Merhaba. Ben Acele yardıma ihtiyacım var bu konudaki kızım. Aradan 5 yıl geçti. Ve bu konuda "Sen evlenmesine bozuldun, yok ihbar kabul edilebilir mi, yok şöyle böyle" diye bana yardım etmeyip, benim kalbimi kıran bu kadınlara hakkımı haram ediyorum. Şu an 22 yaşındayım. Büyüdüm, genç bi kız oldum ve bu yaşadığım olay yüzünden kaç defa psikiyatriste gittim, ne kadar ilaç kullandım. Bence kelimelerinizi ölçüp biçerek, tartarak kullanın. Haddinizi bilin azıcık. Siz kimsiniz ki beni yargılıyosunuz? Sizin kızınızın başına da 15 yaşında böyle bi şey gelmiş olsa "Evlenmesine bozuldun sen" der miydiniz? Ben de birisinin kızıyım. Benim de annem babam var. İnşallah bu konuda bana böyle kırıcı ve en ufak bi yardımda bulunmayan, 17 yaşındaki bi kızın buna daha da çok travma ekleyeceği yorumlar sizin kızınızın başına gelmez. Bana yardım etmediğiniz için de Allah'a havale ediyorum sizi. Neticede görüyoruz, kadın kadının kurdudur. Evet, siz de benim kurdum oldunuz. Hem yardım etmeyip, hem suç benimmiş gibi yorumlar yaptınız. Siz ancak benim acımamı kazanırsınız.