- 7 Ağustos 2016
- 3.487
- 7.319
- 158
- Konu Sahibi Hebehubele
Orda da yazdım siz bugün bana taktiniz sanırım.Yasak, siz orda yazsanıza bunu
Yoksa siz de onlardan mısınız ?
Bu ne şiddet bu Celal ?
Bdv kurallarına baktım yasak olduğunu göremedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orda da yazdım siz bugün bana taktiniz sanırım.Yasak, siz orda yazsanıza bunu
Peh
Sonuna ekleseymis iyimis kadin bunları değerini bilene yapar diye
Niye takıyım size.Orda da yazdım siz bugün bana taktiniz sanırım.
Yoksa siz de onlardan mısınız ?
Bu ne şiddet bu Celal ?
Bdv kurallarına baktım yasak olduğunu göremedim.
Bugün Baya bi düşündüm google amcadan araştırdım birde bizim hatunlar ne düşünüyor diye merak ettim bugun baya baya dert oldu bu bana.
Bencele ozguvenle alakasi var eskiden gayet özgüveni yüksek biriydim evlebdikten sonra ozguvenim sömürüldü. Simdi yine minnos cok güleryüzlü sakinim ama bu durumumdan rahatsizizim mesela neden minnos bi insanim :) esim bunu kojusirken kardesiyle ayni davraniyor bana ben bu konuda rahatsizim kadin gibi hissetsin istiyorum beni
Soruyu doğru anladıysam mevzu biraz fizik ile alakalı boy pos varsa ses tonu güzelse birde bilgili ve becerikliyse o zaman kadın bee kadın dedirtir. Yani hem güzellik hem zeka girer devreye çoğu zamanEvett bugün de buna taktım kafayı.
Belki erkeklerin bulunduğu bir formda cevap almak daha mı doğru olur bilemiyorum .
Ama şöyle bi bakınca etrafım da kadın kadın birini göremiyorum. Kendim de dahilim bu konuya. Kadın kadın tabiri bana şöyle birşey anımsatıyor. Güçlü, bakımlı, bazı insanların auralari çok yüksektir ya hani böyle göze çarpan her giydiğini yakıştıran, erkeklerin ilgisini çeken, açık dekolte olarak bahsetmiyorum mesela kapalı insanlar bile öttürkleri bi şaldan çok hoş görülebiliyorlar.
Ben mesela ne kadar kadınsı giyinmeye çalışsam da yüz yapim ve fiziğim itibariyle 18 yasinda genç kiz gibi hatta çocuk gibi görünüyorum. Mesela genelde spor giyiniyorum kapalıyım. Sizce kadın kadın görünmek için ne yapmalı nasıl giyilmeli nasıl davranılmalı :) fikirlerinizi alalimm
Arkadasim sen niye inat ediyosun? Gunumuzde aile ici tacizler niye var? Biz demiyoruzki bu normal birsey. Evet mide bulandirici birsey, ama bu devirde babana bile guvenme lafini hatirlayiniz lutfen. Ayrica baska bi konuyu bu konuya tasiyip offtopic oluyosun hatirlatalim!Ne düşünceyle olabilir ?
Başka açıklaması yok.
Onlara göre bu kabul edilemez bişey bu.
Bana göre de aksi kabul edilemez ve mide bulandırıcı !
Konuyu tasimiyorum bi uyeninde dediği gibi cimbizla çekiyorum ben sadece.Arkadasim sen niye inat ediyosun? Gunumuzde aile ici tacizler niye var? Biz demiyoruzki bu normal birsey. Evet mide bulandirici birsey, ama bu devirde babana bile guvenme lafini hatirlayiniz lutfen. Ayrica baska bi konuyu bu konuya tasiyip offtopic oluyosun hatirlatalim!
He he canimKonuyu tasimiyorum bi uyeninde dediği gibi cimbizla çekiyorum ben sadece.
Ben babama güveniyorum sizler guvenmeyiniz ..
EvetttBence bi insanda o ışık varsa vardır,
Sonradan olmaz.
Kadınlık degil mesele bazıları bakımsızda olsa güzel görünüyor bundan bahsedıyorsun sanırım.
Umarım çocuğunuz da sizin kadar anlayış sorunu yaşayan ve sizin gibi kötü düşünceli biri olmaz.Kapaliysaniz giyeceginiz şeyler sınırlıdır. Ayrıca kapanmaktaki amaç dikkat çekmemektir zaten. Siz neden tersini yapmaya çalışıyorsunuz ? Kadinsi giyinince kimse size ''oo ne güzel bir kadın'' demiycek. Ben şahsen çok farklı şeyler geciriyorum içimden.
Tayti andıran bi pantolon,üzerine de tunikimsi bişeyler ve olmazsa olmaz topuklu ayakkabı. Ve tabikide kapalı(!) oldugunuz için şal.
Bunun tek açıklaması özgüven ve iç huzur.Evettt
Kadın kadın dedigın mutfakta aşcı, dışarda hanım, yatakta oroskajsisbsjjsbs... şaka şaka. Can Yücel anlatmış bak dinle.
Kadın dediğin iyi sevişecek arkadaş.
Koyun gibi yatmayacak, kımıl kımıl olacak yatakta.
Aklını başından alacak ama, aklını sadece bununla yormayacak.
Delireceksin ama delirmen hastalıktan olmayacak.
Uzanıverdi mi yanına boylu boyunca, göğsünde atan kalbinin yerine koyacaksın kendini, ruhunu, herşeyini.
Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin.
Kadın gibi kadın olacak kadın dediğin, çıtır çerez niyetine yemediğin.
Bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük.
Yıllara rehaveti değil huzuru taşıyacak.
En seksi leydi olmayı da bilecek,hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de.
Cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küfretmeyecek,
Kadın dediğin ayıp nedir bilecek.
Sıkboğaz edip seni yalancı durumuna düşürmeyecek.
Seni öyle bir tutacak ki arkadaş, sen bile şaşıracaksın öyle tutulduğuna. iki lafın başı, her tartışmada ayrılalım tehtidi savurmayacak.
Sabırlı olacak ve asla gururuna dokunmayacak…