- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
- Konu Sahibi Superisi 2009
Merhaba arkadaşlar.ne istediğimi bilmemekle birlikte bomboş hissediyorum kendimi.içimde birşeyler yapma isteği .hiçbir becerimin olmayışı .kadın oldugumu 27yasında farkedişim içime kocaman bir boşluk bıraktı.adım atmak çok zor geliyor.
çok problemli bir babam ailem vardı maalesef.
markete gönderirken beni kendi montunu giydirirdi.13 yasında pardesü giydirdi.zorla
dsarıdan eve geldiğinde odaları tek tek gezerdi, Ewe birini almışmıyım diye şüphe ettiğinde 12 yasındaydım zamanlar neyaptığını anlamıyordum. Şimdi anlıyorum psikopat bir babayla yasamıştım.Liseyi zorla bitirdim panik atak oldum 17 yaşımda.hastalandığım için okula devam etmeme izin verildi. Ama burnumdan getirdiler o okulu .dantel vs.herşey yasaktı.tv yasaktı bir arkadasa gitmek , komşu gelmesi yasaktı .
evlendim hiçbirşeyi bilmeyerek.dolayısıyla doğumda depresyona girdim
uyum sağlayamadım ınsanlara . Eşimde sorunlu bir çocukluk geçirdiğinden peki kaliteli geçiremedik evliliğimizi ve pskoloğa gitmeye karar verdik.
problemleri tek tek çözdük.problemin çocukluğumuzda yaşadığımız olaylar gerçeğiyle hep yüzyuze kaldık.
Şimdi çokşükür 6yılımızı devirdik
ama ben büyük bir boşluktayım.
Hastane sekreterliği dişinda bir mesleğim yok.
eşimin ailesi kendi ailemin eksikliğini hissetmiş olacakkı yıllardır çektim
şimdi ev hanımıyım .
koca bir cahilim
aöf okumak için adım attım artık eskisi gb değil yapamıyorum bıraktım maalesef.
Oğlum astımlı oldugundan işe girip onu bırakamıyorum.
ismeğe yazıldım pastacılığa çok basit geliyor ama yinede bir başlangıç sayılır
sizce başka neler yapabilirim koca bir boşluktayım içimde birşeyler yapma hissi ama cesaret yok . Bilgi yok
sz neler yapıyorsunuz.
çok problemli bir babam ailem vardı maalesef.
markete gönderirken beni kendi montunu giydirirdi.13 yasında pardesü giydirdi.zorla
dsarıdan eve geldiğinde odaları tek tek gezerdi, Ewe birini almışmıyım diye şüphe ettiğinde 12 yasındaydım zamanlar neyaptığını anlamıyordum. Şimdi anlıyorum psikopat bir babayla yasamıştım.Liseyi zorla bitirdim panik atak oldum 17 yaşımda.hastalandığım için okula devam etmeme izin verildi. Ama burnumdan getirdiler o okulu .dantel vs.herşey yasaktı.tv yasaktı bir arkadasa gitmek , komşu gelmesi yasaktı .
evlendim hiçbirşeyi bilmeyerek.dolayısıyla doğumda depresyona girdim
uyum sağlayamadım ınsanlara . Eşimde sorunlu bir çocukluk geçirdiğinden peki kaliteli geçiremedik evliliğimizi ve pskoloğa gitmeye karar verdik.
problemleri tek tek çözdük.problemin çocukluğumuzda yaşadığımız olaylar gerçeğiyle hep yüzyuze kaldık.
Şimdi çokşükür 6yılımızı devirdik
ama ben büyük bir boşluktayım.
Hastane sekreterliği dişinda bir mesleğim yok.
eşimin ailesi kendi ailemin eksikliğini hissetmiş olacakkı yıllardır çektim
şimdi ev hanımıyım .
koca bir cahilim
aöf okumak için adım attım artık eskisi gb değil yapamıyorum bıraktım maalesef.
Oğlum astımlı oldugundan işe girip onu bırakamıyorum.
ismeğe yazıldım pastacılığa çok basit geliyor ama yinede bir başlangıç sayılır
sizce başka neler yapabilirim koca bir boşluktayım içimde birşeyler yapma hissi ama cesaret yok . Bilgi yok
sz neler yapıyorsunuz.