Kadın Sünneti !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu sapkınlıktır...:kızgın:

Bunu savunan yapan kadar sapkındır...:kızgın:...cahildir...vahşidir...

Orman kaçkınıdır kötükedihüso

Evet kadın sünneti tamamen töresel bir yaklaşım.Bizim inançlarımızda olmadığı içinde şükretmeliyiz.Gelişmemiş toplumların kadına uyguladığı baskının apaçık örneği.Fakat labiaplasti (küçük dudakların küçültülmesi)operasyonuyla karıştırılmamalı.

bu forumda bi kişi vardı o da mısırda sünnet olmuş. Ona sorsak şuanki cinsel hayatını merak ettim valla

çok kötü yaaa allah akıl fikir zeka vaersiin parmak kadar şeyin neresini kesceklerr..:)

neeeeeeeeeeeeeee!!!!
saçmalıktan başka bişey değil....

Kadın sünneti hakkında konu açıldığını farketiğimde
kendimi görüş belirtmek zorunda hissetim.

Ben yaklaşık 8 yıl önce Mısırda Mısırlı eski kocamla evlenmezden önce sünnet oldum.
(İki yıl sonra boşanıp Türkiye'ye geri geldim)
Zira kaynanam "Sünnetsiz gelin" istemiyordu. Mısırda kızlar tıpkı buradaki erkek çocuklar gibi sünnet ediliyor.
Orada sünnetsiz kadınlara "Gavur karısı" gözüyle bakılıyor.

Kadınların sünnet edilmediği bir ülkede yaşadığımız için şükredelim.

Sevgilerle; Ece

Kadın sünneti hakkında konu açıldığını farketiğimde
kendimi görüş belirtmek zorunda hissetim.

Ben yaklaşık 8 yıl önce Mısırda Mısırlı eski kocamla evlenmezden önce sünnet oldum.
(İki yıl sonra boşanıp Türkiye'ye geri geldim)
Zira kaynanam "Sünnetsiz gelin" istemiyordu. Mısırda kızlar tıpkı buradaki erkek çocuklar gibi sünnet ediliyor.
Orada sünnetsiz kadınlara "Gavur karısı" gözüyle bakılıyor.

Kadınların sünnet edilmediği bir ülkede yaşadığımız için şükredelim.

Sevgilerle; Ece
cok buyuk gecmis olsun arkadasim sagliksal bir sorun yasadin mi asil olarak ben bunu merak ediyorum?

cok buyuk gecmis olsun arkadasim sagliksal bir sorun yasadin mi asil olarak ben bunu merak ediyorum?

Sağlıksal sorun derken, küçük dudaklar olmadığından bi miktar his kaybı var.
Sünneten sonra 1 hafta boyunca iç çamaşırı giyemiyorsun ve iltihaplanma riskinden dolayı banyo yapmak veya orayı su ile islatmak iyi fikir değil, ilk 2-3 gün boyunca yara kısmen ıslak, üzerine oturamıyorsun ve bacaklarını geniş açarak yürüyemiyorsun.

En büyük problem işemekte oluyor. İdrarın akışını engelleyen ve yönlendiren iç dudakları olmadığı için idrar erkek işemesi gibi öne fışkırıyor. Elimi öne koyarak işiyorum, elimi koymadığımda çiş tuvalet kapısının arkasını ıslatıyor. Bununla birlikte çişin son damlaları kalçarım üzerinden süzüldüğünden kurulanırken kalçalarımı da kurulamak zorunda kalıyorum.
Yani anlayacağın hiçte konforlu bir durum değil.

Sevgilerle; Ece

Son düzenleme:
Sağlıksal sorun derken, küçük dudaklar olmadığından bi miktar his kaybı var.
Sünneten sonra 1 hafta boyunca iç çamaşırı giyemiyorsun ve iltihaplanma riskinden dolayı banyo yapmak veya orayı su ile islatmak iyi fikir değil, ilk 2-3 gün boyunca yara kısmen ıslak, üzerine oturamıyorsun ve bacaklarını geniş açarak yürüyemiyorsun.

En büyük problem işemekte oluyor. İdrarın akışını engelleyen ve yönlendiren iç dudakları olmadığı için idrar erkek işemesi gibi öne fışkırıyor. Elimi öne koyarak işiyorum, elimi koymadığımda çiş tuvalet kapısının arkasını ıslatıyor. Bununla birlikte çişin son damlaları kalçarım üzerinden süzüldüğünden kurulanırken kalçalarımı da kurulamak zorunda kalıyorum.
Yani anlayacağın hiçte konforlu bir durum değil.

Sevgilerle; Ece

çok geçmiş olsun canım. bişey sormak istiyorum ama eğer isemezsen cevaplama. cinsel hayatın ne durumda. yeniden evlendinmi? yada cinsel partnerin bu durumu nasıl karşıladı?

kafamçokkarıştı

allah kimsenin başına vermesin gerçekten iğrenç ve korkunç bir olay

banucum ilk defa duydum böle bişey yaw... benim gibi meraklı araştırmacı bi insan nasıl kaçırır böle bişeyi:)) ne biçim bi iş bu ya neye dayanarak yaparlar insanlar böle şeyler... tövbe yaw:))

ya çok kötü...bende bi programda görmüştüm.annesi ufak kızını sünnet ettiriyodu.ve kızın suratındaki acı ifadesi hala gözümün önünde...çok şükür iyiki türkiyede yaşıyoruz

canım ya senin için nasıl üzüldüm anlatamam ececim.8 yıl önce karşı komşumuz mısırlıydı o demişti sünneti ilk ondan duymuştum.ama sadece dudaklarını kestiklerini söylemişti ben nasıl bişe diye sorunca

Ünlü model, Somali'li Waris Dirie, bu gerçeği bizzat yaşamış olup, kitabında da buna yer vermiş..

Mutlaka o kitabı okumanızı tavsiye ederim, bu çağ dışı uygulamayı bizzat yaşayan birisinin ağzından bunları okumak, bedende ve ruhta açılan yaraların kapatılmasının ne denli zor olduğu öğrenmek,insanın kanını donduruyor resmen
..

Back
X