• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın olmakkk..

azra33

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
509
4
296
43
İstanbul
hülya avşar bi keresinde erkeği aldatmaya teşşvik eden kadındır ben dört dörtlük kadın olamadım demişti.. soruyorum size kızlar dörtdörtlük kadın, eş nasıl olunur

Kimse dört dörtlük olamaz bence,
ne erkek,ne de kadın,
aldatılan bir kadın,suçu kendinde arıyorsa bu onun problemidir..
bana göre aldatmak insanın içinde,kalbinde,ruhunda ve kanında varsa
isterseniz dörtdörtlük,isterseniz yüzlük bir kadın olun,
yine aldatılanlar grubuna girersiniz...
sevgiler...

Aldatmak için erkelerin uydurduğu ,kadınların da inandırıldığı saçma sapan bir safsata...
Madem hamuru aldatmakla yoğrulmuş ,boşan o zaman,Sonra ne halt yiyeceksen ye!..Kadın ya da erkek,ikisi için geçerli bu sözlerim.:kızgın:

dört dörtlük insan diye bir şey yoktur, istediğiniz kadar güzel, karakterli, başarılı, marifetli, zengin olun; erkeğinizin içinde varsa aldatılırsınız mirmirmirmir

4*4lük de olsan aldatılma ihtimalin var
4*1 lik olursun belki aldatılmazsın şans ve doğru insanı seçmekle alakalı bunlar
hülya avşar sıklıkla yaptığı gibi saçmalamış

hülya avşar bi keresinde erkeği aldatmaya teşşvik eden kadındır ben dört dörtlük kadın olamadım demişti.. soruyorum size kızlar dörtdörtlük kadın, eş nasıl olunur

hülye avşar halt etmiş. otorite ya.
aldatmaya teşvik eden kadınmış. dörtdörtlük erkek var mı sanki. bu dünyada dörtdörtlük insan olabilir mi. elbette olamaz.
bırakın bu kadının saçmalıklarını ya.kötükedihüso

bir insan kafasına koymuşsa bişeyi üstüne kilit vursan gene bir yolunu bulup yapacağından geri kalmaz.aldatılmak için kadının dört dörtlük değil erkeğin merhametli ve olgun olması gerekir empati kurabilme özelliği olabilmeli.yaptığı haraketleri karım yapsa bana diye düşünebilmeli,kısaca " çalma kapıyı çalarlar kapını" atasözünü bilmeli ve sıkça zikretmeli bence.kadınlarda suç yokmu belki vardır oda ne olabilir belki çocuğu olduktan sonra kocayı unutma ,çocuk olmadan önceki halleri gibi davranmama, cinsellikte aşırı soğukluk, belki bunlar olabilir ama bence bunlarda erkek için aldatma sebebi sayılamaz bence.ozaman sabahtan akşama kadar temizlik, yemek, çocuk bakımı ve akşamı kocayla ilgilenme ,ozaman bizim köyü terketmemiz lazım dimi?.kelin merhemi olsa kendi başına sürer hülya avşar yıllarca 3 maymunu oynadıda ne oldu?kör,sağır ,dilsiz olduda ne oldu?:) ondan başka 80 milyon gördü boynuzlarını:(((sonundada dağıldı evi allah düşmanıma vermesin!:((( şans işi bunlar arkadaşım erkek bunlar, kavun değilki koklayıp alasın pazardan :)

Son düzenleyen: Moderatör:
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bunamış kadıncağızz
pis herif aldatacak birde neymiş kadın dört dörtlük değilmişş kötükedihüso

yahu ben ne sıfırlık tipler bilirim prens gibi heriflerel evlilier ne değil dört dörtlük sekiz sekizlik kadınlar bilirim öküzle evli :1shok: olay erkekte kadın milleti ya kendini ya diğer kadınları suçlamaya devam etsin:kahve:

zaten onun dört dörtlük olmadığını dünya alem biliyor...
adam da onun ne olduğunu bilerek evlendiğine göre şöyle olamadım böyle olmadım demeye gerek yok...
aldatmayan kocayı bulamam ben bu halimle şu camia da demek istemiştir...

kocamın benım ve tum ınsanların olamadıgı gıbı dort dortluk oldugunu dusunmuyorum
o halde benım de kocamı aldatmam mı gerekıyor bu durumda? şakkıdı

sacma :1closedeyes:
ıdeal es herkese gore farklıdır
senın ıcın ıdeal olan sportıf bır delıkanlıyken
benım ıcın ıdeal olan agır yapılı bır salon beyefendısı olabılır
asıl ıdeal olan esınle aynı dılı konusabılmektır... :1hug:

ideal eş ? ideal insan?
bunları kimse cevap veremez herkesin kendine göre bir ideal ruh tipi vardır.
yani demek istedim bir erkeeğe göre ideal gelen özellikler diğerine göre ideal olarak gelmez hatta itici bile gelebilir..
şimdi şurdan biri ideal kadın şöyle şöyle olur dese o kendisine göre fikrine göre idealdir ama bunu bütün bir genelleme yapmak ne kadar doğrudur ki..

ben asıl soruya cevap vereyim

kendine bakan sürekli temiz ve bakımlı olan ama kokoş olmayan dozunu ayarlayabilen
eviylede aynı zamanda ilgili olan kocasını evini çocuğunu idare edebilecek kapasitede olan
tüm gün işte çalışıp evi organize edip bakımlı kalabilip kocasına vakit ayırmayı becerebilen bir kadın bence ideal bir kadındır..
aldatılmak konusuna girmicem ne alaka bu şans biri ahlşaksızlık yaptıysa
asla karşı tarafta sebep aramam

aldatmak kisinin kendi vicdani,karakteri ve kendine olan saygisi bence...
ideal kadin nasil diye soruyorsunuz ama bu goreceli...
ornegin...esime gore ben ideal bi kadinim ama baska biri bu nasil kadin diyebilir...
esimde bana gore ideal bi erkek ama belki baska bi kadin icin 5 para etmez...
bana gore arada sevgi ve heyecan varsa aldatilma ihtimali daha aza iniyor...
ama kesinlikle aldatilmaz denemez

çoook saçma -tatlicadiarzu- prdn ama eşi dört dörtlk müymş ?? yda şmdi kaya çilingroğlunun şuanda evli oldğu kadın çk mu mükemmel?
bırakn allah aşkına mirmirmirmir

kızlar kadını yerden yere vurdunuz sanki bütün hıncınızı ondan aldınız benim düşüncem döt dörtlüklük kadın erkekten erkeğe deyişir bazılaı pis nefislidir buda kadını bozar aslında 4 lük bii değildir ama onun için öyledir bazılarıda hanım hanımcık tam bir hanım efendidir ama erkek değer bilmez sizce kadınınmı dört dörtlük olması önemli yoksa erkeğinmi bence bütün erkekler bencilkendinden aciz ve ancak egolarını aldatlakma tatmin eden kuş beyinli varlıklardan başka bişey değille sizce

hülya avşar kendini 4-4 lük değilmişim diye anlatıyor hayatta inanmam bu kadar kompleksli bir kadın gerçekten öyle düşünsün.bence insanlar dışarıdan baktıklarında aaa ne güzel kadın başarılı iyi bir anne kocasına bak yazık diyorlar ya o da bunları bildiği için daha fazla iltifata ihtiyacı olduğu için bu şekilde bir tez atmış olmalı ortaya.bunu diğer kadınlara söylüyor sinsice.ben mükemmelim siz 4-4 lük olmaya çalışın aldatılıyorsanız eksikler sizde gibisine.madem 4-4 lük değilde yenisi niye geldi o zaman.
hayatta hiç kimsenin 4-4 lük olmayacağını ufacık bir çocuk bile idrak edebilirken hülya avşarında böyle bir şey söylemesi mutlaka bir gönderme vardır diye düşündürüyor.
adamın içinde olduktan sonra ne olursa olsun yine yapar yine yapaaaarrrr.acıyorum yapan adamlara onlar her ne kadar kasılsalarda.eşlerinden korkuyorlar ya evi terk edecek diye daha ne deyim işte bizler bu korkuyu vermişiz biz 4-4 lüğüz.hımm konu açıldıkça soruda çözülüyor hülya avşar bu korkuyu verememişti galiba:)))ama yinede aldatılmayı haketmedi hiç kimsenin haketmeyeceği gibi.yeni hayatında mutlu olur inşallah.

Back
X