Kadın sunucudan şok sözler!

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
Amerikan Fox News kanalında program sunucusu olan Andrea Tantaros, kadınların, seks sonrası erkeklere sandviç hazırlaması gerektiğini söyleyerek şaşkınlık yarattı.
620_340_kadin-sunucudan-sok-sozler-800x436.71497584541066_55bce8b690c01.jpg

Amerika'da yayımlanan bir televizyon programında sunucu Abdrea Tantaros, kadınların seks sonrası erkeklere sandviç hazırlamasını tavsiye etti. Tavsiyelerinde bununla da kalmayan Tantaros, kadınların erkeklere duş sonrası bira götürmesi gerektiğini de önerilerine ekledi.

Independent'in haberine göre 'kadınların erkekleri kendilerine nasıl aşık edeceğini öğreten' sunucu Glamour dergisinde yazdığı yazıda, “Eğer kapıyı iç çamaşırlarınızla açmıyorsanız, belki komşunuzla kaçar” ifadelerini kullandı.

Sunucu yazısında ayrıca, “Seks yaptıktan sonra ona sandviç hazırlayın. Bu 1950’lere dönüş demek olmuyor. Buna kibarlık denir. Ve dürüst olmak gerekirse, kadınların bundan biraz daha fazla yapması gerekir.” dedi.

Ünlü sunucu cinsiyetçi ifadelerinden dolayı tepki çekti.
http://www.acunn.com/haber/magazin/kadin-sunucudan-sok-sozler/522061

Ben tam tersini duydum ...
şöyle ki,erkek kadının içine boşalınca
kadın erkeğin bütün bilinç korkularını kendine almış oluyor...ve bu süre zarfında
kadın günden güne enerjisini erkeğe kaptırmış oluyor...
ve erkek çok çirkin olsa bile etrafında ilgi çeken biri haline geliyor ...
bunun önünü kesmek ve enerjiyi dengelemek adına kadın her ilişkiden sonra
erkekten birşeyler talep etmeli maddi manevi...
bunu söyleyen de adını unuttum ama
aslında giden erkek yoktur kitabın yazarı
hatta videosu bile var ,bi ara yükleyim...
vhalla niye anlattım bunu bilmiyorum :KK70:
hee tostunuzu erkeğe hazırlatın,enerjiniz dengelensin :p ...evet günün mottosu :KK70:

kendını nasıl da erkeklerın oyuncagı kuklası halıne getırmıs ya da soyle mı dusunmemız lazım kaz gelecek yerden tavuk esırgenmez ??

X