- Konu Sahibi BenOzgurce
Arkadaşlar bayan kelimesi bana çok itici geliyor.Kimi bayıyoruz kardeşim bize bayan diyorlar:))Sizce kadın mıyız bayan mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada kadın kelimesi itici geliyor bayan keelimesi kulağıma daha bir hoş geliyor
banada kadın kelimesi itici geliyor bayan keelimesi kulağıma daha bir hoş geliyor
aynen gamişe katılıyorum kadın sanki biraz kaba:uhm::uhm:
bayan kelimesi kulağa daha hoş geliyor kadın daha kaba geliyor......
Evkadını deniyor bize evbayanı dendiğini düşünsenize ne saçma oluyo
Aynen katılıyorum canım.a.sa.sDiyelim ki sokakta bankada devlet dairesi falan gibi bi yerdesin.
seninle muhatap olan memur da "bayan" deyip duruyor.İşte ben o durumlarda o bayan diyen kişiye gıcık olurum.Bayan ne kardeşim:bari hanımefendi de daha üstruplu oluyo değil mi amaa.
kadın kelimesini yadırgıyorum bazan.sanki kadın deyince gelinlik çağına gelmiş kızları olan ya da damat olucak yaşa gelmiş oğulları olan ,bütün kollarına altın bilezik takan,çok makyaj yapan,çok konuşkan ,çok şişmanlamış dişi insan aklıma geliyor nedense...
fisfisfis 3 aylık evliyim ama ben henüz kendimi bir gençkız olarak hissediyorum sırnaşık şey evkadını yerine evhanımını tercih ederim..hanımefendi daha hoş geliyor kulağa..
doğru ,baylar yüzünden bayanlar oldu değil mi:roflol::roflol: yerimseniben
benim de ruh halime göre değişir yaşım.:1rolleyes: bazan şımarık,kaprisli çıtır bir kız,bazan da olgun,ağırbaşlı bir hanımefendi.gerçek yaşım çok genç olmasa da...yerimseniben
olgun hamfendü:1rolleyes:
Kadından ziyade bayan yada hanım kelimesi daha çağdaş ve nazik geliyor bana..sonuçta o kadarda takılmadım,isteyen istediği gibi kabul eder
:roflol::roflol:bayan sonradan türemiş bir şey.kadın ve erkek olmak üzere 2 cins var yaaa:))Ay bizede yaranılmıyo haa, bayan deseler dert, kadın deseler dert, avrat deseler daha bir dert:1closedeyes:tatlicadiarzu
Ne diyecekler peki bizeCADIARZU
Kadın kelimesi itici bayan yada hanımefendi daha nazik ve kibar ......ama her ikiside cümle içinde kullanılırken her iki kelimede farklı anlamlar taşıdıgı için bence her ikiside kullanılabilir...
düşünsenize bi bankada memurun kadın burdaki sıraya gelin..vs. dedigini....
yada bi arkadaşın diger yorumunda dedigi gibi ev bayanı ne kadar komik ev kadını daha anlamlı....![]()
valla arkadaşım erkeklerin bizler gibi,böyle şeylere takıldıklarını hiç sanmıyorumsengözlerimebaksanab
Diyelim ki sokakta bankada devlet dairesi falan gibi bi yerdesin.
seninle muhatap olan memur da "bayan" deyip duruyor.İşte ben o durumlarda o bayan diyen kişiye gıcık olurum.Bayan ne kardeşim:bari hanımefendi de daha üstruplu oluyo değil mi amaa.
Bu durumda bizler kendimizle gurur duymuyormuyuz senceyerimseniben?
Erkekler de erkek kelimesinden böyle rahatsız oluyorlar mı acaba:))yerimseniben