• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın olup erkeğini kendine bağlayabilenler yardım edin lütfen :)

Bunun için seksapaliteniz yerine zekanızı kullandığınzda etkilenecek bi erkek bulsanız daha iyi olmaz mı ? Malum seks için "nefes alsın yeter" diyen adamların ülkesinde yaşıyoruz..

başlık çok iddialı, muhakkak yazmalıyım dedim :)

kadınım, erkeğimi kendime bağladım.
ahahaha:KK71:

taktik veriyorum, not alın lütfen;

7.jpg

Kırmızı gecelik
Leopar desenli tayt
Gırgır
:KK53:
Girgir ne olaki?birkac konuda daha denk geldim lakin bir turlu ne oldugunu cozemedim:confused:allah rizasi icin sunu bana bi aciklasan.buyuk sevaba girersin inan:rolleyes:bildigimiz yer supurme aleti oldugunu sanmiyorum ki eger oyleyse onunla nasil etkileniyor er kisisi bunu da aciklarsan super olur

Girgir ne olaki?birkac konuda daha denk geldim lakin bir turlu ne oldugunu cozemedim:confused:allah rizasi icin sunu bana bi aciklasan.buyuk sevaba girersin inan:rolleyes:bildigimiz yer supurme aleti oldugunu sanmiyorum ki eger oyleyse onunla nasil etkileniyor er kisisi bunu da aciklarsan super olur
Bildiğin gırgır yav :KK53:
Burada böyle bi konu vardı kaçırmışsın
Hatun eşinin karşısına geçip gırgır yapıyormuştu heyecanlansın diye :KK70:

Bildiğin gırgır yav :KK53:
Burada böyle bi konu vardı kaçırmışsın
Hatun eşinin karşısına geçip gırgır yapıyormuştu heyecanlansın diye :KK70:
Aaaaaa nasil kacir misim ben onu tuh.elektrik supurgesi de ayni isi gormez mi acaba arada hortumunu boynuna dolayip saclarini savurtmak falan:rolleyes:

Neysem oyum. Hiç bi erkek içinde küçük oyunların peşine düşemem. Olmadığım bi insan gibi davranamam. Beni seven böyle sever zaten.
İşve cilve için sizi sevecek adam yarın öbürgün daha işvelisini bulunca çeker gider.

Aaaaaa nasil kacir misim ben onu tuh.elektrik supurgesi de ayni isi gormez mi acaba arada hortumunu boynuna dolayip saclarini savurtmak falan:rolleyes:

Elektrik süpürgesi sesinden dolayı adama itici gelebilir. Sakın denemeyin. Yine gırgır en mantıklısı gibi
geldi:KK70::KK70::KK70:

Back
X