• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın KADIN olmak

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Evett bugün de buna taktım kafayı.
Belki erkeklerin bulunduğu bir formda cevap almak daha mı doğru olur bilemiyorum .
Ama şöyle bi bakınca etrafım da kadın kadın birini göremiyorum. Kendim de dahilim bu konuya. Kadın kadın tabiri bana şöyle birşey anımsatıyor. Güçlü, bakımlı, bazı insanların auralari çok yüksektir ya hani böyle göze çarpan her giydiğini yakıştıran, erkeklerin ilgisini çeken(eşimin dikkatini çekmek biraz kiskanilmak), açık dekolte olarak bahsetmiyorum mesela kapalı insanlar bile öttürkleri bi şaldan çok hoş görülebiliyorlar.
Ben mesela ne kadar kadınsı giyinmeye çalışsam da yüz yapim ve fiziğim itibariyle 18 yasinda genç kiz gibi hatta çocuk gibi görünüyorum. Mesela genelde spor giyiniyorum kapalıyım. Sizce kadın kadın görünmek için ne yapmalı nasıl giyilmeli nasıl davranılmalı :) fikirlerinizi alalimm

Son düzenleme:
Yalnız çok göreceli bir konu ama bu. Yani "Cinsel aura yaymak" tarzı bir şey mi diyorsunuz, ben tam anlamadım sanırım. Cilve-ses tonu-bakışlar vb bir şey mi, giydiğini yakıştırmak mı, daha feminen giyinmek mi tam olarak konu nedir?

Sex and the City'ye başlayabilirsiniz, o iyi geliyor bu mevzulara.

Son düzenleme:
Kapaliysaniz giyeceginiz şeyler sınırlıdır. Ayrıca kapanmaktaki amaç dikkat çekmemektir zaten. Siz neden tersini yapmaya çalışıyorsunuz ? Kadinsi giyinince kimse size ''oo ne güzel bir kadın'' demiycek. Ben şahsen çok farklı şeyler geciriyorum içimden.
Tayti andıran bi pantolon,üzerine de tunikimsi bişeyler ve olmazsa olmaz topuklu ayakkabı. Ve tabikide kapalı(!) oldugunuz için şal.

Kadin kadin olmak olarak tabir ettiginiz sey ozguvendir

Mesela ben ozguven patlamasi yasiyorum su dogum sonrasi kilolarimla bile herkes doner bakar :KK45:

Cok test ettim ve 39 senede vardigim sonuc tamamen kendime olan guvenimin dikkatleri cektigi

Emzirmek ten gobegime doğru yolculuk yapan memelerime bakarak yazıyorum ki, anne olunca kadın olmak unutuluyor. Lakin benim anlayamadigim mevzu, hiçbir pipili erkek erkek olmak nasıl mümkün olur diye dusunmuyorken neden kadınlarin böyle dertleri oluyor? Kadın olmak yeterince zor kadın kadın olmak nasıl oluyorsa o da eksik kalsın.

Bana göre vajinası olan her insan kadındır.
Kadın kadın olmak ifadesini ilk sizde duydum.
Kimi kadın cilvelidir, kimisine bu cilve çekici gelir kimisine itici.
Kimi kadın şık giyinir, kimisi beğenir kimisi beğenmez.
Yani belirli bir kalıp yok.
Sizin "kadın gibi kadın:confused:" dediğiniz başkasına sıradan gelebilir vs.
De dert mi ki bu? :)

Bence kadın gibi kadın olmanın şartları arasında 'kız çocuğunun altını değiştirirken babasından sakınma 'sacmaligindan kaçınmakta var.
Ne alaka diyebilirsiniz ?
Özgüven tam olmalı yani kocasının o pisligi yapabilme ihtimaline karşı hala kocasını yanında barindirmamali. Sutlamali.
Özet geçecek olursam özgüven ve ahlak kadını kadın yapan en önemli seylerdendir.

hükümet gibi kadın derler ya öyle bişey mi, sözünü geçiren saygı duyulan, eğer öyleyse bunun giyim ve makyajla alakası yok bence, özgüven ve kültürel birikimle alakası var bence

Yalnız çok göreceli bir konu ama bu. Yani "Cinsel aura yaymak" tarzı bir şey mi diyorsunuz, ben tam anlamadım sanırım. Cilve-ses tonu-bakışlar vb bir şey mi, giydiğini yakıştırmak mı, daha feminen giyinmek mi tam olarak konu nedir?
Cilve ses tonu bakışlar, giydiğini yakıştırmak
Kapaliysaniz giyeceginiz şeyler sınırlıdır. Ayrıca kapanmaktaki amaç dikkat çekmemektir zaten. Siz neden tersini yapmaya çalışıyorsunuz ? Kadinsi giyinince kimse size ''oo ne güzel bir kadın'' demiycek. Ben şahsen çok farklı şeyler geciriyorum içimden.
Tayti andıran bi pantolon,üzerine de tunikimsi bişeyler ve olmazsa olmaz topuklu ayakkabı. Ve tabikide kapalı(!) oldugunuz için şal.
Katılıyorum bu konuda . Durum şu aslında ben ymtayt giyiyim afedersiniz heryerim belli olsun gibi düşüncem asla olmasi. Ama eşimin beni çocuk gibi gördüğünü düşünüyorum mesela etrafımdakiler yaşımı duyunca çok şaşırıyor. Etrafımdakilerden ziyade eşim tarafından kadın gibi görülmek birazda olsun dışarı da beni kıskanması isteğim bu bi bakış olur bi davranış olur durum bu öğrenmek istediğim bu . Mesela bazi insanlar baştan savma giyiniyorlar. Ama çok yakışıyor örnek esarplarini bastan savma yapiyorlar utusuz duzensz ama çok güzel duruyor . Ben o kadar dikkat etmeme ragmen o kadar güzel durmuyor bunu anlatmaya çalışıyorum

benim aklım kadınsı değildir mesela eşimin aklı kadınsıdır.hatta ortak bir arkadaşımıza dert yandım bu beni masada bırakıp bir o masaya bir bu masaya oy toplayan millet vekili gibi dalıyor diye. arkadaşım dedi napsın herkesin gönlünü yapıyor dedi. bende dedim bu kafayla kadın olsaydı sonu pek hayırlı olmazdı. gülüştük :D

Cilve ses tonu bakışlar, giydiğini yakıştırmak

O karakteristik bir şey ama, hani sonradan olmuyor; oldurmaya çalıştığınızda fire veriyor illa ya da suni olduğu belli oluyor.

Gerçi hani istemek, istekle dönüşmek de mümkün ama bu da sanırım birini seçip örnek alıp, kopyalayarak başlanacak bi süreç. Kendinizi tarz olarak yakın bulduğunuz, ya da hani "Ah şöyle bi yürüyüş, bakış, giyimde olsam" dediğiniz moda ikonları, ünlü vb. varsa onu inceleyerek başlayın madem. Belki sonradan alışır, oldurur, kendinize uyarlarsınız. Biraz altı boş oluyor böyle direkt kabukla uğraşınca ama ruhen iyi gelecekse deneyin bakalım.

Bana göre vajinası olan her insan kadındır.
Kadın kadın olmak ifadesini ilk sizde duydum.
Kimi kadın cilvelidir, kimisine bu cilve çekici gelir kimisine itici.
Kimi kadın şık giyinir, kimisi beğenir kimisi beğenmez.
Yani belirli bir kalıp yok.
Sizin "kadın gibi kadın:confused:" dediğiniz başkasına sıradan gelebilir vs.
De dert mi ki bu? :)
Bugün Baya bi düşündüm google amcadan araştırdım birde bizim hatunlar ne düşünüyor diye merak ettim bugun baya baya dert oldu bu bana.
Heo öz güveni yüksek biri oldum belki ondan bilmiyorum ama dikkatleri üzerime cekmeyi basarirım çok güzel bi fiziğim yok doğum kilolarim var hatta ama birazda bu insanın yapısıyla alakali oldum olası herkesin dikkatini çeker konuşmam mimiklerim makyajim yapısal tamamen
Bencele ozguvenle alakasi var eskiden gayet özgüveni yüksek biriydim evlebdikten sonra ozguvenim sömürüldü. Simdi yine minnos cok güleryüzlü sakinim ama bu durumumdan rahatsizizim mesela neden minnos bi insanim :) esim bunu kojusirken kardesiyle ayni davraniyor bana ben bu konuda rahatsizim kadin gibi hissetsin istiyorum beni

Bir erkeği adam yapan şey fiziki özellikleri değil hareketleri ise kadını da kadın yapan şey de tam olarak budur.
Siz sanırım küçük görünuyorsunuz minyon bir yapınız var o yüzden yazdınız.
Topuklu giyerseniz olabilir spordan çok biraz daha tunik pantolon topuklu kombini yaparsanız bir de güneş gözlügü takarsanız daha yaşınız gibi görünebilirisniz.Bkz:

tesettur-kisa-boylu-bayanlar-icin-kombin-onerileri-2016.webp

O karakteristik bir şey ama, hani sonradan olmuyor; oldurmaya çalıştığınızda fire veriyor illa ya da suni olduğu belli oluyor.

Gerçi hani istemek, istekle dönüşmek de mümkün ama bu da sanırım birini seçip örnek alıp, kopyalayarak başlanacak bi süreç. Kendinizi tarz olarak yakın bulduğunuz, ya da hani "Ah şöyle bi yürüyüş, bakış, giyimde olsam" dediğiniz moda ikonları, ünlü vb. varsa onu inceleyerek başlayın madem. Belki sonradan alışır, oldurur, kendinize uyarlarsınız. Biraz altı boş oluyor böyle direkt kabukla uğraşınca ama ruhen iyi gelecekse deneyin bakalım.

Ama su sıra özgüven eksikliği yaşıyorum yüzümde kaşlarım kirpiklerim ten rengim kendimi begenmemeye başladım fizigim duruşum yürüyüşüm tavırlarım kendimden huzursuz bi haldeyim ama dediğiniz gibi baslayabilirim

Bir erkeği adam yapan şey fiziki özellikleri değil hareketleri ise kadını da kadın yapan şey de tam olarak budur.
Siz sanırım küçük görünuyorsunuz minyon bir yapınız var o yüzden yazdınız.
Topuklu giyerseniz olabilir spordan çok biraz daha tunik pantolon topuklu kombini yaparsanız bir de güneş gözlügü takarsanız daha yaşınız gibi görünebilirisniz.Bkz:

Eki Görüntüle 2043671
Haklısınız sanırım topuklu ayakkabı kullanabilirim bununla başlayabilirim

Tamamen karakter ve aura. Bende de yok, olmayınca da olmaz. Bunun yemek gibi bir tarifi yok maalesef. Sizde de yoksa yoktur.

Back
X