• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-KADIN OLMAK-

Ahlaksız olan erkek mi yoksa erkeği yoldan çıkaran kadın mı hiç bir kadın zorla soyunup sevişmez bence birazda hemcinslerimizi sorgulamamız lazım

Hmm yani sen şimdi beni sinirlendirsen ben de senin ağzını yüzünü dağıtsam suçlu sen olacaksın çünkü beni sinirlendirip yoldan çıkaran sensin, o yüzden bunu hak ettin öyle mi:) bu çok hastalıklı bi bakış açısı. Bu bakış açısıyla adolf hitleri bile haklı çıkarırsın sen. Yazık.

Hmm yani sen şimdi beni sinirlendirsen ben de senin ağzını yüzünü dağıtsam suçlu sen olacaksın çünkü beni sinirlendirip yoldan çıkaran sensin, o yüzden bunu hak ettin öyle mi:) bu çok hastalıklı bi bakış açısı. Bu bakış açısıyla adolf hitleri bile haklı çıkarırsın sen. Yazık.
Zaten hiç bir erkekte durup dururken dövüp aldatmaz. Kadın mutlaka hak etmiştir... :sinirli::sinirli:

Duruma göre değişir.

Kadın güpegündüz aldatılıyorsa, hiçbir söz hakkı verilmeyip ağzına çakıp (!) otutturuluyorsa. Hakaretler savurup adam yerine konmuyorsa. Sadece hizmetçi ya da kuluçka gözüyle bakılıyor çocuk doğursun temizliğimi yapsın denilip gram sevgi gösterilmiyorsa.

Bence o ilişki BİTMİŞTİR.

BİR KADININ EN BÜYÜK DÜŞMANI YİNE BİR BAŞKA KADINDIR
Şu saçma sapan gereksiz cümleyi de kurmayın artık yeter! Kadın olarak kendi kendinizi az ötede aşağılayın ebru! Kimseye nasıl bir yorum yapılması gerektiğini öğretmek size düşmez. Siz kendinize değer vermiyorsanız az ötede oynayın evcilik oyununuzu.

Back
X