Bıyık veya kaşla alakalı da herhangi birşey yazmadım...
Bunları siz uydurdunuz...
Konu sahibinin bacak kıllarıyla alakalı yorumum bu sadece...
Laf çevirmek bana göre değil...
Benim ne yazdığım gayet ortada...
Polemik çıkarmaya mı geldiniz?
Zira yanlış kapıdasınız...
Gerçeklerden bahsediyor olmam hoşunuza gitmedi sanırım...
evet, bazı gerçekler hoşuma gitmiyor. kadına karşı bir dış görünüş baskısı var. “kıllı kadın çirkindir, kadın kılını almalıdır, erkekler bacak kılıyla ortalarda gezebeilir ama kıllı bacağını gösteren kadın mide bulandırıcıdır” algısı var. zaten bu algı genel olarak hoşuma gitmediği için sizin kıllı bacağa kusmuk koyma cesareti gösterebilen mesajınıza muhalif bir mesaj yazdım. bahsiniz buysa evet, bu insanların bu bakışı hoşuma gitmiyor.
ama kıllı bacak=kusmuk emojisi olayı doğru değildir :) bunu yazmak hak da değildir. eğer bahsettiğiniz “gerçek” buysa, bu bir gerçek değil. biz en çok kadınlar olarak buna karşı çıkmalıyız diye düşünüyorum.
ben hiçbir şey uydurmadım ki. aşk olsun. konuşurken bıyığa kaşa girmişim diye uydurukçu oldum.
kendi gözümde konuyu açıklıyorum. koltuk altı-özel bölge kılı ayrıdır; bacak-kaş-bıyık vs ayrıdır.
bacak kılına mide bulandırıcı diyen bir insanın alınmamış kadın bıyığına “bıyığını almazsa almasın, bir kadının sadece kendi vücuduyla ilgili olan bir tercihine kimse mide bulandırıcı deme hakkına sahip değildir!!!” diyeceğini hiiiiiiç ama hiç zannetmiyorum, zira bu kıl tüy olayları paket olarak geliyor ama madem siz “bıyık-kaş” demediniz diye onları anmam yasak, sadece bacak kılı nezdinde konuşuyoruz, o zaman şöyle söyleyeyim;
bacak kılını almayan kadın mide bulandırıcı değildir, olmamalıdır, sizin midenizi bulandırıyorsa bu sizin probleminiz ve tercihinizdir, sizin hassasiyetiniz yüzünden bu kadın kusan emojiyi hak etmez, ben bunu hakaret sayarım.
siz kendiniz bacak kılını çirkin buluyor ve baktığınızda mideniz bulanıyor olsa bile almayan kadınlara hakaret niteliğinde olan o emojiyi koymamalısınız.
kıl almayan kadına kusmuk ifadesi koyduğunuz halde “ama ben erkeğin kılını demedim, ama ben bıyık demedim, ama ben hijyen demedim” ık mık diye konuyu döndürüyorsunuz. pes.
beni alıntılarsanız ben daha fazla cevap yazmayacağım, haberiniz olsun.
çünkü siz mesajımı cevaplayana kadar burdaki bir üyeyle konu üzerine fikir alışverişinde bulunduk, sohbet ettik diyeyim.
konuya bir sürü mesaj yazdım yani.
bu yüzden söylemek istediğim şeyi ve görüşümü çok net açıkladığımı düşünüyorum.
tekrar tekrar aynı şeyi milyonuncu kez anlatmak istemiyorum.
hele kelime oyunu yapıp esas konudan uzaklaştığınız için, size yazacağım 3. mesajın vakit israfı olacağını düşünüyorum.
iyi akşamlar