kadını ne yıpratır?? kadınına baglı bence.. cok güclü kadınlar vardır kolay yıpranmazlar..kolay yıkılmazlar..
ayrıca yazı malesef cok acı ama gerceklerı anlatıyor...
Gerçekten çok güzel bir yazı olmuş.Ama şu var ki ne yazık bu yazılanlar yine kadının suçu.Özgüvendeki müthiş sıkıntımız bu sitede bile her yazıda görülebilir.Eğer bir kabuk kırılacaksa ilk önce kendi kabuklarımız.Bir kere kendimize dışardan bakarsak ne kadar gaflette olduğumuzu görebiliriz.
okurken tüylerim diken diken oldu...
Yazıyı çok beğendim. Ellerinize sağlık.
Ülkemizde evet böyle bir gerçeklik var ama şu da var ki, burada, bütün üyelerin tamamen kadınlar olduğu bir sitede bile bazen okuduklarım beni hayrete düşürüyor. Kadının kadına ettiğini erkekler yapmıyor ki.
Kadın konu açmış, demiş ki görümcem bana şöyle yaptı, empati kurmak yerine konu sahibine yüklenmişlerde yüklenmişler. Neden bir erkek kayınpederim bana böyle yaptı diye ağlayıp sızlamıyor? Neden Erkekler Kulübü diye bir forum yok, neden erkekler Erkekler Kulübü forumunda bütün gün kayınpeder kayın bacanak gibi akrabalarından dert yanmıyor?
Kayınvalidemle kadın olarak bir paydadayız, o eşimin annesi olarak bir yerde, ben eşi olarak bir yerdeyim.
Erkekleri de analar doğurmuyor mu? O analar sen erkeksin diye büyütmüyor mu? Kadının en büyük destekçisi kadın olmalıyken durum böyle devam etmiyor mu?
Bir kişi değişir, dünya değişir.. Kendimizden başlayalım derim ben.
kadın nedir değilde kadın 15 inde evlenip 16 sında anne olup 20 sinde koca cinayetine kurban gitmemeli bunu biliyoruum
Okurken canımı acıttı..Gerçekten güzel anlatılmışız..Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?