağ kasığımda ağrı var bunun için kadın hastalıklarna randevu aldım iki gün sonra gideceğim ama muayene nasıl oluyor bilmiyorum bilgisi olanlar açıklayabilirmi.
Birde boyle bişey yaşayan varmı aranızda kasık ağrısı geçmeyen

Bakireysen ultrasonla karnından muayene ediyolar o yüzden idrar sıkışık gitmem gerekir. Bakire değilsen vajinadan muayene ediyolar

Bakireysen ultrasonla karnından muayene ediyolar o yüzden idrar sıkışık gitmem gerekir. Bakire değilsen vajinadan muayene ediyolar
Niye idrar sıkışık gitmem gerekiyor ki siz yasadinz mi böyle bişey benim hiç bilgim yoksa bu konuda 😊

Kasık ağrısı enfk.dan olabilir. Ultrasonla bakar doktor. Evliysen vajinal ultrasonla bakar . Geçmiş olsun .

Merhaba arkadaşlar benim bir süredir sağ kasığımda ağrı var bunun için kadın hastalıklarna randevu aldım iki gün sonra gideceğim ama muayene nasıl oluyor bilmiyorum bilgisi olanlar açıklayabilirmi.
Birde boyle bişey yaşayan varmı aranızda kasık ağrısı geçmeyen
İhmal etmeyin sakın, myom veya kist olabılır. Ultrasonla bakar karından.. Evli degılsenız bıle, mutlaka yılda 1 kere bıle olsa kontrole gıdın..

İhmal etmeyin sakın, myom veya kist olabılır. Ultrasonla bakar karından.. Evli degılsenız bıle, mutlaka yılda 1 kere bıle olsa kontrole gıdın..
Gideceğim cuma günü işte bakalım ne diyecek. Bende çok merak ediyorum yani çünkü 3 haftadır falan geçmiyor regldan dolayı agriiyofur dedim regl oldum bitti ama yine geçmedi anlamadm yani ilk defa oluyo böyle

Back
X