Kadın olabilmek

gonca123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
132
4
68
Bolu
komik gelecek belki ama gerçekten benim için önemli bir konu önce anlatayım isterseniz

ben kendi halinde günlük işlerini yapan çok bakımlı olmamakla birlikte bakımsızda olmayan ayrıca hem çalışıp evine katkıda bulunmaya çalışan eşinin ve çocuğunun istediklerine önem veren azıcıkta sinirli bir insanım

bir gün başıma bi olay geldi ve bana söylenen şuydu "once kadın ol kadın olki eşin başkalarıyla konuşmak zorunda kalmasın"
o söz kulağımdan hiç çıkmıyor
insan kendi yanlışını görebilir mi göremez hep iyiyim der sanırım bende oyle yapıyorum bilmiyorum yanlış nerde neden kadın olamadım
tanıdıklarıma soruyorum ama istediğim cevaplar değil hep aynı daha ne yapacaksın oluyor ben onların dediği gibi tamsam neden o söz bana geldi değilsem nerde eksiğim fikir verirseniz sevinirim...

komik gelecek belki ama gerçekten benim için önemli bir konu önce anlatayım isterseniz

ben kendi halinde günlük işlerini yapan çok bakımlı olmamakla birlikte bakımsızda olmayan ayrıca hem çalışıp evine katkıda bulunmaya çalışan eşinin ve çocuğunun istediklerine önem veren azıcıkta sinirli bir insanım

bir gün başıma bi olay geldi ve bana söylenen şuydu "once kadın ol kadın olki eşin başkalarıyla konuşmak zorunda kalmasın"
insan kendi yanlışını görebilir mi göremez hep iyiyim der sanırım bende oyle yapıyorum bilmiyorum yanlış nerde neden kadın olamadım
tanıdıklarıma soruyorum ama istediğim cevaplar değil hep aynı daha ne yapacaksın oluyor ben onların dediği gibi tamsam neden o söz bana geldi değilsem nerde eksiğim fikir verirseniz sevinirim...

bu sözü kimin söylediği önemli bence :26:

ki bide şu var nevin ablacım ;)
ne kadar bakımlı olursan ol kadın olursan ol o eşin başkalarıyla konuşmasın muhabbeti için yani..
bu insanın içinde olmıcak doğru değilmi erkek için
ne bakımlı kadınlarında kocaları aldatıyo yani...:31:
bu sözü size diyenide merak ettim ama :31:

kim hangi durum karşısında bunu dedi bu önemli tabi.ama sizi bu kadar düşündürdüğüne göre hakılılık payı veriyorsunuz.yoksa "hadi oradan" der geçerdiniz.

pehh kesin bunu hayatında tek önemli şeyi koçişi olan bi kadın söylemiştir :ssz:

siz ilk önce kendiniz için yapın ne yapacaksanız siz kendinize değer verin sevin saygı gösterin ki eşinizde size o şekilde davransın

neden kendini bilmez birisinin lafı için çelişkiye düşünüyorsunuz ki

gülün geçin

Bunu kim dedi:26:
Niye dedi:26:
Kocanız başka kadınlarlamı konuşuyor:26:
Konuşmak derken:26:

kimin dediği niye dediği ne kadar önemli bence önemli olan bana söylenmiş olan söz ben kişilerden cok söylenen sözeden bir anlam çıkarmaya calışıyorum.QUOTE=parkon;26982177]Bunu kim dedi:26:
Niye dedi:26:
Kocanız başka kadınlarlamı konuşuyor:26:
Konuşmak derken:26:[/QUOTE]

doğru söylüyorsun canım açıkçası bilmem zaten artık önemli olan kendimi değiştirebilmek değil mi ben kendimi değiştireyim elimden gelenin en iyisini yapayımda gerisi boş.

ki bide şu var nevin ablacım ;)
ne kadar bakımlı olursan ol kadın olursan ol o eşin başkalarıyla konuşmasın muhabbeti için yani..
bu insanın içinde olmıcak doğru değilmi erkek için
ne bakımlı kadınlarında kocaları aldatıyo yani...:31:
bu sözü size diyenide merak ettim ama :31:

şekerim erkek milleti bu ağzınla kuşda tutsan yaranamazsın.

ben öğretmenim yarım gün okuldayım. eve gelince yemeğimi yaparım.çocuğuma bakarım.ütü bulaşık. bi çöp kalmaz tezgahımda.

ee canım isterse bazen şu dantelli, tüllüleride giyerim ama erkek milleti nankör şekerim. ya yap bi tersle gör bak hiçbişey yapmıyon derler. ne yapıyonda yaptığın bi yemekte vs.

boşver diyenleri hep aynı at gözlüğüyle bakıyolar ama erkeğin gözü dışarıdaysa ne yapsan olmaz. en güzeli diyen kişiyi kafaya takmamak ve diyen kişiye de sormalıydın bence: sen iyisinde ne biliyorsun benim kocamın başkalarıyla konuştuğunu. kal gelirdi o zaman ona.

Back
X