Kadın klubünün tatlı hamişleri görüşlerinize ihtiyacım var !!

happymood

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
473
246
23
33
Kizlar merhaba öncelikle reglime bir hafta var ama ilk defa korunmadan ilişki yaşadık reglimden 3 gün sonra. aradan geçen bir hafta sonra da kaşık bölgemde 2 3 gün kıpırtı hissettim sağ tarafimdada çok çok hafif bir şişlik var neyse dayanamadım dün test yaptım 30 dk boyunca negatifti hiç bir şey yoktu sonra uyumadan önce çöpe birşey atarken bir gordum çift çizgi olmuş çok kırmızı değil ama bariz düzgün pembe bir çizgi vardı .ancak testte yarim saat sonrasını dikkate almayın diyor.bu sabah baktigimda sonradan beliren çizgi dağılmış ama kırmızı leke duruyor lütfen hamişlerim yardim edin siz yaşadınız mı böyle bişey .birde esimle son cinsel iliskimizde ilisli sirasinda regl arasina benzer ama daha hafif bir ağrı yaşadım bu hamilelikten olabilir mi .bugun ki test ekte.

Eklentiler

• 20180430_094651.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 231
Bence sabah ilk idrarınızla bir test daha yapın. Bayağı dağılmış çizgi üstelik üzerinden saatleeer geçmiş. Doğruluğu anlasilamaz ki böyle. Ha şunu da diyeyim. Bende ilk gebeligimde regle 5 gün kala yapmıştım akşam tek cizgiydi banyoda öylece bırakıp uyumuştum sabah kalktığımda 2 cizgiydi :) saatler geçtiği için dikkate almadım ama 5 gün sonra kan tahlilinde hamile olduğumu ogrenmistim. Siz 5 gün bekleyip kan verin isterseniz en kesin sonuç o çünkü.

cevapladığınız için teşekkür ederim :) benimde öyle oldu ilk başta negatifti uyumadan bir baktım 2 çizgi olmuş pembe ama düzgün bir çizgiydi.sabah bozulmuş tabi . gebelik durumu olmasada çift çizgiye dönme durumu siz konusu galiba sizce yüksek ihtimal hangisidir beklemek zor bende burda cevap ariyorum işte :)

İdrar tahlillerinde 30 dk dan sonra çıkan sonuçlar doğru olarak kabul görmüyor tatlım için rahat etmiyorsa kan testi ver. Kanda beta hcg belli bir seviyeye çıkmadan idrarda görünmez bu sebepten ilk evvel kanda gebelik testi baktırmak daha mantıklıdır

Canım ilk 5 dakikada çıkan sonuçlar geçerli oluyor, aklında bulunsun.Ekteki fotoğrafa göre hamile değilsin ayrıca testi sabah ilk idrarınla yapmak zorunda değilsin. İdrarının vücutta uzun süre kalması gerekiyor bu test için yeterlidir.

Aslında test bu durumda değildi :) dün testi yaptım negatifti aradan 2 saat filan geçti uyumaya geçerken gördüğümde 2 çizgi olmuştu fotoğraftaki sabaha kadar bozulmuş hali kanda şimdiden çıkmazsa bir stres yaşamayalım boşuna adetimi beklemek en mantiklisi

Bence siz bir test daha alın sabah ilk idrarınızla yine yapın. Yani bende sonradan iki çizgi çıktı diye bu böyledir diyemem ama testi tekrarlayın diyebilirim:)

Tatlim haklisin:) peki sence regli bekleyimmi tekrarlamak için ? şuan yaparsam yine muallakta kalabilir merakta ediyorum :/
En kesin sonuç regl günü verilen kan tahlili ile çıkar. Sabredebilisen çok daha net cevap alırsın inşallah istediğin gibi olur sonuc :)

Kizlarrr ultra erken gebelik testi aldım ve sonuç negatif ama ben kendimi hamile hissediyorum çünkü kasıklarımda hiç bir zaman olmayan dolgunluk iğne batmasi huzursuzluk var yani gebelik değilse bu durum bana bir anda ne oldu durumum psikolojik değil çünkü eşimle henüz bebiş planımız yoktu ve ilk defa korunmadan ilişki yaşadık bir kerede hamile kalır mı insan kolay mi bu kadar adetime 4 gün var ve hiç sivilce çıkmadı yüzümde normalde bir hafta önceden illa 1 2 tane ufakta olsa çıkar ..lütfen bişey söyleyin reglim çok düzenli bu rahim içinde yaşadığım huzursuzluk batmalar neden olur gebelik dışında..

Psikolojik olur canım sen değil desen bile. Çünkü kafanda bir yerde korunmasız ilişki yaşadığın ve acaba gebe mi kaldım gibi soru işaretin var. Bunu çözmek için ya regl gününü bekleyeceksin ya da kan testi yaptıracaksın... Yoksa kendini yer durursun kendimden biliyorum. Umarım dilediğin gibi olur herşey..

Birisiyle konuşmak çok iyi geliyor aileye söyleyemiyor insan umutlanmasınlar diye eslede her dk konusulmuyor dediğin gibi canim kendi kendimi yiyorum gebelik testi negatif cıktı hemde üzerinde ilişkiden 5 gün sonra doğru sonuç diyor ben korkmaya başladım bende başka bir rahatsızlık mı oluştu diye

Hayır hiç öyle düşünme. . Doktora git gebelik istediğini belirt yumurtalıklarına baksın adetinin 3.günü git eğer adet olmazsa. . Kan testlerine baksın bu süreci daha sağlıklı ve bilinçli bir şekilde yürüt. Her ay kadın bedeni yumurtlama ile birlikte kendini hamileliğe hazırlar rahim duvarı kalınlşır batmalar oluşur kimi zaman hissederiz kimi zaman ruhumuz duymaz diğer tüm belirtiler gebelikle aynı hemen hemen kadın vücudu bir mucize yeterki bedenini tanı. Ve inan şu an yoksa bile en kısa zamanda dolacak kucağına yeterki kafana takma akışına bırak. O geleceği zamanı bilir.

Ne tatlısın insan hiç tanımadığı bir insana anca bukadar destek verebilirdi çok haklısın adetim gectigi gibi doktora koşacam daha önce hiç böyle hissetmediğim için korktum ama bugünü halsizliklikten yatakta geçirdim uzanmak değil uyuyorum bildiğin şuan gebe değilsem birdaha asla inanmam gebelik belirtilerine

Inanmamalısın zaten her kadında farklı. Ben 29 martta öğrendim o zamana kadar da sadece göğüslerimde adetten önce olan ağrının bir tık fazlası vardı ama içine doğdu ve günüme 2 gün kala test yaptım pozitifti. Her kadın farklı yaşıyor anlayacağın. Rabbim hayırlısı böyle dedi ve dün bebeğimi kaybettim ama biliyorum yine aynı mutluluğu yaşayacağım.. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alacağız kucaklarımıza...

Canimm Rabbim sabır versin üzülme hiç sen sınavını başarıyla geçiyorsun Rabbine sığınarak eminim alacaksın meleğini kucağına inancımız en büyük desteğimiz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…