• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın KADIN olmak

Eşiniz sizi nasıl çocuk gibi görüyor anlamadım ki? Cinsel birliktelik yaşarken sizi böyle görmesini ben pek olası bulmuyorum. Açıkça size bu tarz cümleler mi kuruyor? ya da kafasındaki 'kadın' kalıbıyla ilgili olarak çok mu yorum yapıyor?

30 yasindayi 3 yasinda kizim var kimse bana 30 demez kucuk gosteririm. Hayatimin hicbir döneminde kadin olma cabasina girmedim. Esim bile boyle sevdi beni. Bende kapaliyim dikkat cekecek seykerden hic hoslanmam. Kafama taktigim benim icin onemli. Ona uygun davranmaya ve giyinmeye calisirim. Milletin bana ne gozle baktığı umrumda degil.

Bence bu içten gelen bişey. Zorla kimse yapamaz.. benim için dış görünüş önemli.. fiziğime,saçıma,makyajıma herzaman dikkat etmişimdir.. güzel giyinmeyi(herkese göre değişebilir bu) seviyorum. Özgüven ve içten gelen o his birleşince kadınlık tamamlanıyor bence. Halin,tavrın,gülüşün,bakışın hepsi bütün..

Kadın kadın olmak derken ?. Yıllardır erkeklerle çalışırım hepsinden daha erkeğim. Hiçbiride bir laf edememiştir edemezde sererim yere :) Öyle cilveli,şuh olmakla işim olmaz benim. Eve gidincede anneyim eşim. Ben buyum buram buram benim . Özgüvenim, ahlakım, benim kadınlığımdır. Genelde spor giyinirim. Düğünde abiyemi de giyerim. Köyde şalvarımıda giyerim. Ama ben benim .Benim karekterim bu. Eşim beni böyle sevdi aldı. Hatta oğlum anne erkek çocuğu gibisin bile der.

Ozellikle kk da cok denk geliyorum kapalilarin ozguvensizligine
Esleeinin ilgisini cekmek icin ekstra cabalarina
Halbuki bilseniz ki sorun sizde degil tamamen karsi tarafta...belki sizdeki tek bir minicik sorun vardir o da kendinizi kabul edememe ozguven eksikligi yani...
Kadin kadin hayatta olmak istemem gorunus acisndan...citir olmak tercihimdir :) ve kendime cok guvenirim ...ben ben oldugum icin guvenirim ekstra bir meziyetim yok...elbette insanlarin dalgalanmalari oluyor ama yuzeye cikmak lazim hemen ...sunu ogrenin sorun hic bir zaman sizde degil karsi tarfta...ister paspallik kralicesi olun ama onu da ozguvenle olun :D

Eşiniz sizi nasıl çocuk gibi görüyor anlamadım ki? Cinsel birliktelik yaşarken sizi böyle görmesini ben pek olası bulmuyorum. Açıkça size bu tarz cümleler mi kuruyor? ya da kafasındaki 'kadın' kalıbıyla ilgili olarak çok mu yorum yapıyor?
Cinsellikte tabiki değil hatta seksi olduğumu söyler ama normal davranışlarinda sanki küçük bir çocuğa davranir gibidavranisindan hoşlanmıyorum . Ben esiyim bi farkim olmalı diye düşünüyorum. Şakalaşmak başka birşey birde üslup var beni iğreti eden . Bide çok emin benden . Karakterimden ahlakimdan asla yanlış yapamayacağımı düşünür bu yüzden onda beni kaybetme korkusu yok

Ozellikle kk da cok denk geliyorum kapalilarin ozguvensizligine
Esleeinin ilgisini cekmek icin ekstra cabalarina
Halbuki bilseniz ki sorun sizde degil tamamen karsi tarafta...belki sizdeki tek bir minicik sorun vardir o da kendinizi kabul edememe ozguven eksikligi yani...
Kadin kadin hayatta olmak istemem gorunus acisndan...citir olmak tercihimdir :) ve kendime cok guvenirim ...ben ben oldugum icin guvenirim ekstra bir meziyetim yok...elbette insanlarin dalgalanmalari oluyor ama yuzeye cikmak lazim hemen ...sunu ogrenin sorun hic bir zaman sizde degil karsi tarfta...ister paspallik kralicesi olun ama onu da ozguvenle olun :KK70:
Kesinlikle haklısınız ama bu kapalılik özgüvensizligi değil benim özgüvenimi kaybetmemin sebebi eşime düşkünlüğüm oldu bi arkadasin dediği gibi tavz vermekten vazgeçtiğim an kendime geleceğim.

Kesinlikle haklısınız ama bu kapalılik özgüvensizligi değil benim özgüvenimi kaybetmemin sebebi eşime düşkünlüğüm oldu bi arkadasin dediği gibi tavz vermekten vazgeçtiğim an kendime geleceğim.
Hah iste...derhal kendine don o zaman
Sadece kendine konsantre ol...
Defalarca denedigim sey...iliskilerde cok ise yariyor...
Yani gozun onda degil sende olsun
Tabi dusunce olarak da...kendinde ol
Cuunku olay ne biliyormusun senin dikkatin disarda ise enerjin de oraya akiyor
Ve olan sana oluyor
Senden eksiliyor

Hah iste...derhal kendine don o zaman
Sadece kendine konsantre ol...
Defalarca denedigim sey...iliskilerde cok ise yariyor...
Yani gozun onda degil sende olsun
Tabi dusunce olarak da...kendinde ol
Cuunku olay ne biliyormusun senin dikkatin disarda ise enerjin de oraya akiyor
Ve olan sana oluyor
Senden eksiliyor
Giden bizden gidiyor , bunun için uyanmak silkelenmem gerek.

Kapalı olmakta ki amaç da zaten kadın kadın olup dikkat çekmekti :işsiz:

Şu kalıplardan nefret ediyorum ''kadın dediğin böyle olur'',''kadın gibi'' ve bunun benzerleri...
Kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle kalın,bir başkasının yaptığı onu sizden daha ''kadın'' yapmıyor.

İyide siz o zaman esinize öyle gözükmeye çalışın bence. Evin içinde istediğinizi giyebilirsiniz. Ev elbiseleri var veya kısa sortlu takımlar var. Onlardan alabilirsiniz. Gerçi artık havalar soguyor. Tayt giyin mesela evde. Çamaşır suyu sicramis,dizi çıkmış pijamalarla gezmeyin. Dedigim gibi dışarda özellikle kapalı kadınlarin dikkat çekici giyinmesini ben hoş karsilamiyorum.

aynı fikirdeyim
yani eğer kapalılık dinimizin gereği olarak ise o zaman zaten konu sahibinin o çok istediği "bir bakış"tan bile kaçınması gerekiyor
ben de hem kapalı olup hem dikkat çekici olmayı hoş karşılamıyorum
o zaman düz mantık oluyor, olay "saç"ta bitmiş oluyor ki bence yanlış olan bu zaten

İyide siz o zaman esinize öyle gözükmeye çalışın bence. Evin içinde istediğinizi giyebilirsiniz. Ev elbiseleri var veya kısa sortlu takımlar var. Onlardan alabilirsiniz. Gerçi artık havalar soguyor. Tayt giyin mesela evde. Çamaşır suyu sicramis,dizi çıkmış pijamalarla gezmeyin. Dedigim gibi dışarda özellikle kapalı kadınlarin dikkat çekici giyinmesini ben hoş karsilamiyorum.
:super:

Yasak mı bilmiyorum ama bu tür mesajların döndüğü konudan çıkıp geldim buraya. Ve inanın çok ama çok sinirlendim.
Ona istinaden yazdım zaten.
Herşeyin başı özgüven !

Yok artik daha neler
Insanin esinden en ufak bir suphesi varsa hele ki boyle bir konuda , yapilmasi gereken sey yaninda alt acmama degil o pisligi kapi onune koymaktir

nasıl yani???????? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
o düşünceyle mi kocalarının yanında altını açamıyorlar?
nasıl yaaaa

Kadın kadın dedigın mutfakta aşcı, dışarda hanım, yatakta oroskajsisbsjjsbs... şaka şaka. Can Yücel anlatmış bak dinle.

Kadın dediğin iyi sevişecek arkadaş.
Koyun gibi yatmayacak, kımıl kımıl olacak yatakta.
Aklını başından alacak ama, aklını sadece bununla yormayacak.
Delireceksin ama delirmen hastalıktan olmayacak.
Uzanıverdi mi yanına boylu boyunca, göğsünde atan kalbinin yerine koyacaksın kendini, ruhunu, herşeyini.
Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin.

Kadın gibi kadın olacak kadın dediğin, çıtır çerez niyetine yemediğin.
Bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük.
Yıllara rehaveti değil huzuru taşıyacak.
En seksi leydi olmayı da bilecek,hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de.
Cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küfretmeyecek,
Kadın dediğin ayıp nedir bilecek.

Sıkboğaz edip seni yalancı durumuna düşürmeyecek.
Seni öyle bir tutacak ki arkadaş, sen bile şaşıracaksın öyle tutulduğuna. iki lafın başı, her tartışmada ayrılalım tehtidi savurmayacak.
Sabırlı olacak ve asla gururuna dokunmayacak…

nasıl yani???????? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
o düşünceyle mi kocalarının yanında altını açamıyorlar?
nasıl yaaaa
Tam olarak öyle değil. Sapık mı nasıl anlarım konusuna bakın. Arkadaş içinden bir cümleyi cımbızla çekmiş

Kadın kadın dedigın mutfakta aşcı, dışarda hanım, yatakta oroskajsisbsjjsbs... şaka şaka. Can Yücel anlatmış bak dinle.

Kadın dediğin iyi sevişecek arkadaş.
Koyun gibi yatmayacak, kımıl kımıl olacak yatakta.
Aklını başından alacak ama, aklını sadece bununla yormayacak.
Delireceksin ama delirmen hastalıktan olmayacak.
Uzanıverdi mi yanına boylu boyunca, göğsünde atan kalbinin yerine koyacaksın kendini, ruhunu, herşeyini.
Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin.

Kadın gibi kadın olacak kadın dediğin, çıtır çerez niyetine yemediğin.
Bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük.
Yıllara rehaveti değil huzuru taşıyacak.
En seksi leydi olmayı da bilecek,hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de.
Cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küfretmeyecek,
Kadın dediğin ayıp nedir bilecek.

Sıkboğaz edip seni yalancı durumuna düşürmeyecek.
Seni öyle bir tutacak ki arkadaş, sen bile şaşıracaksın öyle tutulduğuna. iki lafın başı, her tartışmada ayrılalım tehtidi savurmayacak.
Sabırlı olacak ve asla gururuna dokunmayacak…
Peh:işsiz:
Sonuna ekleseymis iyimis kadin bunları değerini bilene yapar diye

Back
X