Kadın Programları ve Annem :)

xyaseminx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.614
559
198
Bu da dert mi diyeceksiniz ama benim için dert.Annem çok fazla kadın programı izliyor.Yemeğini temizligini yapıyor herşey tamam.Sonra hoop kadın programlarının başına.Bilmiyorum ben öyle şeyleri izlemedigimden midir nedir hiç hazetmiyorum o programlardan.Bir de inanıyor.Diyorum "Kurmaca" onlar.Büyüyünce görürsün hayatı diyor.Okuldan dersaneden geliyorum bakıyorum izliyor bi de bana anlatıyor olan bitenleri.Dinlemiyim diyorum ama olacak gibi değil.Müge Anlı'nın programı var ya o yüzden neredeyse paronayak oldu annecim.:69:Neymiş Facebook'tan resim çalıp dolandırıcılık yapıyorlarmuş da ben de resimlerimi kaldırmalıymışıım.Okul önlerinde olaylar olur.
"Bak televizyonda gördüm neler oluyor sizin okul da öyle olmasın " diyor.Bir de ağlak ağlak insanlar çıkıyor ekrana.Annem de duygusal hemen aglıyor.Televizyonu kapadım sonunda kızdı tartıştık,baya.:53:
Tek değilim biliyorum.Ne yapabilirim.Çabuk da alınıyor.Ne desem bilemedim ki şimdi.

o onun dünyası.... çok sevdiğin bir diziye yada nebileyim sevdiğin şarkıcıya annen kendi kafasınca kendince haklı nedenlerle seni eleştiri bombardımanına tutsa ne hissederdin?????????? bırak yaşasın kadıncağız... bazen çocuklar annelerine karşı olgun olmak zorunda kalıyor.... hem unutma, annenin söylediklerinde de doğruluk payı olan şeyler çıkabilir... bence sen bakış açını değiştirip ona hoşgörüyle yaklaşmalısın... yada tv na dalmışken onu eleştirceğine beraber eğlenebileceğiniz bir aktive gerçekleştirip onu tv dan uzaklaştırabilirsin... bence boşuna dert ediyorsun.. rahat ol..

Televizyonu camdan aşağı at seyretmez. :90:Şaka bir yana yetişkin bir insanın ne seyredeceğine karışamazsın canım. Sen yetişkin olmadığın için o sana karışabilir ama:))))))O birşey diyorsa sen de kendi fikrini söyle o konuyu araştırıp.Yapabileceğin tek şey bu tvyi kapatmak falan çocukça şeyler.

Eğer evi ve sizleri aksatmıyorsa

Aşırı kendini kaptırmıyorsa bırak izlesin kadıncağız ne yapsın başka sosyal hayatları olmuyor genelde onlarada tv kalıyor.

Annem çalışıyor o yüzden izleyemiyor ama benimde annanem Mügeden tut evlendirme programlarına kadar sabah tan oturuyor başına.

Yapcak başka bişeyi yok onlarla kendini oyalıyor ne diyebilirsinki

canim seyretsin ne var bunda..isini gucunu yapip oturuyormus basina..benim annemde izler ayrica o müge anlinin programindaki yasanmis olaylarida dinle annenden kulak kabart ..etraf gercekten cok kötü inanla dolu..annen belki biraz fazla candan izliyor etkileniyor ve senin icin endise ediyor ama haksizda degil..bende calisirken bile bakardim sabahalri müge anliya eger evdeysem..evet aglak insan cok bagiran cagiran belki insanlara guvenini sarsan seyler var kurmaca degil..ha kurmaca dersen var tabi evlilik programlari :)))) ama kadin izlesin ev hanimi napsin..fazla kaptirmasin kendini sadece sen bunu sagla.hayatinizi etkilmesin:):)
eskiden kac yasindasin bilmiyorum ama bir demet tiyatro vardi orda demet akbagin annesi rolunu oynayan hanim evde tv de butun dizileri izlemekten kafasi bulanmis gercek dünya ile dizi dunyasi arasinda sikismis kalmisti:)) bu komikti tabi ..ama sen annene sürekli söyle anne izle ama kendini kaptirma diye:)sende kendine dert yapma canim..ama sende internette okulda yolda disarda dikkatli ol..annenede söyle..ben dikkat ediyorum kendime de senin icin rahat olsun de:)

Bu kadın pogramları gerçekten çok iticiannenizi bilgisayar ve internetle tanıştırın.Eminim daha çok keyif alacak.Hem boş vakitlerini hoşça geçirecek hemde ufku genişleyecek :)

Bu da dert mi diyeceksiniz ama benim için dert.Annem çok fazla kadın programı izliyor.Yemeğini temizligini yapıyor herşey tamam.Sonra hoop kadın programlarının başına.Bilmiyorum ben öyle şeyleri izlemedigimden midir nedir hiç hazetmiyorum o programlardan.Bir de inanıyor.Diyorum "Kurmaca" onlar.Büyüyünce görürsün hayatı diyor.Okuldan dersaneden geliyorum bakıyorum izliyor bi de bana anlatıyor olan bitenleri.Dinlemiyim diyorum ama olacak gibi değil.Müge Anlı'nın programı var ya o yüzden neredeyse paronayak oldu annecim.:69:Neymiş Facebook'tan resim çalıp dolandırıcılık yapıyorlarmuş da ben de resimlerimi kaldırmalıymışıım.Okul önlerinde olaylar olur.
"Bak televizyonda gördüm neler oluyor sizin okul da öyle olmasın " diyor.Bir de ağlak ağlak insanlar çıkıyor ekrana.Annem de duygusal hemen aglıyor.Televizyonu kapadım sonunda kızdı tartıştık,baya.:53:
Tek değilim biliyorum.Ne yapabilirim.Çabuk da alınıyor.Ne desem bilemedim ki şimdi.

bence de büyüyünce anlarsın canın
annen söylediklerinde haklı bunu her ne kadar seni hazzetmediğin kadın programlarından öğrense de
zaman gerçekten çok kötü ve insanın başına nerden ne geleceği belli olmuyor

Son düzenleme:
Kadın programları artık eskisi gibi değil.
Göbecikler atılsın pastalar yapılsından ibaret değil.
anneninizin gözü açılıyor hepsi bu sizde bundan rahatsızsınız..
çünkü sizikısıtlıyor ki haklı da müge anlı örneğini vermişsin.
bende çalışmadan önce mutlaka izlerdim onu ve kendi hayatımda bile birçok düzenleme yaptım onun yüzünden.
oradaki olaylar düzmece değiil.. öldürülen kandırılan tecavüze uğrayan türlü ahlaksızlıklara maruz kalan kızlar var..
anneniniz de sizin için endişeleniyor hepsi bu !

Eleştirileriniz için sagolun.Yaşımı soranlar için 17 yaşındayım.Evet küçüğüm daha.
Hiçbir zaman annemin hayatına müdahale etmedim.Ölürüm ona ben :69:Sadece çok izledigini belirtmek istedim.Haklısınız bu yaştan sonra karakter değiştiremem ama kendisini yıpratıyor.Buradan yazdıgımda basit gelebilir ama ekran karsısında aglıyor o acıklı hikayeler çıktıgında.Genelde hepsinde de bu tür olaylar var biliyorsunuz.O üzüldükçe ben de üzülüyorum.Annem zaten hassas.Geçen sene anneannemi kaybettik.Hala o durumun etkisinde.Açıyoruz televizyonu kavuşma sahneleri hastalık hikayeleri..Yemek programı filan izlesin birşey demiyorum asla karışamam nasıl mutluysa öyle olsun ama üzülmesin.Televizyonu kapama sebebim de çocukca belki ama acıklı bir anne şarkısı vardı annem ağlayınca dayanamadım :50:.

Son düzenleme:
annenide kadınlar kulubüne üye yap hem burada daha güzel vakit geçirir hemde arkadaşlıklar kurar zamanını geçirirr

Müge Anlı herkesin evinde dert anlaşılan
Annem bağımlısı değildir ama vakit buldukça bakınır
''Uydurmaca,ajanstan hepsi'' demekten yoruldum

Müge Anlı herkesin evinde dert anlaşılan
Annem bağımlısı değildir ama vakit buldukça bakınır
''Uydurmaca,ajanstan hepsi'' demekten yoruldum

izlemediğiniz belli.müge anlı hayatın gerçekleri.ajanstansa aydınlanan cinayetler ne:34:

çok karamsar o programlar ya ben de sevmiyorum...annemin izlemesini de istemiyorum çünkü morali bozuluyor üzülüyor. o programları saatlerce izlemenin ne gibi bir katkısı olabilir, zaten annelerimiz kaç yaşında insanlar, genç değiller ki izleyip de ders alıyorlar diyelim.

izlemediğiniz belli.müge anlı hayatın gerçekleri.ajanstansa aydınlanan cinayetler ne:34:

Evet size katılıyorum hatta şöyle söyliyeyim Gamze cinayetindeki aileyi tanıyorum daha önceden aynı muhitte oturuyorduk evet Gamze diye bir kızları vardı bir sabah tvde annesini ve ablasını görünce şaşırdım bunları nerden tanıyorum diye düşündüm sonra hayatlarını anlattılar hatırladım samimiyetim yoktu ama dedim ya aynı muhitten olduğum için tanıyordum bunları anlatmamın sebebide bir kez daha dedim ki demek ki müge anlı gerçekten gerçek haber yapıyormuş

Adı üstünde Kadın programları...

Abartılmadığı sürece izlenebilir bence.

Müge anlı pek izleyemiyorum psikolojimi kötü etkiliyor.

Ama misal bugün ne giyisem,bana herşey yakışır ve yemekteyiz gibi programları izlerim.

Tv.izlerken bakış açınızada bağlı bazı şeyler.

Misal izlediğim bu programlarda bazı şeyler öğreniyorum,yeni bilgiler ediniyorum.

Kim neyden zevk alıyorsa bırakın onu yapsın.

Evet size katılıyorum hatta şöyle söyliyeyim Gamze cinayetindeki aileyi tanıyorum daha önceden aynı muhitte oturuyorduk evet Gamze diye bir kızları vardı bir sabah tvde annesini ve ablasını görünce şaşırdım bunları nerden tanıyorum diye düşündüm sonra hayatlarını anlattılar hatırladım samimiyetim yoktu ama dedim ya aynı muhitten olduğum için tanıyordum bunları anlatmamın sebebide bir kez daha dedim ki demek ki müge anlı gerçekten gerçek haber yapıyormuş

Gerçek değildir demiyorum ki.Olabilir ama cok dramatik şekillerde yansıtılıyor.Biraz da reyting kaygısı.
Bundan birkaç sene önce Seda Sayan bir program yapıyordu.Programına aldıgı aile bir ajanstan çıkmıştı.Bir de bakıyorum arada annem izlerken Yalçın Çakır var bi kanalda.Programına çıkan ailelerin bir çoğunu Müge Anlı'da gördüm ben.
İster tesedüf deyin ister istisna.

Gerçek değildir demiyorum ki.Olabilir ama cok dramatik şekillerde yansıtılıyor.Biraz da reyting kaygısı.
Bundan birkaç sene önce Seda Sayan bir program yapıyordu.Programına aldıgı aile bir ajanstan çıkmıştı.Bir de bakıyorum arada annem izlerken Yalçın Çakır var bi kanalda.Programına çıkan ailelerin bir çoğunu Müge Anlı'da gördüm ben.
İster tesedüf deyin ister istisna.

tesadüf değil canım,insanlar dertlerine çare arıyor.kayıplarını ya da yakınlarının katillerini arıyorlar.:34:

seda sayan o dediğini yaptı ve o günden sonra onu hiç izlemedim

Son düzenleme:
canım yaa :D konuyu biran kendim açtım sandım :) benim annemde aynı sabah kalkar kahvaltı temizlik yemek sonra oturur tv karşısına sabah müge anlı öğleden sonra esra erol akşam üstü yalçın abi diye bişey var hiç sorma :D birde gelir şöyle olmuş böyle olmuş..o facebook resim olayını banada söyledi koyma resim falan dedi..bende bazen çıldıracak noktaya geliyorum sabah uyandığımda mügenin sesini duydum mu tamamdır deliriyorum :D annemde sanki saklı gizli bi iş yapıormuş gibi gizli gizli izliyor sesini iyice kısıyor tv ye girecek kadar yaklaşıyor :9::9:bende yakalıyorum tabii...elinde kumanda kanal açık ben izlemiyorum ki demeside cabası..ooff off bu konuda çok dettliyim inan..ama geçenlerde bi tv programına bi kadın katıldı dediki psikolojim çok bozuk çoçukarımı öldürmek istiyorum falan dedi kadın o cinayet çözmeye çalışan hanımefendiyi izlerken psikolojisi bozulmuş şok oldum :27: yani çok kaptırmaması lazım insanın gerçekten psikolojisini bozuyor...

Back
X