Kadın ne yapmaya çalışıyor

evli bir kadın ve evli bir erkeğin nette yazşmaları normal değil. muhtemelen eşiniz ve o kadın internet düzeyinde de olsa karşı cinsle ilgili ilgi açlıklarını bastırıyorlar. kesinlikle izin vermeyin. bu durum eşinizin sizinle yüzde yüz ilgili olmadığını gösteriyor bir de hamileymişsiniz. o kadının eşine söyleyin bence. eşinin yaptığı müstehcen şakaları. yuh artık ne günlere kaldık. hem eşinizin hem de o kadının yaptığı tam anlamıyla şımarıklık.

Vallahi ben şaşkınlık içinde okudum derdinizi.
Kadın ne yapmaya çalışıyor? Demişsiniz ya,
kadını boşverin siz ve bu soruyu önce kendinize, sonra da eşinize sorun.
-Biz evli bir çift olarak ne yapıyoruz? Diye.
Bu olayda hepiniz hatalısınız.

İyİ geceler aksamkı kavgadan sonra sabah esim kadına mesaj atmış bu tarz seylerı atma esim kızıyor diye kadın da hemen kem kum etti bana kotu niyetim yok VS. Ben de tekrar esime kızdım esim degil ben rahatsız oluyorum diyecektin dedım sonra esime uzun uzun bi mesaj atmış esinin niyetini anlamadım VS. Ama evlılıgınıze zarar vermek istemedim falan diye sonrada silmiş sosyal medya hesaplarından

İyİ geceler aksamkı kavgadan sonra sabah esim kadına mesaj atmış bu tarz seylerı atma esim kızıyor diye kadın da hemen kem kum etti bana kotu niyetim yok VS. Ben de tekrar esime kızdım esim degil ben rahatsız oluyorum diyecektin dedım sonra esime uzun uzun bi mesaj atmış esinin niyetini anlamadım VS. Ama evlılıgınıze zarar vermek istemedim falan diye sonrada silmiş sosyal medya hesaplarından
Eşim kızıyor nedir Allah aşkına?
Annem kızıyor diyen çocuk gibi...
Bu adamla başınız dertten kurtulmaz sizin.

Valla hic sorma denilecek cok sey var rahatlamaya calısıyorum bunda kotu niyet yok diyor bir de
Saf mı? Yoksa af buyrun salağa mı yatıyor?
Siz daha iyi tanırsınız kocanızı.
Bu olay vesile olsun artık gözünüzü açın siz de.

Netten tanıştığı kadına ne gibi bir vefa borcu var da sürekli bir samimiyet içinde ki. Takibe takip mi yapmış :) Hiç normal bir arkadaşlık değil. Bunu kabul edip sizin de mesajlaşıyor olmanız ayrı bir abeslikte. Netten arkadaş olduğu bir kadından ne tür bir mesaj gelir ki zaten bu kadar şaşırdınız.

Ben olsam arardım kadinı ne varsa derdim. Aralaronda bisey var diyemem ama bu tip mesaj atması da arada mesafe olmadığını gösterir. Ha belki de evet eşinizde bir suç yok kadın kancayi takmiş bilemeyiz
Takipte kalin derim...

Vallahi ben şaşkınlık içinde okudum derdinizi.
Kadın ne yapmaya çalışıyor? Demişsiniz ya,
kadını boşverin siz ve bu soruyu önce kendinize, sonra da eşinize sorun.
-Biz evli bir çift olarak ne yapıyoruz? Diye.
Bu olayda hepiniz hatalısınız.

+1000

Back
X