Kadın kasaplar

Kardelen Nesibe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
14
1
1
32
Merhaba herkese. Türk kadının iş başa düşünce olağanüstü cesaretli ve becerikli olduğunu biliyoruz. Bugün gördüklerm de bunu ispatlıyor. Kaçan bir küçük dana özellkle üniversiteli kızların gittiği bir mesire alanında önüne geleni toslamaya çalışıyorken kızlar büyük özveri ve dikkatle zaptedip yere indiriverdiler, sahibesi de gelip kesilmesini isteyince maşallah gözünü kırpmadan hallettiler

Demek istediğim millette mangal gibi yürek var... bunun bi benzerini görmek veya duymak imkansız gibi..Ayrıca orasını burasını kesen kasaplar da utanmalı..

Herkese merhaba arkadaşlar. Kadınlar zaruret halinde bir hayvanı kesebilir mi? Şöyle ki , geçen hafta köydeydik denize yakın bir mahal. Kesileceğini düşünen küçük bir dana (yengemlere ait) kaçıp suya girdi. Haliyle kızlar peşine verdik ve suda kalacak değil ya Aksi halde boğulma telef olma riski var. Kız kıza (altı kişi) el birliği ile sudan çıkarıp zaptedip kesiverdik.

Herkese selam hanımlar. Dini konuda bir soru olacaktı. Daha doğrusu bir arkadaşım soruyor ben iletiyorum. Kızlar (altı kişi) zaruret halinde bir adaklık dana kesebilir mi? Kesilmezse suda kaçıp kurtulmaya çalışan dananın telef olması ihtimali vardı. çünkü köy denize yakın bir yerde .

Maşallah. eğer bunu bize bıraksalar kesebilecek bayan var mıdır emin değilim ama bence çok cesaretli, mangal yürekli bayanlar vardır diye düşünüyorum..
önceki mesajlarınız da hep bu şekilde..
Allah yardımcın olsun şifa versin :))

Merhaba herkese. Türk kadının iş başa düşünce olağanüstü cesaretli ve becerikli olduğunu biliyoruz. Bugün gördüklerm de bunu ispatlıyor. Kaçan bir küçük dana özellkle üniversiteli kızların gittiği bir mesire alanında önüne geleni toslamaya çalışıyorken kızlar büyük özveri ve dikkatle zaptedip yere indiriverdiler, sahibesi de gelip kesilmesini isteyince maşallah gözünü kırpmadan hallettiler

nereye varmaya çalışıyorsunuz hiç anlamadım?

Dert değilde arkadaş kadınların ne kadar güçlü oldugunu gördüğü bu olayı anlatıp paylaşmak istemiş.Evet haklısınız bizim kadınlarımız her şeyin üstesinden gelebilecek güçte özellikle karadeniz kadınları buna bir örnek.Fakat konu yanlış yere açılmış sanırım.

Çok büyük mağrifet gözünü kırpmadan bi canlının boğazını kesmek :ukala:
Bdv yle konunun alakası nedir ayrıca?

Back
X