Kadin hissedermi gercekten...?

Kendi hijyenini sağlayamayan kadını hangi erkek kabul eder ki?

Lütfen kendinizi kandırmayın .
Belki de iyice saldınız eşiniz de bundan daha fazla rahatsız olmaya başladı .

Sabah yataktan kalktığı pijamayla tekrar aynı yatağa giren , 3 gün suratına su vurmayan kadınlarımız var ne kadar kabul etmesekte .

Kocaları eli göbeğinde bıçak ucu elma yedi diye itin şeyine sokup çıkaran kadınlar var .
Burada da bu kadar konu açılıyor buna istinaden " kocam kendini saldı , kocam osuruyor " vs vs .
Kocasını temiz , bakımlı ve yakışıklı görmek isteyen kadınlar kadar karısını gğzel görmek isteyen kocalar da haklı doğal olarak .

Merhaba arkadaslar,

Cok kez duymusumdur, kadinlar aldatildigini hisseder diye. Sizce bu dogrumu? Kadin süphelendiginde altindan mutlaka birsey cikarmi?

Simdi söyleki süphelendigim bazi durumlar var.

1. esim simdiye kadar benim görünüsüme pek önem vermezdi, yani yillarca bacaklarimin kollarimin killarini almasam birsey demeyen cinsten ama son zamanlarda bana bakimli ol, söyle ol, kilo ver diye israr eder oldu.

2. kendi görünüsünede cok daha titiz davraniyor. Yani eskisinden fazla.

3. bana hic göstermedigi kadar ilgi gösteriyor. Sarilmalar, öpmeler vs.

Bunun disinda aslinda disarida bensiz vakit gecirmez is haricinde. Yani yapsa bile ne zaman yapacakki?

Ama icime nedense bir kurt düstü...

ay gözümde çok bakımsız bir kadın canlandı okuyunca. Bunları kocanız için değil, kendiniz için yapın.

Bu arada evet kadın çocuğuyla ilgili ve ilişkisiyle ilgili hissettigi her şey gerçektir.

e çünkü kılın empoze edilmesi olayı çoktan başarıya ulaştı zaten. ben dışarıda kıllı bacaklarıyla gezen tek bir insan görmüyorum. o yüzden artık sıra plastik cerrahiye, koca memelere, hokka burunlara geldi
kılın ,tüyün temizlenmesi yine ucuz maliyetler şeyler...plastik cerrahi oooooooo hadi bunları yaptırdın birde bunların yıllık ,aylık bakımları var ve yapılması gerekiyor..kadının çektiği acılar hariçinde her sene hani ucuz yollu bir yerde yıllık en en en az 20.000 tl sırf bu işler için ayırması lazım ...giyim mi söylemiyorum..kozmetikler hariç

evet kadınlar hisseder. ben hissettim herkes saçmalama dedi ama haklı çıktım.

şöyle ki etrafında 2. bir opsiyonu olunca sizin kusurlarınızı suratınıza çarpmaya başlıyorlar. bir nevi burunları kalkıyor nası olsa başka taliplerim var diye bi rahatlık geliyor sizi küçümsemeye başlıyorlar.

bence haklısınız. tavsiyem kendinizi güçlü tutun, zayıflayın kıllarınızı aldırın ama eşinizin tek olmadığını hissettirin. aldatmayın ama çevrenizde her ihtimale karşı 2. olacak opsiyonları tutun.

ben böyle yapmadım pişmanım. işler sarpa sarınca dımdızlak gibi kaldım hayatta.

yoo, var. bizzat tanıyorum.
kıl kusulacak bir şey değil. vücudunuzun doğal yapısı.
erkeğe gelince iğrenç durmayan kol kılı, bacak kılı neden kadında mide bulandırıcı?
kol kılı almamak bakımsızlık değildir.
özel bölge, koltuk altı gibi hijyene ihtiyaç duyulan bölgelerde kıla dikkat etmek gerek.
yoksa bıyıktır, kaştır… bunlara mide bulandırıcı demek son derece ayıptır. kişinin kendi tercihidir, almamayı tercih etmesi de son derece normaldir.

Erkeklerin kol ve bacak kıllarıyla alakalı birşey yazdığımı hatırlamıyorum...
Onları savunmadım zaten...
O konuyla beni vurmayı çalışmanızı anlamadım...
Kaldı ki erkekler de artık kendi kıllarıyla rahatsız olup çözüm yoluna gidiyorlar...

‘Doğal değil’gibi şeylerde yazmadım...
Nerde gördünüz bu tarz yazdığımı?

Doğallığında,hijyenliğinde ne olduğunun son derece farkındayım...Sizden bu konuyla alakalı gelen açıklamayı yersiz buluyorum...

Erkeklerin kol ve bacak kıllarıyla alakalı birşey yazdığımı hatırlamıyorum...
Onları savunmadım zaten...
O konuyla beni vurmayı çalışmanızı anlamadım...
Kaldı ki erkekler de artık kendi kıllarıyla rahatsız olup çözüm yoluna gidiyorlar...

‘Doğal değil’gibi şeylerde yazmadım...
Nerde gördünüz bu tarz yazdığımı?

Doğallığında,hijyenliğinde ne olduğunun son derece farkındayım...Sizden bu konuyla alakalı gelen açıklamayı yersiz buluyorum...

kıllı kadınlar için kusmuk işareti koydunuz hanımefendi. daha ne diyecektiniz?
şimdi lafınızı çeviriyorsunuz. ama basbayağı midesi bulanan emoji var orada.

kıllı kadınlar için kusmuk işareti koydunuz hanımefendi. daha ne diyecektiniz?
şimdi lafınızı çeviriyorsunuz. ama basbayağı midesi bulanan emoji var orada.
Bıyık veya kaşla alakalı da herhangi birşey yazmadım...
Bunları siz uydurdunuz...

Konu sahibinin bacak kıllarıyla alakalı yorumum bu sadece...

Laf çevirmek bana göre değil...
Benim ne yazdığım gayet ortada...

Polemik çıkarmaya mı geldiniz?
Zira yanlış kapıdasınız...

Gerçeklerden bahsediyor olmam hoşunuza gitmedi sanırım...

yoo, var. bizzat tanıyorum.
kıl kusulacak bir şey değil. vücudunuzun doğal yapısı.
erkeğe gelince iğrenç durmayan kol kılı, bacak kılı neden kadında mide bulandırıcı?
kol kılı almamak bakımsızlık değildir.
özel bölge, koltuk altı gibi hijyene ihtiyaç duyulan bölgelerde kıla dikkat etmek gerek.
yoksa bıyıktır, kaştır… bunlara mide bulandırıcı demek son derece ayıptır. kişinin kendi tercihidir, almamayı tercih etmesi de son derece normaldir.

Biyik igrenc ya..Koltuk alti kili kadar igrenc yani..
Agdaci onu 10 snde halkederken neden pala biyik gezmek?
Ben 17 yasindan beri kol bacak Allah ne verdiyse aliyorum, kollarim cok azaldi bacaklarimda.
Kartus agda ile yarim saatlik is ozel bolge haric tum bolgeler..Ayda 3-5 lira bi kartus agdaya verilir, bide agda isitici edinildi mi bitti bitti.
En kotu epilator var ya..
Bu arada bnde gayet tuyluydum, esmerimde ustelik.

Bıyık veya kaşla alakalı da herhangi birşey yazmadım...
Bunları siz uydurdunuz...

Konu sahibinin bacak kıllarıyla alakalı yorumum bu sadece...

Laf çevirmek bana göre değil...
Benim ne yazdığım gayet ortada...

Polemik çıkarmaya mı geldiniz?
Zira yanlış kapıdasınız...

Gerçeklerden bahsediyor olmam hoşunuza gitmedi sanırım...
evet, bazı gerçekler hoşuma gitmiyor. kadına karşı bir dış görünüş baskısı var. “kıllı kadın çirkindir, kadın kılını almalıdır, erkekler bacak kılıyla ortalarda gezebeilir ama kıllı bacağını gösteren kadın mide bulandırıcıdır” algısı var. zaten bu algı genel olarak hoşuma gitmediği için sizin kıllı bacağa kusmuk koyma cesareti gösterebilen mesajınıza muhalif bir mesaj yazdım. bahsiniz buysa evet, bu insanların bu bakışı hoşuma gitmiyor.

ama kıllı bacak=kusmuk emojisi olayı doğru değildir :) bunu yazmak hak da değildir. eğer bahsettiğiniz “gerçek” buysa, bu bir gerçek değil. biz en çok kadınlar olarak buna karşı çıkmalıyız diye düşünüyorum.

ben hiçbir şey uydurmadım ki. aşk olsun. konuşurken bıyığa kaşa girmişim diye uydurukçu oldum.
kendi gözümde konuyu açıklıyorum. koltuk altı-özel bölge kılı ayrıdır; bacak-kaş-bıyık vs ayrıdır.

bacak kılına mide bulandırıcı diyen bir insanın alınmamış kadın bıyığına “bıyığını almazsa almasın, bir kadının sadece kendi vücuduyla ilgili olan bir tercihine kimse mide bulandırıcı deme hakkına sahip değildir!!!” diyeceğini hiiiiiiç ama hiç zannetmiyorum, zira bu kıl tüy olayları paket olarak geliyor ama madem siz “bıyık-kaş” demediniz diye onları anmam yasak, sadece bacak kılı nezdinde konuşuyoruz, o zaman şöyle söyleyeyim;

bacak kılını almayan kadın mide bulandırıcı değildir, olmamalıdır, sizin midenizi bulandırıyorsa bu sizin probleminiz ve tercihinizdir, sizin hassasiyetiniz yüzünden bu kadın kusan emojiyi hak etmez, ben bunu hakaret sayarım.

siz kendiniz bacak kılını çirkin buluyor ve baktığınızda mideniz bulanıyor olsa bile almayan kadınlara hakaret niteliğinde olan o emojiyi koymamalısınız.

kıl almayan kadına kusmuk ifadesi koyduğunuz halde “ama ben erkeğin kılını demedim, ama ben bıyık demedim, ama ben hijyen demedim” ık mık diye konuyu döndürüyorsunuz. pes.

beni alıntılarsanız ben daha fazla cevap yazmayacağım, haberiniz olsun.
çünkü siz mesajımı cevaplayana kadar burdaki bir üyeyle konu üzerine fikir alışverişinde bulunduk, sohbet ettik diyeyim.
konuya bir sürü mesaj yazdım yani.

bu yüzden söylemek istediğim şeyi ve görüşümü çok net açıkladığımı düşünüyorum.
tekrar tekrar aynı şeyi milyonuncu kez anlatmak istemiyorum.
hele kelime oyunu yapıp esas konudan uzaklaştığınız için, size yazacağım 3. mesajın vakit israfı olacağını düşünüyorum.

iyi akşamlar

Biyik igrenc ya..Koltuk alti kili kadar igrenc yani..
Ben 17 yasindan beri kol bacak Allah ne verdiyse aliyorum, kollarim cok azaldi bacaklarimda.
Kartus agda ile yarim saatlik is ozel bolge haric tum bolgeler..Ayda 3-5 lira bi kartus agdaya verilir, bide agda isitici edinildi mi bitti bitti.
En kotu epilator var ya..
Kasi bnde takmam ama boyle kara kara dudak ustunde o tuyler, resmen urperti geliyor..
ya bence mesele yarım saat olması, 3-5 lira olması değil ki. sonuçta kadının kendi vücudu bu, doğal yapısı bu. bunun üzerinde baskı olmaması gerek diye düşünüyorum…

yoksa ben de bıyık sevmem, çirkin buluyorum, düzenli olarak da alırım. zaten bıyık almak dünyanın en zahmetsiz, acısız, ucuz işi. vakit bile almıyor.

bıyığını almayan insanın vakitsizlikten, parasızlıktan saldığını düşünmüyorum… kendi tercihidir, bırakalım insanları. ben böyle düşünüyorum :)

hanımlar kıllı kadın pis kadın demek değildir. eğer öyleyse bütün erkekler pis o zaman hepsinin bacakları kıllı.

inanın bazı kılları çoğu erkek fark etmiyor bile, ama kadınların yaptığı baskı çok daha fazla.

bazen kaşlarımı almıyorum bütün kadın arkadaşlarım kaşlarımı inceliyor hissettire hissettire. oysa hiçbir erkek kaşıma bakmıyor bile. gerçekten bu yapılan baskıdan nefret ediyorum sanalda bile yapıyorsunuz yahu ayıp.

Merhaba arkadaslar,

Cok kez duymusumdur, kadinlar aldatildigini hisseder diye. Sizce bu dogrumu? Kadin süphelendiginde altindan mutlaka birsey cikarmi?

Simdi söyleki süphelendigim bazi durumlar var.

1. esim simdiye kadar benim görünüsüme pek önem vermezdi, yani yillarca bacaklarimin kollarimin killarini almasam birsey demeyen cinsten ama son zamanlarda bana bakimli ol, söyle ol, kilo ver diye israr eder oldu.

2. kendi görünüsünede cok daha titiz davraniyor. Yani eskisinden fazla.

3. bana hic göstermedigi kadar ilgi gösteriyor. Sarilmalar, öpmeler vs.

Bunun disinda aslinda disarida bensiz vakit gecirmez is haricinde. Yani yapsa bile ne zaman yapacakki?

Ama icime nedense bir kurt düstü...

Sevgiliydik. Eski sevgilisi rahat vermiyordu bize. Bana bir suru sey soylendi. Hala onu seviyormus , onu gorunce senin elini birakiyormus , sen onu kiskaniyormussun , sevgilin x i arayip seni seviyorum demis.

Hicbirini onemsemedim umrumda olmadi ama icime kurt dustu. Sevgilim x i arayip seni seviyorum demismi?..

Sevgilime sorsam hayir dicekti. Bende baskasi adina x e mesaj attip gunlerce konustum sonra dokuldu bana...

Herseyi anlatti evet sevgilim onu aramis.!! Seni seviyorum da demis. Aldatilmisim. O kadar emindimki altindan bisey cikmayacagina. Son dakikaya kadar sabrettim ve ogrendim.

Yani velhasil allah biseyi ogrenmeni istiyorsa koyar onune ilgilenip ilgilenmemeen senin elinde..

Hayır çoğu zaman kendimize rahat vermiyoruz a dese aldattı mı modunda oluyoruz çoğu zaman

evet, bazı gerçekler hoşuma gitmiyor. kadına karşı bir dış görünüş baskısı var. “kıllı kadın çirkindir, kadın kılını almalıdır, erkekler bacak kılıyla ortalarda gezebeilir ama kıllı bacağını gösteren kadın mide bulandırıcıdır” algısı var. zaten bu algı genel olarak hoşuma gitmediği için sizin kıllı bacağa kusmuk koyma cesareti gösterebilen mesajınıza muhalif bir mesaj yazdım. bahsiniz buysa evet, bu insanların bu bakışı hoşuma gitmiyor.

ama kıllı bacak=kusmuk emojisi olayı doğru değildir :) bunu yazmak hak da değildir. eğer bahsettiğiniz “gerçek” buysa, bu bir gerçek değil. biz en çok kadınlar olarak buna karşı çıkmalıyız diye düşünüyorum.

ben hiçbir şey uydurmadım ki. aşk olsun. konuşurken bıyığa kaşa girmişim diye uydurukçu oldum.
kendi gözümde konuyu açıklıyorum. koltuk altı-özel bölge kılı ayrıdır; bacak-kaş-bıyık vs ayrıdır.

bacak kılına mide bulandırıcı diyen bir insanın alınmamış kadın bıyığına “bıyığını almazsa almasın, bir kadının sadece kendi vücuduyla ilgili olan bir tercihine kimse mide bulandırıcı deme hakkına sahip değildir!!!” diyeceğini hiiiiiiç ama hiç zannetmiyorum, zira bu kıl tüy olayları paket olarak geliyor ama madem siz “bıyık-kaş” demediniz diye onları anmam yasak, sadece bacak kılı nezdinde konuşuyoruz, o zaman şöyle söyleyeyim;

bacak kılını almayan kadın mide bulandırıcı değildir, olmamalıdır, sizin midenizi bulandırıyorsa bu sizin probleminiz ve tercihinizdir, sizin hassasiyetiniz yüzünden bu kadın kusan emojiyi hak etmez, ben bunu hakaret sayarım.

siz kendiniz bacak kılını çirkin buluyor ve baktığınızda mideniz bulanıyor olsa bile almayan kadınlara hakaret niteliğinde olan o emojiyi koymamalısınız.

kıl almayan kadına kusmuk ifadesi koyduğunuz halde “ama ben erkeğin kılını demedim, ama ben bıyık demedim, ama ben hijyen demedim” ık mık diye konuyu döndürüyorsunuz. pes.

beni alıntılarsanız ben daha fazla cevap yazmayacağım, haberiniz olsun.
çünkü siz mesajımı cevaplayana kadar burdaki bir üyeyle konu üzerine fikir alışverişinde bulunduk, sohbet ettik diyeyim.
konuya bir sürü mesaj yazdım yani.

bu yüzden söylemek istediğim şeyi ve görüşümü çok net açıkladığımı düşünüyorum.
tekrar tekrar aynı şeyi milyonuncu kez anlatmak istemiyorum.
hele kelime oyunu yapıp esas konudan uzaklaştığınız için, size yazacağım 3. mesajın vakit israfı olacağını düşünüyorum.

iyi akşamlar

Benim içinde vakit kaybısınız...
İyi akşamlar...

Bakımlı olmak güzeldir ya:)
Ben eşimide uyarıyorum. Kendimde dikkat ediyorum. Yatağa girmeden el yüz yıkanıp dişler mutlaka fırçalanmalı. Pijamalar kesinlikle temiz olmalı. Kendim kıldan tüyden hoşlanmam pür ü pak olmalı:) ama bazen tırnak ucu kadar uzayabiliyor. Çıldırıyorum. Bu benim şahsımla alakalı başkası rahatsız olmayabilir. Ama koltuk altı ve özel bölge ayıp olucak ama bence kokar ya :))

Eşinin böyle şeyler istemesi bence normal. Çünkü bazen kendimizi salabiliyoruz özellikle evde çok vakit geçirdiğimiz zamanlarda:))

Ben kendi adıma dikkat etmeye çalışıyorum. Pijamalarım güzel temizdir,( yaz kış şort-gömlek üstüne benzer tarzda pijama kullanırım) üstüme sabahlık giyerim,saçlarım dağınık toplanmış olur, elimi yüzümü hemen yıkar dişlerimi fırçalar nemlendiricimi sürer güne öyle başlarım.
Eşim şey demişti pazar sabahları uyandığımda seni kahve içip bir şeylerle ilgilenirken görmek çok hoşuma gidiyor:)))
Aldatma belirtisi kesinlikle değil. Aksine size ilgisinin nasıl artacağı hakkında ipucu vermiş bence.

Eleştiri değil aslında bence. Önce Zaten kendimiz için güzel bakımlı olmalıyız.
Sonrasında etrafta özenli kadınlar varsa beğeniyordur ve öyle olmanızı istiyordur.

Kaç senelik evlisiniz?
13 yil olacak

Bilemedim, cünkü kendisi su siralar cok degisik modda. Hem gelir durduk yere sarilir hemde sanki genel olarak umursamaz kendi icinde.

Beni yanlis anladiniz. Killarimi mümkün oldugunca almaya calisiyorum. Nadir olmustur almadigim. Ben 13 senelik evlyiim ve kendisi bende bu algiyi yaratti senelerdir. Farketmez algisini.

Biz kadınlar kendi kılımıza, tüyümüze dayanamıyoruz, midemiz bulanıyor ama erkeklerimizinkinden nasıl midemiz bulanmıyor anlamıyorum yav. Şimdi ben kolumu almasam ya da dudağımın üstündeki ufacık tüyleri; e dışarda bir sürü kadın kaymak gibi dolaşırken, ben onların yanında kötü duracağım, hadi gel de alma. Ama bizlerin erkeklerden hiç böyle talepleri yok ya tabi, onlar gayet rahat goril gibi tüyleriyle, nasıl olsa ıyyk diyen yok. Bence biz de onlardan bakımlı ve kılsız olmalarını istemeliyiz ama bu hareketi topluca başlatmalıyız yoksa onları böyle kabul edenlere koşacakları aşikar :lülülü::rapci:

Back
X