cevapladığınız için teşekkür ederim :) benimde öyle oldu ilk başta negatifti uyumadan bir baktım 2 çizgi olmuş pembe ama düzgün bir çizgiydi.sabah bozulmuş tabi . gebelik durumu olmasada çift çizgiye dönme durumu siz konusu galiba sizce yüksek ihtimal hangisidir beklemek zor bende burda cevap ariyorum işte :)Bence sabah ilk idrarınızla bir test daha yapın. Bayağı dağılmış çizgi üstelik üzerinden saatleeer geçmiş. Doğruluğu anlasilamaz ki böyle. Ha şunu da diyeyim. Bende ilk gebeligimde regle 5 gün kala yapmıştım akşam tek cizgiydi banyoda öylece bırakıp uyumuştum sabah kalktığımda 2 cizgiydi :) saatler geçtiği için dikkate almadım ama 5 gün sonra kan tahlilinde hamile olduğumu ogrenmistim. Siz 5 gün bekleyip kan verin isterseniz en kesin sonuç o çünkü.
İdrar tahlillerinde 30 dk dan sonra çıkan sonuçlar doğru olarak kabul görmüyor tatlım için rahat etmiyorsa kan testi ver. Kanda beta hcg belli bir seviyeye çıkmadan idrarda görünmez bu sebepten ilk evvel kanda gebelik testi baktırmak daha mantıklıdırBence sabah ilk idrarınızla bir test daha yapın. Bayağı dağılmış çizgi üstelik üzerinden saatleeer geçmiş. Doğruluğu anlasilamaz ki böyle. Ha şunu da diyeyim. Bende ilk gebeligimde regle 5 gün kala yapmıştım akşam tek cizgiydi banyoda öylece bırakıp uyumuştum sabah kalktığımda 2 cizgiydi :) saatler geçtiği için dikkate almadım ama 5 gün sonra kan tahlilinde hamile olduğumu ogrenmistim. Siz 5 gün bekleyip kan verin isterseniz en kesin sonuç o çünkü.
Aslında test bu durumda değildi :) dün testi yaptım negatifti aradan 2 saat filan geçti uyumaya geçerken gördüğümde 2 çizgi olmuştu fotoğraftaki sabaha kadar bozulmuş hali kanda şimdiden çıkmazsa bir stres yaşamayalım boşuna adetimi beklemek en mantiklisiCanım ilk 5 dakikada çıkan sonuçlar geçerli oluyor, aklında bulunsun.Ekteki fotoğrafa göre hamile değilsin ayrıca testi sabah ilk idrarınla yapmak zorunda değilsin. İdrarının vücutta uzun süre kalması gerekiyor bu test için yeterlidir.
Bence siz bir test daha alın sabah ilk idrarınızla yine yapın. Yani bende sonradan iki çizgi çıktı diye bu böyledir diyemem ama testi tekrarlayın diyebilirim:)cevapladığınız için teşekkür ederim :) benimde öyle oldu ilk başta negatifti uyumadan bir baktım 2 çizgi olmuş pembe ama düzgün bir çizgiydi.sabah bozulmuş tabi . gebelik durumu olmasada çift çizgiye dönme durumu siz konusu galiba sizce yüksek ihtimal hangisidir beklemek zor bende burda cevap ariyorum işte :)
Tatlim haklisin:) peki sence regli bekleyimmi tekrarlamak için ? şuan yaparsam yine muallakta kalabilir merakta ediyorum :/Bence siz bir test daha alın sabah ilk idrarınızla yine yapın. Yani bende sonradan iki çizgi çıktı diye bu böyledir diyemem ama testi tekrarlayın diyebilirim:)
En kesin sonuç regl günü verilen kan tahlili ile çıkar. Sabredebilisen çok daha net cevap alırsın inşallah istediğin gibi olur sonuc :)Tatlim haklisin:) peki sence regli bekleyimmi tekrarlamak için ? şuan yaparsam yine muallakta kalabilir merakta ediyorum :/
Canim teşekkür ederim ilgilendiğin için yazicam buraya sonucu :)En kesin sonuç regl günü verilen kan tahlili ile çıkar. Sabredebilisen çok daha net cevap alırsın inşallah istediğin gibi olur sonuc :)
Psikolojik olur canım sen değil desen bile. Çünkü kafanda bir yerde korunmasız ilişki yaşadığın ve acaba gebe mi kaldım gibi soru işaretin var. Bunu çözmek için ya regl gününü bekleyeceksin ya da kan testi yaptıracaksın... Yoksa kendini yer durursun kendimden biliyorum. Umarım dilediğin gibi olur herşey..
Hayır hiç öyle düşünme. . Doktora git gebelik istediğini belirt yumurtalıklarına baksın adetinin 3.günü git eğer adet olmazsa. . Kan testlerine baksın bu süreci daha sağlıklı ve bilinçli bir şekilde yürüt. Her ay kadın bedeni yumurtlama ile birlikte kendini hamileliğe hazırlar rahim duvarı kalınlşır batmalar oluşur kimi zaman hissederiz kimi zaman ruhumuz duymaz diğer tüm belirtiler gebelikle aynı hemen hemen kadın vücudu bir mucize yeterki bedenini tanı. Ve inan şu an yoksa bile en kısa zamanda dolacak kucağına yeterki kafana takma akışına bırak. O geleceği zamanı bilir.Birisiyle konuşmak çok iyi geliyor aileye söyleyemiyor insan umutlanmasınlar diye eslede her dk konusulmuyor dediğin gibi canim kendi kendimi yiyorum gebelik testi negatif cıktı hemde üzerinde ilişkiden 5 gün sonra doğru sonuç diyor ben korkmaya başladım bende başka bir rahatsızlık mı oluştu diye
Ne tatlısın insan hiç tanımadığı bir insana anca bukadar destek verebilirdi çok haklısın adetim gectigi gibi doktora koşacamHayır hiç öyle düşünme. . Doktora git gebelik istediğini belirt yumurtalıklarına baksın adetinin 3.günü git eğer adet olmazsa. . Kan testlerine baksın bu süreci daha sağlıklı ve bilinçli bir şekilde yürüt. Her ay kadın bedeni yumurtlama ile birlikte kendini hamileliğe hazırlar rahim duvarı kalınlşır batmalar oluşur kimi zaman hissederiz kimi zaman ruhumuz duymaz diğer tüm belirtiler gebelikle aynı hemen hemen kadın vücudu bir mucize yeterki bedenini tanı. Ve inan şu an yoksa bile en kısa zamanda dolacak kucağına yeterki kafana takma akışına bırak. O geleceği zamanı bilir.
Inanmamalısın zaten her kadında farklı. Ben 29 martta öğrendim o zamana kadar da sadece göğüslerimde adetten önce olan ağrının bir tık fazlası vardı ama içine doğdu ve günüme 2 gün kala test yaptım pozitifti. Her kadın farklı yaşıyor anlayacağın. Rabbim hayırlısı böyle dedi ve dün bebeğimi kaybettim ama biliyorum yine aynı mutluluğu yaşayacağım.. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alacağız kucaklarımıza...Ne tatlısın insan hiç tanımadığı bir insana anca bukadar destek verebilirdi çok haklısın adetim gectigi gibi doktora koşacamdaha önce hiç böyle hissetmediğim için korktum ama bugünü halsizliklikten yatakta geçirdim uzanmak değil uyuyorum bildiğin şuan gebe değilsem birdaha asla inanmam gebelik belirtilerine
Canimm Rabbim sabır versin üzülme hiç sen sınavını başarıyla geçiyorsun Rabbine sığınarak eminim alacaksın meleğini kucağına inancımız en büyük desteğimiz ..Inanmamalısın zaten her kadında farklı. Ben 29 martta öğrendim o zamana kadar da sadece göğüslerimde adetten önce olan ağrının bir tık fazlası vardı ama içine doğdu ve günüme 2 gün kala test yaptım pozitifti. Her kadın farklı yaşıyor anlayacağın. Rabbim hayırlısı böyle dedi ve dün bebeğimi kaybettim ama biliyorum yine aynı mutluluğu yaşayacağım.. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alacağız kucaklarımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?