Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadin olmaktan utanmak ne alaka o o adam(!)larin rezilligi..az önce okulda tramvay ile eve indim ama biraaz uzak kalıyo evim indiğim yere.. otoyolun yanındaki kaldırımdan arkadaşımla yürürken araba durdu ve bize asıldılar arabadan iniyolardı arkadaşım küfretti ben hiç bişey diyip yapamadım donakaldım ama elim ayağım boşaldı dolgu topuk ayakkabımla topraklı taşlı yoldan deli gibi koştuk arkamızdan gelceklerdi insanlar var diye gelemediler zaten korkuyodm şimdi deli gibi korkuyorum bıktım artık ya...
kadin olmaktan utanmak ne alaka o o adam(!)larin rezilligi..
bilmiyorum, bence tabir bu degil..bilmiyorm artık utanıyorm ne giysem diye düşünmekten bıktım bi kot bi hırka ile çıkıncada aynı farklı bişeyle çıkıncada aynı artık utancak duruma geldim
sen niye utanıyorsun ki o sapıklar utanmalı,az önce okulda tramvay ile eve indim ama biraaz uzak kalıyo evim indiğim yere.. otoyolun yanındaki kaldırımdan arkadaşımla yürürken araba durdu ve bize asıldılar arabadan iniyolardı arkadaşım küfretti ben hiç bişey diyip yapamadım donakaldım ama elim ayağım boşaldı dolgu topuk ayakkabımla topraklı taşlı yoldan deli gibi koştuk arkamızdan gelceklerdi insanlar var diye gelemediler zaten korkuyodm şimdi deli gibi korkuyorum bıktım artık ya...
ya ama bu korkuylaa yaşamak berbat ya i.ö bide benm okulum . hiç kimse ders almıyo ya ! Allahından bulsunlar
Gecmis olsun. Lutfen dik durun, basiniza gelenler sizin hataniz veya kiyafetlerinizin sonucu degil, kisilik sahibi olamamis dusunme yetisi kazanamamis yaratiklarin kendini tatmin etme cabasi.
Kadinlar kadinligindan utandigi ve cocuklarini da o zihniyetle yetistirdigi icin bu durumdayiz zaten. O yuzden boyle dusunmeyin lutfen.
Bizimki ya da bizimkilerin zihniyetinde erkeklerin olduğu ülkelerde...
Kadınlar kesinlikle güçlü, başı dik ve uyanık olmalı.
Bu tip adamlar her yerde ve hayatlarında birileri var ya da olacak hatta bazıları evli.
Oysa burada da her gün okuyoruz...
"Hemen evlenmek istiyorum" diyerek eğitimini, kendini geliştirmeyi ihmal eden kızlar böyle adamlarla yuva kurma hayali kuruyor olabilirler.
Sevmediği her halinden belli küfürbaz adamların peşinde ağlayıp "ama çok seviyorum, o da beni seviyor" diyen kızlar bu karakterde adamları evliliğe ikna etmeye çalışıyor olabilirler.
Daha orta okulda birden fazla kızı aynı anda idare eden oğluna nasihat etmeyen kadın böyle bir evlat yetiştiriyor olabilir.
Kadınların iyi eğittiği, genç kızların ilk hatalarında sağlam ayar verdikleri erkekler...
Ciddi psikolojik rahatsızlıkları yoksa bir noktadan sonra kendilerine çeki düzen vermek durumunda kalırlar.
Maalesef kaç yaşında olursa olsun karşı cinsi eğitmek ve adam etmek bize düşüyor.
Çoğu bunu kendi başına beceremiyor çünkü...