arkadaslar mrb. bende bu konuyu arastırıyorum rezerv sorunu olup aku ya gıdenler deneyımlerını yazarsa cok memnun oluruz.burda bu konu ıle ılgılı deneyımlerımızı paylasalım lutfen.
arkadaslar mrb. bende bu konuyu arastırıyorum rezerv sorunu olup aku ya gıdenler deneyımlerını yazarsa cok memnun oluruz.burda bu konu ıle ılgılı deneyımlerımızı paylasalım lutfen.
her halde giden yok hic ama bence firsatiniz varsa denemekten bir zarar gelmez. bize de haber verirse deneyenler cok iyi olur.bacakta ve ayakta acupressure noktasi (elle masaj yapilan nokta) var. ben ou deniyorum dolasimi hizlandirmak icin. kistlere iyi geliyormus. yumurtalik sayisini arttirmak icin bir yonteme hic denk gelmedim yalniz.
Kesinlikle shiatsu shiatsu shiatsu masajini oneririm. Bir uzman size bununla ilgili herseyi anlatir. Ama uzmanina sorun kesinlikle. Ben cok memnun kaldim. Migren ve uykusuzluk sorunlarim dort seansta bitti. Shiatsu turkiye diye aratirsaniz genis bilgi veren bir site var. Bilgileri okuyabilirsiniz ordan.cok faydali bilgilendirmeler aldim burdan