- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi mekselina0101
oyunlarla öyle ya da böyle görmüşsünüz gerçek yüzünü, hala niye kafanız karışıyor ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı erkek aileleri de oğlanın serseriliğini bilir.
Aman başımızdan gitsin.
Hele ki düzgün bir kızsa hemen ayrılamaz,boşanamaz da o çeksin biz uğraşacağımıza derler.
"Ama özünde iyi bir çocuk,etraftaki kızlar kötü" olur işte.
kızacaksınız belki hepinizde ama özlüyorum su anki onu değil eski onu özlüyorumoyunlarla öyle ya da böyle görmüşsünüz gerçek yüzünü, hala niye kafanız karışıyor ki?
Şu an ki önceki diye birşey yok adamın karakteri böyle.kızacaksınız belki hepinizde ama özlüyorum su anki onu değil eski onu özlüyorum
est. ne kızması.Ama kararsız gördüm sizi, tam ne istediğinizi bilmiyor gibisiniz. Yani bariz başka biriyle buluşmaya giden birini görmek istememelisiniz bir daha.ayrılıklarda olur öyle özleme süreci, ama geçer.Sabırlı olun.kızacaksınız belki hepinizde ama özlüyorum su anki onu değil eski onu özlüyorum
Şu an ki önceki diye birşey yok adamın karakteri böyle.
Ve bu kadar yoruma rağmen bunu yazıyorsan tüm yorumlar boşa demektir.
Şurda biri çıksa boşver koş git sarıl dese öyle yapayım dimi dersin anlaşıldı.
Senin hayatın, aklında bi karar varsa buraya sorman saçma olmuş.
est. ne kızması.Ama kararsız gördüm sizi, tam ne istediğinizi bilmiyor gibisiniz. Yani bariz başka biriyle buluşmaya giden birini görmek istememelisiniz bir daha.ayrılıklarda olur öyle özleme süreci, ama geçer.Sabırlı olun.
aslında baslık bulamadım baslıgımı belkide cok iyi yansıtamadım kadınlar nereye kadar fedakar labilir nereye kadar cabalamalıydı aslında sorularım hatamı yaptım oyun oynayarak onu bilemedim belkide sağlıklı düşünemiyorum
aslında burası doğru karara yönlenmemi sağlayan tek yer ve herkesin düşüncesine katılıyorum sadece beni anlayın zor bir sürecteyim herkesin fikri suan o kadar iyi geldiki gerekirse sonuna kadar üzülürüm bir hafta 1 ay ama bir ömür üzülmem cok yanlıs anlamıssınız aslında duygu karmasası içindeydim ne yasadıgımı ne hissettiğimi inanınkibilmiyorum
Evet oyun oynamak çok gereksizce. Adam oyuna bile gerek görmeyecek alenilikte yazışıyormuş zaten. Ama senin yaptığın hata onun yaptığının yanında çok basit kalır.
Ne abisine ne de annesine bir şey söylemek zorunda değilsin. Hele onu savunmalarıyla saygı sınırını onlar aşmış zaten.
Bir daha ararlarsa fingirdek oğullarını dizginlemeleri gerektiğini, milletin kızlarıyla istediği gibi oynamaya hakkı olmadığını, onların da buna çanak tutarak büyük vebal altına girdiklerini söyleyebilirsin mesela.