Kadin olmak ne demektir?

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Kadin olmak ne kadar zor,kadin olmak meger ne kadar baska birsey mis,

kadin olmak dünyada herhalde ilk olarak en zor sinavi vermek demektir,

kadin olmak yeri geldiginde en büyük acilarin icinde yinede ayakta kalmaktir,kadin olmak güllere yol olmak hayatin güzelligine acilan kapida Anahtar olmak,

kadin olmak yeri geldiginde sakince durup sabir etmek,kadin olmak ruhta zenginlikler gizlemek......kadin olmak.........

Kadın olmak herkesin sizden fedakarlık beklemesedir.
Kadın olmak herkesin sizden anlayışlı olmanızı beklemesedir.
Kadın olmak bir tarafın dünyaya rest çekebilecek kadar güçlüyken bir tarafının güçsüz olması küçük bir çocuk birine muhtaç olmaktır.
Kadın olmak istenirse her şeyi yapabilecek güçte olmaktır.
Kadın olmak kalp kırıklığında umudu ya kuaförde ya çikolata da aramaktır. =)
Kadın olmak anne olmaktır.Ki bu büyük bir ayrıcalıktır.İçince bir mucize...

Kadın olmak güzeldir güzel. =)​

kadın olmak ayrıcalıktır..
kendi canından başka can taşıyabilen , aynı anda iki kalbi attırma ayrıcalığına sahip olabilmektir...

özel mesaj atamiyorum sanirim 100 mesajdan sonra atabiliyormusum dortmund yakinlarinda oturuyorum

Küfür ederim, ayıplanırım.

Küfür etmem, samimiyetsiz olurum.

Çünkü ben kadınım

İsyan ederim, dışlanırım.

İsyan etmem, zayıf olurum.

Çünkü ben kadınım

Başımı açarım, dinsiz olurum.

Başımı kaparım, cahil olurum.

Çünkü ben kadınım.

Sigara içerim, elime yakışmaz.

Sigara içmem, korkak olurum.

Çünkü ben kadınım.

Bara giderim, basit olurum.

Bara gitmem, ana kuzusu olurum.

Çünkü ben kadınım

Kadın haklarını savunurum, feminist olurum.

Kadın haklarını savunmam, karaktersiz olurum.

Çünkü ben kadınım

Sarışınım, aptal olurum.

Esmerim, çirkef olurum.

Çünkü ben kadınım.

işte KADIN olmak böyle birşey helede bu ülkede çok zor çok....

kadin olmak inceliktir,
guldurur, guler
sakinlestirir, dindirir.

kadin olmak hasastir,
incilir, cauk kirilir

kadin olmak guctur,
herseye ragmen ayakata durmaktir
aciyi gormezden gelerek yardima kosmaktir

kadin olmak yasam demektir,
kadinsiz hayat zaten hayat degildir

kadin hersey'dir

kimi kadin cenettir, kimi kadin cehenemdir

ayyyy bu günn kadın olmayı geçmeyen baş ağrısı (migren)olarak yorumluyorum şekerim zorrr zor..evlenirsin cicim ayları kadına geçer birkeredir çünkü.erkek öylemi boşansın 2.ye alsın 3 alsın 4 5 habire en baştan başlıyolar olan bize oluyo..sıkılıyo eş değiştiriyo ya biz..çocukalrımız için katlanıyoruz ya o çocuklar bize büyüyünce hayırlı olacakmı acaba şüpheli! yani emeklerimiz sürekli heba oluyor yaşlanır menopoza gireriz.ama dedeler öylemi 80inde çocuk sahibi olur..ay ben deli olcam bu dert topiklerini okuya okuya

kadin olmak bazende budur,herseyi kafaya takmak!mükemel olmaliymisiz gibi düsünmek ve herseyi kafaya takmak......

deli olma canim

kadın olmak zor zanaattır bana göre hatta
kadın olmak masallarda bile zordur
biri kurbagı opmek zorundadır ,biri kapısı olmayan kulede mahsurdur diğeri 7tanede cüceyi idare etmek zorundadır vsvs..

yani en zor yolları bile bi sabır ve cesaretle asan kadınlara mahsusdur..

Kadın olmak her zaman endişeli olmak demektir. Okurken, iş sahibi olurken, gelecek planları yaparken, birini severken, sonra evlendiğinde, çocuk sahibi olduğunda...
Hiç bir zaman rahat düşünemez kadın kısmı geceleri uykusunu kaçıracak bir şeyler illa bulur

çok güzel özetlenmiş teşekkürler..

kadın olmak erkeklerin beceremeyeceği bi çok zorlukları başarabilmektir..erkek baş ise kadın boyundur:) kontrol bizdee

Kadın;

Tanrı, yaprağın hafifliğini, ceylanın bakışını, güneş ışığının kıvancını, sisin gözyaşını aldı; Rüzgarın kararsızlığını,tavşanın ürkekliğini buna ekledi. Onların üzerine kıymetli taşların sertliğini, balın tadını, kaplanın yırtıcılığını, ateşin yakıcılığını, kışın soğuğunu, saksağanın gevezeliğini,kumrunun sevgisini kattı. Bütün bunları karıştırdı, eritti ve kadın yaptı. Yarattığı kadını erkeğe armağan etti.

Erkek;

Tanrı, kaplumbağanın yavaşlığını, boğanın bakışlarını, fırtına bulutların kasvetini, tilkinin kurnazlığını, boğanın dehşetini aldı; sülüğün yapışkanlığını, kedinin nankörlüğünü, hindinin kabarışını, gergedan derisinin sertliğini onlara ekledi. Bunların üzerine ayının kabalığını, bukalemunun şıpsevdiliğini, sivrisineğin vızıltısını kattı ve erkeği yarattı. Yarattığı erkeği, adam etsin diye, kadına verdi.

demekki kadın olmak, bu hayattaki olmazsa olmazların en ilkiymiş:)

kadın zekidir uyanıktır çakaldır isterse herşeyiyönetebilir bir ülkeyi bile sadece kendinlerine güvenleri eksik erkekler saftır , yönetimleri kolaydır kendine güvenen ve elindekileri değerlendiren her kadın iyi bir yönetici olur =) :89:

Peki sirlari nedir canim bunu becerbilmenin??var mi yöntemlerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…