• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Kadın spiker izlemek caiz değil'

Şşşş kız deme öyle. Uyanmasınlar duruma. Bunlar hala daha kadınların libidosu yok sanıyor. 40 yılın başında bir ayrıcalık kazanmışız, hiç ses etme; onu da elimizden almasınlar. :KK8:
doğru diyosun:-):-)

Herşeyi yanlış anlıyorsunuz amaaaa:KK14:
Kadınlar iradeli, nefsine hakim, erkekler iradesizin önde gideni, yüze bakınca bile fena oluyoruz biz böyle aklı tek yönlü işleyeniz demek istemiş:KK59:
Denemesi bedava, ekranlardan tüm kadın spikerleri çekip bayan Piggy'e haber sundursunlar, ona bakarken bile kötü olurlar:KK70:
image.webp

ayy haberi açınca 'kadınlar da erkek spiker izlemesin' yazacak diye çok korktum.
çk korktmm çkkk. fatih portakalı izleyemicm diye çk korktm .s.s.s:KK53:

Ne yiyip içiyorlar nerede yetişiyor bunlarda bu zihniyete sahip oluyorlar anlamakta zorlanıyorum doğrusu. Bu zihniyetle hareket edersek bayan spiker bulundurmayalım tamam da ya erkek spikerden de etkilenen hem cinsleri olursa ne yapacağız?? ( Bu söylediğimden sakın şu anlaşılmasın kimsenin cinsel tercihini sorgulamam, ya da yargılamam. Herkese saygım vardır)

Uçgurlarına düşkün tahrik olan dinciler kesin 2 inci hanımıda vardır bunun , yobazlar
bir bitmediniz , akılları fikirleri kadınlara yasak getirmek siz arabistana gidin zatemn paraları oradan bulup konuşma cesareti buluyorsunuz

erkek spikeri izlerken bizde tahrik olursak nolcak bizim canımız yokmu, o şekilde günaha girersek günahımızı senmi üstlencen hoca

Allahim yaa neyimizdewn tahrik oluyorlar bacak desen onlardada var bas, kaş desen tipa tip gorupte tahrik olduklari sey ne yaa uff cozemiyorum ..
Basen desen bizden masallahlari var gogus mu 75 numara giydirilir beyfendilere haydinn diyin bakim bna neyimiz tahrih sebebi...

Yahu hiç anlamıyorsunuz, erkeklerin de çıkması caiz değil dese kendisi de çıkıp demeç veremeyecek, fotoğraf çektiremeyecek. Adamı işinden mi etmek istiyorsunuz siz, şeytan kadınlar?

O değil de bunun da kızı bir yerlerde spiker, televizyoncu falan çıksa şaşırmam artık :)

kadın spiker haber sunuyor :
yoldan çıkan araç devrildi.İçindeki yaralılar hastanede yatarak tedavi altına alındı.
erkek düşüncesi : hımm yoldan çıkmış , yatarak yani yatak hımm etkilendimmmm :mad:

Back
X