Kadin hissedermi gercekten...?

Kocama gün geçtikçe daha çok bağlanıyorum, ama son zamanlarda göbişi gözğme batmaya başladı. Kilo verelim filan diye konu açıyorum. Şöyle toparlanmış bir karın ile daha çok gözüme hitap edeceğimi düşünüyorum :) eşinizinki de bu hesap.

Kadin hisseder.. ama bu saydiklarin partnerler arasinda dile getirilebilir seyler

Şey illa kıllı bacaktan hoşlanmıyorsak bu toplum baskısı ve çeşitli kozmetik firmalarının reklamları yüzünden mi olmuş olmak zorunda :/
-kafası karışık emoji-

Ya gerçekten kıllı bacak görünce miğdemize değişik bir şeyler oluyorsa :/ (erkekte de bunun karşılığı kıllı göğüs bana göre:)

Merhaba arkadaslar,

Cok kez duymusumdur, kadinlar aldatildigini hisseder diye. Sizce bu dogrumu? Kadin süphelendiginde altindan mutlaka birsey cikarmi?

Simdi söyleki süphelendigim bazi durumlar var.

1. esim simdiye kadar benim görünüsüme pek önem vermezdi, yani yillarca bacaklarimin kollarimin killarini almasam birsey demeyen cinsten ama son zamanlarda bana bakimli ol, söyle ol, kilo ver diye israr eder oldu.

2. kendi görünüsünede cok daha titiz davraniyor. Yani eskisinden fazla.

3. bana hic göstermedigi kadar ilgi gösteriyor. Sarilmalar, öpmeler vs.

Bunun disinda aslinda disarida bensiz vakit gecirmez is haricinde. Yani yapsa bile ne zaman yapacakki?

Ama icime nedense bir kurt düstü...

çok haksız değil sanki, eğer sizi aldatmak gibi bi düşüncesi olsa böyle demezdi bence ama sizin de en azından bacak kol alıp optimum düzey (nası oluyosa:emir_bebek:) bi bakım yapmanız gerek gibi...

ben de yakıştırmıyorum, o yüzden bıyıklarımı alıyorum.
ama bıyıklarını almayan hiçbir kadına “pis, mide bulandırıcı, iğrenç” diyemem. kusan emoji koyamam. bu ayıptır ya.
bıyığın hijyenle alakası sıfır çünkü.

kadınların üzerindeki vücut baskısı artık yetmedi mi?
bırakalım bacağının kılını alıp almamaya kendimiz karar verebilelim artık…
Konuyu saptırmak da istemiyorum ama haklısın.Yağ tulumu , kıllı erkekler kendilerine bakmadan bal kaymak kadın istiyormuş da kıllı kadın iğrençmiş de kıllı erkek harika sanki.Bu çifte standarttan nefret ediyorum.Bizde estetik anlayışı yok sanki.Bizim estetik anlayışımız daha ince ama nedense erkekler afedersiniz kıl yumağı.

Esinizin kendine bakmaya başlaması benim biraz midemi bulandirdi. Yıllardır gözüne batmayan kıl, tüy, kilo mevzusunu açması da ileride aldatmaya kılıf uydurmak olucaktır.
Gözün üzerinde olsun hissettirmeden izle derim.

Nacizane fikrim,
Yabanci Bir kadini begenmis olabilir. Aldatmak yerine senden birseyler bekliyor. Yada birseylere özenmistir.

koltuk altı olayı bambaşka. kılı uzattığın zaman daha çok terlersin ve daha çok kokar. hijyene aykırı. sadece o kişiye değil, çevresine de zarar veren bir konu bu. en basiti otobüse bindiğimizde elalemin koltuk altı, apış arası ter kokusunu çekmek zorunda kalıyoruz.

o yüzden kadın-erkek cinsiyet fark etmeksizin koltuk altı ve özel bölge kılları alınmalı diye düşünüyorum. ve o koltuk altını uzatıp tarama düşüncesi bana da iğrenç geliyor evet. sırf temizlik yüzünden…

bacakları almamanın tuhaf gelmesi de çok normal. günümüzde tuhaf hale getirildi çünkü. televizyondaki, dergilerdeki kadınlarda 1 tane bile kıl, en ufak bir pürüz var mı? hepimiz sanki anamızdan kılsız doğmuşuz gibi davranıyoruz. sokakta kıllı bacaklarıyla şort giyen tek bir insan yok. o yüzden kıl bırakmak elbette ki tuhaf gelecektir size. çok normal bu da. mevcut duruma bir başkaldırı bu zira.

ama kirli bulmamalıyız işte bence. bacağın kirle alakası ne ki?
erkeğin bacak kılına bakınca “of ne kadar da pis” demiyoruz sonuçta…

konu sahibinin eşinin kıllarını almasını istemesini de normal buluyorum.
sonuçta kadınlar da eşinden dış görünüşe dair isteklerde bulunuyor.
bu işler karşılıklı.

ama artık bu medyada bize zorla empoze ettirilen güzellik algısına bir dur demeliyiz.
hele bir kadının başka bir kadına bacak kılı almıyor diye kusan emoji atmasını ben kaldıramıyorum...

Kol bacak bilimum kıl tüy :kusmuk::kusmuk:

Merhaba arkadaslar,

Cok kez duymusumdur, kadinlar aldatildigini hisseder diye. Sizce bu dogrumu? Kadin süphelendiginde altindan mutlaka birsey cikarmi?

1. esim simdiye kadar benim görünüsüme pek önem vermezdi, yani yillarca bacaklarimin kollarimin killarini almasam birsey demeyen cinsten ama son zamanlarda bana bakimli ol, söyle ol, kilo ver diye israr eder oldu.

Bunun disinda aslinda disarida bensiz vakit gecirmez is haricinde. Yani yapsa bile ne zaman yapacakki?

Ortada kuruntu yapacak bir şey yok bence..

Merhaba arkadaslar,

Eşiniz etrafındaki bayanlarla sizi kıyaslamış belkide. Bakımlı, birde şimdi yaz geldi etek kısa kol bluzdenn görmüştür tüysüz kol bacak hoşuna gitmiş demekki. Adam açıkça bakım istemiş ki en doğal hakkı.

Merhaba arkadaslar,

Kadınlar evet çoğu şeyi hisseder. Ama bu kadarcık sebeble sizi aldatıyor diye düşünmeniz bana garip geldi açıkcası. Evli eşine bağlı bir erkeğin ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor. Bence eski hali daha tuhaf.

Back
X