- Konu Sahibi EU2
Bu sapkınlıktır...
Bunu savunan yapan kadar sapkındır...
...cahildir...vahşidir...
Orman kaçkınıdır kötükedihüso

Bunu savunan yapan kadar sapkındır...

Orman kaçkınıdır kötükedihüso
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok buyuk gecmis olsun arkadasim sagliksal bir sorun yasadin mi asil olarak ben bunu merak ediyorum?Kadın sünneti hakkında konu açıldığını farketiğimde
kendimi görüş belirtmek zorunda hissetim.
Ben yaklaşık 8 yıl önce Mısırda Mısırlı eski kocamla evlenmezden önce sünnet oldum.
(İki yıl sonra boşanıp Türkiye'ye geri geldim)
Zira kaynanam "Sünnetsiz gelin" istemiyordu. Mısırda kızlar tıpkı buradaki erkek çocuklar gibi sünnet ediliyor.
Orada sünnetsiz kadınlara "Gavur karısı" gözüyle bakılıyor.
Kadınların sünnet edilmediği bir ülkede yaşadığımız için şükredelim.
Sevgilerle; Ece
cok buyuk gecmis olsun arkadasim sagliksal bir sorun yasadin mi asil olarak ben bunu merak ediyorum?
Sağlıksal sorun derken, küçük dudaklar olmadığından bi miktar his kaybı var.
Sünneten sonra 1 hafta boyunca iç çamaşırı giyemiyorsun ve iltihaplanma riskinden dolayı banyo yapmak veya orayı su ile islatmak iyi fikir değil, ilk 2-3 gün boyunca yara kısmen ıslak, üzerine oturamıyorsun ve bacaklarını geniş açarak yürüyemiyorsun.
En büyük problem işemekte oluyor. İdrarın akışını engelleyen ve yönlendiren iç dudakları olmadığı için idrar erkek işemesi gibi öne fışkırıyor. Elimi öne koyarak işiyorum, elimi koymadığımda çiş tuvalet kapısının arkasını ıslatıyor. Bununla birlikte çişin son damlaları kalçarım üzerinden süzüldüğünden kurulanırken kalçalarımı da kurulamak zorunda kalıyorum.
Yani anlayacağın hiçte konforlu bir durum değil.
Sevgilerle; Ece