• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın sığınma evi

lenzina

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-5
Puanlar
11
merhaba, ben muğlada ikamet ediyorum. antalyada kadın sığınma evi devlete ait olmayan bildiğiniz bir yer var mı? 2-3 senelik bir iş deneyimim var forwarder lık yapıyorum evden calısıyorum zaten. antalyadan iş bakıp yerleşmek istiyorum ama kalacak yer ihtiyacım var .bu süreçte bir evi karşılayamam. yaşadıgım yerde kalmasam daha iyi olur ama bildiğim yakın bir şehirde durmak istiyorum ailem zaten başka şehirde yaşıyor cok uzaktalar tekirdağdalar bu yuzden antalya tercihim. şiddet görmüyorum sadece olduğum yerde .çok olay yaşadım ruhum daralıyor gitmek temiz sayfa açmak iistiyorum.

merhaba, ben muğlada ikamet ediyorum. antalyada kadın sığınma evi devlete ait olmayan bildiğiniz bir yer var mı? 2-3 senelik bir iş deneyimim var forwarder lık yapıyorum evden calısıyorum zaten. antalyadan iş bakıp yerleşmek istiyorum ama kalacak yer ihtiyacım var .bu süreçte bir evi karşılayamam. yaşadıgım yerde kalmasam daha iyi olur ama bildiğim yakın bir şehirde durmak istiyorum ailem zaten başka şehirde yaşıyor cok uzaktalar tekirdağdalar bu yuzden antalya tercihim. şiddet görmüyorum sadece olduğum yerde .çok olay yaşadım ruhum daralıyor gitmek temiz sayfa açmak iistiyorum.
E pes yani. Kadın sığınma evi böyle bir şey değil. Can güvenliğim var ama kira veya otel parası vermemek için bir süre kalayım gibi bir konsepti yok. Pansiyon mu bu yahu? Korunmaya muhtaç olma şartı var ve bazen güvenlik gerekçesiyle telefon kullanımını bile kısıtlayabiliyolar.

Aileniz Muğla'da değilmiş, bu durumda aile ynaında kalmıyorsunuz
e Muğla'da kaldığınız yer neresi ? Muğla'da kalacak yeri karşılayan Antalya'da da karşılar, aşaı yukarı aynı konseptte şehirler.
anlatmadığınız şeyler var sanki

Aileniz Muğla'da değilmiş, bu durumda aile ynaında kalmıyorsunuz
e Muğla'da kaldığınız yer neresi ? Muğla'da kalacak yeri karşılayan Antalya'da da karşılar, aşaı yukarı aynı konseptte şehirler.
anlatmadığınız şeyler var sanki
ailem antalyada evde kalırsam bulurlar ama kadın sıgınma evini nereden bulacaklar ? ailem beni rahat bırakmıyor. nişan attıgım için görücü üsulü evlendfirme derdindeler kurtulmak istiyorum

Bazı kurumların sunduğu imkanları ısrarla istismar etmeye çalışan bir zihniyet var, siz de şahane bir örneksiniz onlara.
Ruhu daralanların değil can güvenliği olmayan kadınların sığındığı yerler oralar bilginiz olsun.

ailem antalyada evde kalırsam bulurlar ama kadın sıgınma evini nereden bulacaklar ? ailem beni rahat bırakmıyor. nişan attıgım için görücü üsulü evlendfirme derdindeler kurtulmak istiyorum
Siz nişanlınızla ilgili diğer konularda ailemle yaşıyorum, ailem eğitimli, adamın bana yaptıklarını bilseler kıyamet kopar falan diyodunuz. Bu söylediğinizle diğer mesajlarınız çelişiyor. Ayrıca saklanmak için değil kalacak yerin ücreti sebebiyle sığınma evi aradığınızı söylediniz. İnsanlar tepki verince ağız değiştirdiniz şu an.

Son düzenleme:
Başka bir şehirde yalnız yaşamanıza karışmayan aile profili bu dediklerinizi yapmaz. Daha önceki konularınızda anlattığınız aile profili hiç yapmaz.

Ya çarpıttığınız, ya anlatmadığınız bir şeyler var.

Ancak her halükarda sığınma evi projelerine dahil olacak durumda değilsiniz.

Siz nişanlınızla ilgili diğer konularda ailemle yaşıyorum, ailem eğitimli, adamın bana yaptıklarını bilseler kıyamet kopar falan diyodunuz. Bu söylediğinizle diğer mesajlarınız çelişiyor. Ayrıca saklanmak için değil kalacak yerin ücreti sebebiyle sığınma evi aradığınızı söylediniz. Ağız değiştirmeye gerek yok.
ailemin yanına cok sık gtiğim için öyle yazdım 2 haftada bir gidiyorum zaten rahat bırakmıyorlar ya da onlar cat kapı geliyorlar. kendi evimdeymişim gibi değil bi geliyorlar 5-6 gün gitmiyorlar. ve evet bilseler kıyamet kopar ailemeğitimlideğil ben eğitimliyimdedim ama evet ailem kkör cahil değil. yine de dul gözüyle bakar herkes evde kalırsın diyorlar. bizim orda nişan atan dul derler diyor babam. düzgün bir cocuk bulmuşlar en azından tanı diyorlar ama tuturacaklar bilşyorum. sırf elaleme rezil olmayalım kızımız çürük değil demek için.

Bazı kurumların sunduğu imkanları ısrarla istismar etmeye çalışan bir zihniyet var, siz de şahane bir örneksiniz onlara.
Ruhu daralanların değil can güvenliği olmayan kadınların sığındığı yerler oralar bilginiz olsun.
ben sadece ailemden kaçmak istiyorum hem bu sırada işime zarar gelirse mağdur olmak istemedim hemde ailem çat kapı geelen insanlar evime de öyle geliyorlar hele nişan atmamdan sonra 2 hafta gelip kaldılar o cocuk gelir rahatsız eder diye. hem bu yuzden hemdegeçici2-3 ay en azından kalmak için. istismar ettigim yok zaten geçerli sebep bulmazsalar almazlar karar merci onlar ben sadee bildiginiz yer var mı diye sordum

ben sadece ailemden kaçmak istiyorum hem bu sırada işime zarar gelirse mağdur olmak istemedim hemde ailem çat kapı geelen insanlar evime de öyle geliyorlar hele nişan atmamdan sonra 2 hafta gelip kaldılar o cocuk gelir rahatsız eder diye. hem bu yuzden hemdegeçici2-3 ay en azından kalmak için. istismar ettigim yok zaten geçerli sebep bulmazsalar almazlar karar merci onlar ben sadee bildiginiz yer var mı diye sordum
2-3 ay gizli bir yerde kalınca aileniz bir anda dul damgasını yapıştırmayı mı bırakacak? Bir anda aydınlanma mı gelecek? Bildiğiniz şehre yerleşene kadar kira vermemek için beleşe kalacak yer muamelesi yapıyorsunuz sığınma evine.

Bedava otel mi sandınız oraları pes.

"Ailem çat kapı bana geliyor o yüzden size sığınmak istiyorum" diye müracaat edin lütfen olur mu, sonucu da buraya yazın. Laftan da anlamıyorsunuz ki.

Kadın sığınma evleri bunun için değil ama hem güvenli hem daha uygun yerler bakıyorsanız kamu misafirhanelerine bakabilirsiniz.
Yer varsa kamu dışı da alıyorlar.
Öğretmenevi, dsi, karayolları misafirhaneleri gibi.

Antalya'da boyle konaklamaya izin verecek ogrenci yurdu ya da apartlar olabilir ama istediginiz kosullar altinda kadin siginma evi mumkun degil

işinize zarar gelmesini istemiyorsanız sığınma evi size göre değil
orada bilgisayarı masayı kurup işinizi yapabileceğiniz bir ortam yok
telefonu bile süreli kullandırdıklarını okumuştum
nasıl laptop'u kulaklığı alıp çalışacaksınız ki?

yani hadi ailemin
ya da eks nişanlımın canıma kast etmesi gibi abartacak bile olsanız sıkıntınızı - yapmayın tabi- yine de sizlik değil, çalışamazsınız orada.

ayrıca 2-3 ay için muğladaki evi bozacaksınız
gideceksiniz kimi madde kullanmış, kimi fuhuşa düşmüş kimi dayak yemiş
kimi çoluğundan çocuğundan koparılmış, satılmış vs. vs. kadınların arasında kalacaksınız
kalan psikolojiyi de orada bırakacaksınız?

3 ay için değer mi?

bakın mesela gönüllülük filan gibi projeler var
1 sene gidip çocuklarla, hayvanlarla çalışıyorsunuz

belki antalyada da kalacak yer veren doğa konseptli salaş otel, kamping vs bulabilirsiniz aileniz 40 yıl arasa bulamaz, kafanıza da iyi gelir.

illa değişiklik arıyorsanız bakın böyle şeylere.

değilse ben gerçekten anlamadım 3 ay sığınma evinde kaldınız
sonra?
çıktınız ev tuttunuz
eee
aileniz bulamıycak mı?

e muğlada değiştirin evinizi? şimdi değiştirin?
kapı kapı sizi mi arayacaklar, 3 ay sonra başka eve gidince bulamayacaksa şimdi değiştirin evi, yine bulamasın...
neyi kaçırdığımı biri bana anlatsın gerçekten anlamadım çünkü.

sığınma evlerinde her türlü iletişim aracı yasak olmasından ötürü remote işinizi yapmanız zaten mümkün değil.

işinize zarar gelmesini istemiyorsanız sığınma evi size göre değil
orada bilgisayarı masayı kurup işinizi yapabileceğiniz bir ortam yok
telefonu bile süreli kullandırdıklarını okumuştum
nasıl laptop'u kulaklığı alıp çalışacaksınız ki?

yani hadi ailemin
ya da eks nişanlımın canıma kast etmesi gibi abartacak bile olsanız sıkıntınızı - yapmayın tabi- yine de sizlik değil, çalışamazsınız orada.

ayrıca 2-3 ay için muğladaki evi bozacaksınız
gideceksiniz kimi madde kullanmış, kimi fuhuşa düşmüş kimi dayak yemiş
kimi çoluğundan çocuğundan koparılmış, satılmış vs. vs. kadınların arasında kalacaksınız
kalan psikolojiyi de orada bırakacaksınız?

3 ay için değer mi?

bakın mesela gönüllülük filan gibi projeler var
1 sene gidip çocuklarla, hayvanlarla çalışıyorsunuz

belki antalyada da kalacak yer veren doğa konseptli salaş otel, kamping vs bulabilirsiniz aileniz 40 yıl arasa bulamaz, kafanıza da iyi gelir.

illa değişiklik arıyorsanız bakın böyle şeylere.

değilse ben gerçekten anlamadım 3 ay sığınma evinde kaldınız
sonra?
çıktınız ev tuttunuz
eee
aileniz bulamıycak mı?

e muğlada değiştirin evinizi? şimdi değiştirin?
kapı kapı sizi mi arayacaklar, 3 ay sonra başka eve gidince bulamayacaksa şimdi değiştirin evi, yine bulamasın...
neyi kaçırdığımı biri bana anlatsın gerçekten anlamadım çünkü.
ya cok teşekkür ederim gerçekten allah razı olsun bu harika bir fikir gönüllülük projesi falan düzgün cevapladıgınız için saolun

Back
X