- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
çocuk olayına gırmedık zaten bu konulardan dolayı.acaba duzelırmı acaba değişirmi diye bekliyorum nenden bekledıgımı bende bılmıyorum.
sizler böyle durumda olsanız napardınız??
degişir...
dur ya şu dayagı bi yiyeyim adam belki degişir.
dur annesi agsıma s...n belki adam degişir. dur ya kayınpederimde bana nankörlük etsin ezsin yok yok kesin degişir...
benliğim acıo...içim yanıo... dur bi neden böyle olduki. hani bu adam bana eziyet ettikce. hatta aileside bu eziyete katkı sagladıkca degişicekti..
ben nerde yanlış yaptımki:26:
buldum.. cocuk yapayım babalık duygusu bana karşı ılıman yapar adamı... belki dayagıda biter banada iyi davranır...
cocukda oldu... eee adamın hakareti dayagı dahada hat safhada:26:
yinemi? olmadı. yinemi yapadım.

evet yine yapamadın... ne kadar verirsen.. ne kadar sesini cıkarmazsan. ne kadar kendinizi ezdirirsin. bi o kadarda ezilip hırpalanalıp dayak yiceksin...
boşanmamayı düşünmemen. evet toplumda bekar(dul kelimeside iticigeliobana) bayan olmak zor...
herkese oturupda boşandıgını anlatmak gibi bi zorunlulugunda yok. varsın evli bilsinler...
yada bekar bilsin...
kendine yazık etme arkadaşım... evliliğini 3yıl böyle gecirmişin... hiçmi kendini düşünmüyosun. hiçmi kendine acımıyosun yahu...
ve unutma annen seni bir kez dogurdu... başka şansın yok... başka sen yok... başka sen olmucak...
Son düzenleyen: Moderatör: