- 3 Mart 2018
- 62
- 76
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakayım tabi ama abla demeyeydin iydi 23 yasındayım bende :)Vallahi abla bende hem çok şaşırdım ama konu açtım buraya orda her şeyi anlattım bakabilirsin.![]()
Bacı bir bak hele ben nerelere gidemBakayım tabi ama abla demeyeydin iydi 23 yasındayım bende :)
Baktım oraya da yazdım bence bir konus tanıs sonucta hemen evlenmeyeceksiniz ki :)Bacı bir bak hele ben nerelere gidem![]()
O yaştaki bir çocuğu, her ne kadar reşit olsa da evlilik için çocuk denecek yaşta, evlendirecek kapasitede olan insanlar tabi ki o öğüdü verecek. Kötü niyetle değil ona sorsan, ama iş başından falsolu.Hanımlar merhaba.Şimdiki açacağım konu benimle ilgili değil.Kafama takıldı size de anlatayım bu nasıl bir şey dedim.
Bizim karşı komşumuzun kızı var.20 yaşında ve bir öğretmenle evlendi.Kendisi ev hanımı.
Düğünde görmüş oğlanın anası ve beğenmiş falan filan isteme oldu.Akabinde nişan evlilik.Eylülde evlendiler.7 aylık evliler.Kız bu oğlanı bu aralar tersliyormuş galiba.Oğlan bizim komşuya yani kaynanasına "Beni tersliyor",demiş. Hemen en ufak şeylerde bozulup böyle mesaj atmış.Birde bu oğlanın babası hep idare edilip pohpohlanması gereken adam tipi.Sırf bu yüzden bu oğlanın abisinin eşiyle arasında bir sorun varmış.İstememiş kızı.Yol ben başka kız alacam da oğluma yok o kızı istemem gitsin de babasının evine.
Bu tarz olaylar yani bu aileyi idare etmezse bir kız tek kalemde siler atarlar.Bizim komşuda bunu öğrendi.Kızına öğütler vermeye gitti.Evliliğinde sorun yaşamasın diye.Kıza hep öğütler vermiş.İşte kızım idare et.Hep yüzlerine gül.Onlar demese bile getir önlerine kahve yap koy vs.
İltifat et sev onları hep geçinmeye bak.
Bir kız bunları çekmek zorunda mı?
Bana mı değişik geldi bu fikirler.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kızın da yaşı küçükmüş. Bilemiyorum belki o aralar adam zor bir dönem geçiriyordur ama öyle değilse bilemem. Hayat müşterek. Kimse kimsenin hizmetçisi değil. Kadın durmaksızın kocamdır deyip idare etmek zorunda hiç değil. Öyle bir taraf sürekli idare edecekse o evlilik sağlıklı olmaz bence bu idare etmeye bir son verip kocasını karşısına alıp konuşması gerek bence yazık daha çok gençHanımlar merhaba.Şimdiki açacağım konu benimle ilgili değil.Kafama takıldı size de anlatayım bu nasıl bir şey dedim.
Bizim karşı komşumuzun kızı var.20 yaşında ve bir öğretmenle evlendi.Kendisi ev hanımı.
Düğünde görmüş oğlanın anası ve beğenmiş falan filan isteme oldu.Akabinde nişan evlilik.Eylülde evlendiler.7 aylık evliler.Kız bu oğlanı bu aralar tersliyormuş galiba.Oğlan bizim komşuya yani kaynanasına "Beni tersliyor",demiş. Hemen en ufak şeylerde bozulup böyle mesaj atmış.Birde bu oğlanın babası hep idare edilip pohpohlanması gereken adam tipi.Sırf bu yüzden bu oğlanın abisinin eşiyle arasında bir sorun varmış.İstememiş kızı.Yol ben başka kız alacam da oğluma yok o kızı istemem gitsin de babasının evine.
Bu tarz olaylar yani bu aileyi idare etmezse bir kız tek kalemde siler atarlar.Bizim komşuda bunu öğrendi.Kızına öğütler vermeye gitti.Evliliğinde sorun yaşamasın diye.Kıza hep öğütler vermiş.İşte kızım idare et.Hep yüzlerine gül.Onlar demese bile getir önlerine kahve yap koy vs.
İltifat et sev onları hep geçinmeye bak.
Bir kız bunları çekmek zorunda mı?
Bana mı değişik geldi bu fikirler.
Siz ne düşünüyorsunuz?