kadın olmaktan utanmak

az önce okulda tramvay ile eve indim ama biraaz uzak kalıyo evim indiğim yere.. otoyolun yanındaki kaldırımdan arkadaşımla yürürken araba durdu ve bize asıldılar arabadan iniyolardı arkadaşım küfretti ben hiç bişey diyip yapamadım donakaldım ama elim ayağım boşaldı dolgu topuk ayakkabımla topraklı taşlı yoldan deli gibi koştuk arkamızdan gelceklerdi insanlar var diye gelemediler zaten korkuyodm şimdi deli gibi korkuyorum bıktım artık ya...
kadin olmaktan utanmak ne alaka :KK51: o o adam(!)larin rezilligi..

ya ama bu korkuylaa yaşamak berbat ya i.ö bide benm okulum . hiç kimse ders almıyo ya ! Allahından bulsunlar

az önce okulda tramvay ile eve indim ama biraaz uzak kalıyo evim indiğim yere.. otoyolun yanındaki kaldırımdan arkadaşımla yürürken araba durdu ve bize asıldılar arabadan iniyolardı arkadaşım küfretti ben hiç bişey diyip yapamadım donakaldım ama elim ayağım boşaldı dolgu topuk ayakkabımla topraklı taşlı yoldan deli gibi koştuk arkamızdan gelceklerdi insanlar var diye gelemediler zaten korkuyodm şimdi deli gibi korkuyorum bıktım artık ya...
sen niye utanıyorsun ki o sapıklar utanmalı,

başlık yanlış olmuş

ya ama bu korkuylaa yaşamak berbat ya i.ö bide benm okulum . hiç kimse ders almıyo ya ! Allahından bulsunlar

Plakayı almadın mı? Polise git yarın sabahtan anlat olayı arabayı tarif et plaka olmasa bile yardımcı olabileceklerini düşünüyorum. Kimsenn ettiği yanına kalmasın. Issız bi yerse polis koysunlar akşamları oraya gerekirse. Git ağlaş biraz. Yardımcı olurlar.

her neyse işte 20 yaşındayım ve acayip etkilendim bi korna sesinden bile irkildim az önce plakayı alcak zaman yoktu arkamda değildi tam hizamdaydı arkaya geçip alamazdım içeri alıcak gibi halleri vardı tam koşarken dışarı çıktı biri zaten teşekkür ederim yorumlarınız için. biliyorm dikkat ediyosunuz ama daha çok dikkatli olun diye anlattım bunları iyi geceler kızlar :KK43:

Gecmis olsun. Lutfen dik durun, basiniza gelenler sizin hataniz veya kiyafetlerinizin sonucu degil, kisilik sahibi olamamis dusunme yetisi kazanamamis yaratiklarin kendini tatmin etme cabasi.

Kadinlar kadinligindan utandigi ve cocuklarini da o zihniyetle yetistirdigi icin bu durumdayiz zaten. O yuzden boyle dusunmeyin lutfen.

Dışarıya çıkmaya korkar olduk artık nasıl bir milletiz zihniyeti bozuk insanlarla dolu memleket

O.. Çocukları işte heryerde dolu hepimiz yaşıyoruz ama utanmak yok biz tam tersi güçlü kadınlar olarak kendimizle gurur duymalıyız

Bizimki ya da bizimkilerin zihniyetinde erkeklerin olduğu ülkelerde...

Kadınlar kesinlikle güçlü, başı dik ve uyanık olmalı.

Bu tip adamlar her yerde ve hayatlarında birileri var ya da olacak hatta bazıları evli.

Oysa burada da her gün okuyoruz...

"Hemen evlenmek istiyorum" diyerek eğitimini, kendini geliştirmeyi ihmal eden kızlar böyle adamlarla yuva kurma hayali kuruyor olabilirler.

Sevmediği her halinden belli küfürbaz adamların peşinde ağlayıp "ama çok seviyorum, o da beni seviyor" diyen kızlar bu karakterde adamları evliliğe ikna etmeye çalışıyor olabilirler.

Daha orta okulda birden fazla kızı aynı anda idare eden oğluna nasihat etmeyen kadın böyle bir evlat yetiştiriyor olabilir.

Kadınların iyi eğittiği, genç kızların ilk hatalarında sağlam ayar verdikleri erkekler...

Ciddi psikolojik rahatsızlıkları yoksa bir noktadan sonra kendilerine çeki düzen vermek durumunda kalırlar.

Maalesef kaç yaşında olursa olsun karşı cinsi eğitmek ve adam etmek bize düşüyor.

Çoğu bunu kendi başına beceremiyor çünkü... :KK14:

Gecmis olsun. Lutfen dik durun, basiniza gelenler sizin hataniz veya kiyafetlerinizin sonucu degil, kisilik sahibi olamamis dusunme yetisi kazanamamis yaratiklarin kendini tatmin etme cabasi.

Kadinlar kadinligindan utandigi ve cocuklarini da o zihniyetle yetistirdigi icin bu durumdayiz zaten. O yuzden boyle dusunmeyin lutfen.

teşekkür edeim güzel yorumlarınız için artık olabildiğinde erken saatte ve kalabalık arasında olmaya çalışcam başka çare kalmadıi

Bizimki ya da bizimkilerin zihniyetinde erkeklerin olduğu ülkelerde...

Kadınlar kesinlikle güçlü, başı dik ve uyanık olmalı.

Bu tip adamlar her yerde ve hayatlarında birileri var ya da olacak hatta bazıları evli.

Oysa burada da her gün okuyoruz...

"Hemen evlenmek istiyorum" diyerek eğitimini, kendini geliştirmeyi ihmal eden kızlar böyle adamlarla yuva kurma hayali kuruyor olabilirler.

Sevmediği her halinden belli küfürbaz adamların peşinde ağlayıp "ama çok seviyorum, o da beni seviyor" diyen kızlar bu karakterde adamları evliliğe ikna etmeye çalışıyor olabilirler.

Daha orta okulda birden fazla kızı aynı anda idare eden oğluna nasihat etmeyen kadın böyle bir evlat yetiştiriyor olabilir.

Kadınların iyi eğittiği, genç kızların ilk hatalarında sağlam ayar verdikleri erkekler...

Ciddi psikolojik rahatsızlıkları yoksa bir noktadan sonra kendilerine çeki düzen vermek durumunda kalırlar.

Maalesef kaç yaşında olursa olsun karşı cinsi eğitmek ve adam etmek bize düşüyor.

Çoğu bunu kendi başına beceremiyor çünkü... :KK14:

çok haklısınız.. annesinin eğitemediği erkek kılığındaki yaratıklara ders vermek, mücadele etmek bize düşüyor çok acı bi durum . normalde hiç pasif bi insan değilim ama kimsenin olmadıgı yerde bu duruma yakalanıp ve elimi çantama atıp telefonumu korkudan bulamaz bi halde olunca dilim tutuldu koşabildiğim kadar koştum arkadaşımla, bu duruma hiç birimiz düşmeyelim inşallah :KK43:

bazıları düşünür acaba bunların kılığı kıyafeti nasıldı ki asıldılar arabadakiler diye.. söyleyeyim hemen arkadaşım spor ayakkabısı kot ve spor ceket giymişti yanii gayet sıradan bi halde.. bende aynı şekilde ama spor değildi ayakkabım. yüzümüzdede makyaj yoktu olsaydı bile göremezlerdi arkadan görüp yanımıza yanaştılar çünkü..
şimdi sorcaksınız ne alaka neden bunları anlatııyosun diye.
o kadar yobaz düşünceli insanlar var ki çevremizde kim bilir ne yaptınız da geldiler yada kim bilir ne giydiniz diye düşünebilir.
yani neymiş sıradan basit bi kıyafetle bile LEŞ ABAZA desek bile basit kalcak erkek sıfatında ki yaratıklar tarafından kaçırılabilme ihtimalimiz varmış.
Allah korusun .

X