Kadin hissedermi gercekten...?

MissKitty86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
385
202
303
Almanya
Merhaba arkadaslar,

Cok kez duymusumdur, kadinlar aldatildigini hisseder diye. Sizce bu dogrumu? Kadin süphelendiginde altindan mutlaka birsey cikarmi?

Simdi söyleki süphelendigim bazi durumlar var.

1. esim simdiye kadar benim görünüsüme pek önem vermezdi, yani yillarca bacaklarimin kollarimin killarini almasam birsey demeyen cinsten ama son zamanlarda bana bakimli ol, söyle ol, kilo ver diye israr eder oldu.

2. kendi görünüsünede cok daha titiz davraniyor. Yani eskisinden fazla.

3. bana hic göstermedigi kadar ilgi gösteriyor. Sarilmalar, öpmeler vs.

Bunun disinda aslinda disarida bensiz vakit gecirmez is haricinde. Yani yapsa bile ne zaman yapacakki?

Ama icime nedense bir kurt düstü...

Muhtemelen aldatmıyor ama belli olmaz genelde kadınlar hissediyor ,aldatıyor sada işyerinden biridir muhtemelen en çok aldatmalar ,iş arkadaşları arasında yaşanıyor ,,eninde sonunda fire verir son zamanlarda bir isimden daha çok söz ediyorum dikkat edin o isme

Merhaba arkadaslar,

Cok kez duymusumdur, kadinlar aldatildigini hisseder diye. Sizce bu dogrumu? Kadin süphelendiginde altindan mutlaka birsey cikarmi?

1. esim simdiye kadar benim görünüsüme pek önem vermezdi, yani yillarca bacaklarimin kollarimin killarini almasam birsey demeyen cinsten ama son zamanlarda bana bakimli ol, söyle ol, kilo ver diye israr eder oldu.

Bunun disinda aslinda disarida bensiz vakit gecirmez is haricinde. Yani yapsa bile ne zaman yapacakki?

Bakimli olmanizi talep etmesi bence aldatmadigi ihtimalini guclendiriyor. Ama demekki artik dikkat ediyor. bu talebe onem vermelisiniz.

Eşinizin istekleri bana makul geldi, zaten olması gereken bu değil mi? En azından kılsız ve bakımlı olunmasını herkes ister yani. Kendisi artık dikkat etmeye başladığı için siz onun gözüne batmış olabilirsiniz.

Bence aldatmiyor ama cevresindeki bakimli kadinlar gibi olmani istiyor.
Kılsız ve zayif:KK66:
eşimle piknik alanına oturuyorduk
bana dedi ki tayt giysene
hayırdır o nerden çıktı dedim, öle içimden geldi dedi
şöyle etrafıma baktım önümüzden geçip yürüyen kızda tayt varmış.
Sizin tezinizi şiddetle doğruluyor

Ne güzel iste esin sana bunlari söylüyor :) sende ceki düzen ver kendine. Maden esin kendine de bakiyor son zamanda, yakina yakisir bir hatun istiyordur?

Ben mesela evde de süslenen biriyim. Bikac zamandir süslenmiyorum esim gecen gün isten geldi sen neden pijamayla geziyorsun üstünü degistirsene dedi. Ben bunda neden süphe duyayim
Ki? Beni bakimli görmek istiyor acik ve net

eşimle piknik alanına oturuyorduk
bana dedi ki tayt giysene
hayırdır o nerden çıktı dedim, öle içimden geldi dedi
şöyle etrafıma baktım önümüzden geçip yürüyen kızda tayt varmış.
Sizin tezinizi şiddetle doğruluyor
Olabilir boyle seyler.
Yapabilecegim seylerse ben de yaparim nolcak ki?
Biz kadinlar da bazen soyle gomlek giysene bak su tarz pantalonlar cok şık sen de alsana demiyor muyuz zaman zaman;)

Bunlar aldattığını göstermez daha bakımlı olmanızı isteyebilir bu doğal hakkı sizde nasılsa es etmiyor diye salmış olabilirsiniz kendinizi. Zaten ilgiliymiş hep yanınızdaymış zaten aldatıyor olsa sizin bakımlı olup olmamanız umrunda bile olmazdı

Olabilir boyle seyler.
Yapabilecegim seylerse ben de yaparim nolcak ki?
Biz kadinlar da bazen soyle gomlek giysene bak su tarz pantalonlar cok şık sen de alsana demiyor muyuz zaman zaman:KK66:
yok tabiki olabilir , isteklerini söylemesi gerçekten güzel bir şey ona yöneleceğine benden istiyor.
ben tezinizin doğruluğu açısından yazmıştım :)

Merhaba arkadaslar,

Adama naptıysanız uyanmış artık.

Back
X