Kadın ne yapmaya çalışıyor

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba iyi geceler bayanlar 7 aylık hamileyim gece gece asabım bozuldu soluğu burada aldım. Esimin yıllardır tanıdığı daha dogruau Internet ortamında tanımıs bir bayan arkadas var ben fazla tanımam kadın 3 yıllık evli sanırım kucuk bir bebeği var tahminimce 3 aylık falan.. Kadının bende de numarası var oyle arada kandil mesajı falan atar arada arar senede bir defa hepsi bu. Aksam ustu esim telefonu ogluma vermiş cızgı film izlesin diye WhatsApp mesajı gelince cocuk onu acmıs tam o arada ben gırdım baktım su telefon sakaları oluyor ya ses kaydı gibi o tarz bısey ama cok mustehcen seyler ıcerıyor hazır kaydı atmış yanı kadın esine tabı evde kıyamet koptu bu ne cesaret falan dedım bana niye boyle terbiyesizce bısey atamıyor da gecenin bu saati sana atıyor tabı bu arada esim benim sucum ne ben ne yaptım onun yaptığından ben mı sorumluyum VS savunmalar ama bayağı kavga ettik. Not bu arada esimin teli 2 yıldır sıfrelıdır ve ben onu gitmeseydim bana asla gostermezdı. Lutfen bısey ler yazın
.

:işsiz:Ne yazalım şimdi ?
İnternetten sanal bir arkadaş ile olan samimiyet biraz komik diyip gaz mı verelim ? :/ saçma bi durum . Rahatsız olduğunuzu söyleyin, kadının kocası biliyor mu bu arkadaşlığı? Bu insanlardaki bu rahatlık beni benden alıyor :deli:

Sanaldan eşiniz bu kadını tanıyor. Numarası var anladım. Sizde numarası ne geziyor onu anlamadim ? Kocanız bu kadını netten tanıyorum al sende de numarasi olsun diye mi verdi ? Aşırı saçma buldum:işsiz: eşiniz size bu kadından nasıl bahsetti ve numarası sizin telinize nasıl geçti asıl konu bu bence

Neden internet ortamında tanıştığınız biri ile hala görüşüyorsunuz ne gerek var ki?
Numarasını engelleyin bitsin gitsin artık madem
Bu konuda yıllarca ciddi tartısmalarımız oldu canım maalesef onune gecemedim hep kendini savunacak bısey buldu bu arada ben tanımadım esim tanısmıs

Kesin ilişkileri var gibi bir şey denmez de bu ne sululuk?
Madem bunda bir şey yok hemen erkek arkadaşlarınızdan birine aynı espriyi yapacağınızı söyleyin.
Ne boş beleş yaşıyorlar ya...

Bu konuda yıllarca ciddi tartısmalarımız oldu canım maalesef onune gecemedim hep kendini savunacak bısey buldu bu arada ben tanımadım esim tanısmıs
Iyide siz istemiyorsanız mesele orda bitmiş olmalı.Şimdi tam sırası ya bu kadını engellersin yada çek git nereye gidiyorsan deyin.
Hala daha savunacak hali yok ya..

İnternette uzun yıllar tanıdığı bir kadınla neden hala iletişimde?
Ahbap mı olmuş:işsiz:
Sende numarasının işi ne?
Akrabası değil birşey değil.
Eşine çığırmadan önce kadına bi yardırsaydın ya ben Xin eşiyim hayırdır böyle videoları eşime atma cürretini nereden buldun? Tüm listeye attım desen bana niye gelmedi? İkile bir daha asla ne eşime ne bana tek bi mesaj atma seni yolarım yazsaydın ondan sonra eşini yolsaydın

Aynı seylerı soledım ne alakası varmis vs

Görüşmeni istemiyorum, ya numarasını sil engelle ya da artık görüşmek istemiyorum de öyle iletişimini kes seçim senin deyip kestirip atın.
Ne gerek var el alemin evli barklı kadını ile sanaldan arkadaşlık etmeye, evlenmenin sorumluluğunu kaldıramayacak adamlar da bi zahmet evlenmesin biz kadınlar da illa evleneceğim diye eşek kadar olup ergen gibi davranan adamlarla evlenmeyelim

Bence bu kadın eski sevgilisi
Ve niyet de duygusallıktan uzak bence
O yüzden eşin bağını koparmıyor olabilir
Oldukça rezil kokular geliyor kısacası

Evli kadın ya da erkeğin telefonunda sifre olamaz olmamalı. Benim eşimde bir ara koymuştu hemen kaldir onu dedim. Ne kadar kararli bir ses tonuyla söylediysem artik o gün kalkti. Bazen insanin net çizgileri olmasi şart. Netten tanidiği bir kadinin telefonunun eşinde ne işi var ayrica. Bence ciddi ciddi konuşmalisiniz esinle. Bu isler şakaya gelmez herkes ciddiyetini korumali

İnternetten tanisilan karşı cinsle arkadaslik yapmak bir hata. Evlenip bunu sürdürmek ikinci hata. Sözde eşim şüphelenmesin kiskanmasin diye ona da numara verip arkadaşlık baslatnasi üçüncü hata. Bu durumlarin hic birine eşin ses cikarmamasi ise paha biçilemez.
Diyeceğim o ki geç olsa da bu hatalardan donulmesini saglamaniz lazim. İyi bahane olmuş işte size de. Tamamen kestirin muhabbetlerini bitsin gitsin.

Back
X