Kadın tartışma sırasında kocasına karsılık verrse Dayak yemesı normalmişşşş!!!!

çocuk olayına gırmedık zaten bu konulardan dolayı.acaba duzelırmı acaba değişirmi diye bekliyorum nenden bekledıgımı bende bılmıyorum.

sizler böyle durumda olsanız napardınız??

degişir...
dur ya şu dayagı bi yiyeyim adam belki degişir.
dur annesi agsıma s...n belki adam degişir. dur ya kayınpederimde bana nankörlük etsin ezsin yok yok kesin degişir...
benliğim acıo...içim yanıo... dur bi neden böyle olduki. hani bu adam bana eziyet ettikce. hatta aileside bu eziyete katkı sagladıkca degişicekti..
ben nerde yanlış yaptımki:26:
buldum.. cocuk yapayım babalık duygusu bana karşı ılıman yapar adamı... belki dayagıda biter banada iyi davranır...
cocukda oldu... eee adamın hakareti dayagı dahada hat safhada:26:
yinemi? olmadı. yinemi yapadım.:50:

evet yine yapamadın... ne kadar verirsen.. ne kadar sesini cıkarmazsan. ne kadar kendinizi ezdirirsin. bi o kadarda ezilip hırpalanalıp dayak yiceksin...
boşanmamayı düşünmemen. evet toplumda bekar(dul kelimeside iticigeliobana) bayan olmak zor...
herkese oturupda boşandıgını anlatmak gibi bi zorunlulugunda yok. varsın evli bilsinler...
yada bekar bilsin...
kendine yazık etme arkadaşım... evliliğini 3yıl böyle gecirmişin... hiçmi kendini düşünmüyosun. hiçmi kendine acımıyosun yahu...
ve unutma annen seni bir kez dogurdu... başka şansın yok... başka sen yok... başka sen olmucak...

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerden buluyorlar bu saçma sapan düşünceleri, inanışları?
Nedir bu erkek baskısı?
Erkekler öyle bir gösteriliyor ki, ne yapsa yeridir. Kadın?
Kadın itaat etmek zorunda olan bir köle, kalk dersen kalkacak, yat dersen yatacak. Koşulsuz hizmet edecek.
Nefret ediyorum bu erkek egemen toplumdan. :47:

Nedir bu erkek baskısı mı??? Ben bu foruma üye olduğumdan beri hiç şaşırmıyorum neden böyle bir ülke olduğumuza. Konu sahibinin de durumunda görüldüğü gibi, kendi ayakları üzerinde duruyor olmasına rağmen dayağa boyun eğer durumda. Boşanmaktan ziyade halen daha bu evliliğin krtulacağına inanıyor.

Aldatılan ve kabul eden kadınlar, fiziksel ve ruhsal şiddeti kabul eden kadınlar, ayy aşkım beni çok sevdiği için kıskanıyor deyip eşinin-sevgilisinin tüm saçma sapan kıskançlıklarını, yasaklarını ve kısıtlamalarını kabullenen kadınlar, bakire olmadığı için bir kadını insafsızca yargılayan kadınlar, erkek çocuklarına "erkek değil mi yapar elinin kiri" diyen , "oğlum kızları gezdiriyor valla her gün bir tane" diyen anneler olduğu sürece kimse kusura bakmasın ama benim nazarımda erkeklerden daha çok kadınlar suçludur bu erkek egemen toplumun oluşmasında.

Konu sahibi belirtmiş işte, eşim kayınvalidemin ve kayınpederimin etkisinde kalıyor bu şekilde "kadın dayağı hak eder" diye onlar söylüyor diyor. Kayınvalide diye bahsettiği kişi bir anne, bir kadın ama yine en büyük kötülüğü kendi hemcinsine bir kadına yapıyor.

Bunu diyen kaynanayı kayınpedere bir güzel dövdürücen bak bakalım bir daha aynı cümleyi kurabiliyor mu :27: Öyle saçmalık mı olur Allah aşkına :53:

Bunu diyen kaynanayı kayınpedere bir güzel dövdürücen bak bakalım bir daha aynı cümleyi kurabiliyor mu :27: Öyle saçmalık mı olur Allah aşkına :53:

negüzel demişsiniz ağzınıza sağlık :46:
gelin insan değil çünkü başka bi gezegenden..
kendisi yada kızı için istemez bunu kayınvalide..

Ben de 2 yıllık evli sayılırım, boşanmaya cesaretim olmuyordu ki hala yok aslında..benm kvalidem de cok profesyonel alttan alttan hem de eşimle hangi arada konuşurlar onu bile bilmem...pohpohlamışlar da pohpohlamışlar. kvalidem 2 seferdr bu oğlan bu kdr sinirli değildi diyip diyip duruyor sanki ben yapmışım, ama geliniz ya bizdeki moral bozuklugunu, kilo kaybını, siniri stresi görmuyolar, onu da senn ailen göryo ama ses cıkarmıyoki bizden yüz bulmasın ya da bizim yüzümüzden tartışmasın diye....
Ben seni cok iyi anlıyorum ki tavır koyamamk gibi bir problemin vardır benim gibi, nerede ne yapacaığını bilememek...ama sağolsn arkdşlar bana destek oluyor denilenleri kale al.. karşımızdakiler işte bu tavırlarımızdan dolayı bizi kaybetmeyeceklerinden eminler.o yüzden böyle davranıyorlar.. Sen de eğitimlisin neden çekesin bir daha evlenemeyeğinimi düşünüyorsun ya da sülale, aile ne der korkusumu..Bence bazen dönüp düşünüyorum da ben bu kdr ezilmektense evli kalmamak daha mantıklı sanırım..

Bnları duyunca şokk oldum kayınvalidecımmmm ve kayınpederim söyledi .Bundan yuz bulan eşimde her fırsatta sözlü ve fiziksel şiddete maruz kladım bunları yasıyacagım aklıma gelmezdı ama oldu.Sözde ikimizde eğitimli insnalarız ama evlilik işini beceremiyoruz.eşimde ailesinden yuz buldukça tepeme çıkıyor.saygımda bı kusurum bışı olmasada her işlerini yapsamda güleryuzumu eksık etmesmde eşmin ailesine kötü gelın oldum.Okada sinsilerki oğuklları çok güzel işliyorlar.Bu evliik nasıl toplanır toplamalıymım onu bıle bılmıyorum.Eşim ailesine aşırı düşkün benım ne dediğime inanır ne benı destekler .:(( 3 yıldır böyle gidiyor evliliğimiz hiç ilerleme kaydedemdık gıttıkce kötuleşiyor

Berabermi kaliyorsunuz kayin valdenle?? Senin yapacagim esine kendini iyice bagla sevdir . Tatli dille kendini hakli goster esine, ve beraber kaliyorsaniz ayri eve cikin , canim Allah yardimcin olsun sapret ..

hayır aynı yerde yasamıyoruz ama çok yakınız oğullarını çok uzaga bırakamıyorlar.aslında eşim böyle biri değildi yada ben göremedım çok aşık olarak evlendık ama ailesi benim yüzüme gülüp arkadam doldurusa getırıyorlar kı bu uysal adam böyle oldu olduda fena oldu.ilk baştakı sevgılı nişanlı dönemlerımızı bıldıgım için bi acaba diyorum.eskıden olsa bende sızın gıbı düşünür değil tokat dayak kötü sözde bile kılıçlarımı cıkarr öyle şeymı olur derdım ve suan benım gibi olan kişilere nasıl böyle olduklaına yutabıldıklerıne şaşşırdım amaaaa işte insan basına gelınce o eskı ben ben olmaktan cıktım boşanmakta cevre baskısı ıllakı olur 3 .5 gun benı konuşurlar konu değişir unuturlar .
sanırım ben eskı tanıdıgım adam nere gıttı dıye şaşkınlık içinde boşanmayı bılıncaltımda ertelıyorum.o adam donup kendını bu yaptıkları için affettirecekmi diye biz o herkesın imrendıgı çifte kumru hallerımıze ger ıdonecekmıyız dıye.
ona tek sans vermem yada boşanmayı ertelemem bu sanırım. yoksa ben koca dayagı kaynana lafı cekecek bırı değildim de nasıl oldum boyle anlamadım :(

konu benım aileme kadar tasındı boşanacaktık neredeyse son bı şans istedı eşim nasıl bu ızlenıme kapıldıysa aılemın arkamda olmayacağını duşundu sanırım aılemde duyunca tabıkı tepkı gösterip arkadam surdular eşim şimdi gerıadım attı ve son bı sans ıstedı tabı bu arada esımın aılenn gozude ben hala kotuyum neden aıleme duyurmuşum konuyu. son bı şansı hak etmese de aılem konuyu ywnı duyduğu için şans verdım ama eşimin ailesınn gözüm goresı yok iğreniyorum .bilmiyorum yaza kadar nolcak bı bakmak ıstedım turkıyede boşanmış kadın olmak zor.maaşım var muhtaç değilim ama sanırım şuan boşanmaya cesaretım yok.
sizce eşimi ailesinden etkılenmemsını saglayabılırmıyım

Sen saygi gostereyim diye sustukcaailen seviyesini bozmayip sustukca tepene cikmaya calismislar. Ailen duyunca hemen geri adim atmis. Hicde susma bence iyi olsan iyimi diyecekler sanki. Orur esinle butun rahatsiz oldugun noktalari konus bence ne kadar daha kotu diyebilirlerki sana. En azindan icindekileri soylemis rahatlamis olursun

konu benım aileme kadar tasındı boşanacaktık neredeyse son bı şans istedı eşim nasıl bu ızlenıme kapıldıysa aılemın arkamda olmayacağını duşundu sanırım aılemde duyunca tabıkı tepkı gösterip arkadam surdular eşim şimdi gerıadım attı ve son bı sans ıstedı tabı bu arada esımın aılenn gozude ben hala kotuyum neden aıleme duyurmuşum konuyu. son bı şansı hak etmese de aılem konuyu ywnı duyduğu için şans verdım ama eşimin ailesınn gözüm goresı yok iğreniyorum .bilmiyorum yaza kadar nolcak bı bakmak ıstedım turkıyede boşanmış kadın olmak zor.maaşım var muhtaç değilim ama sanırım şuan boşanmaya cesaretım yok.
sizce eşimi ailesinden etkılenmemsını saglayabılırmıyım

vallahi güldümm... boşanmış kadın olmak zormuymuş türkiye de ?? boşanmış bir kadın olarak nedense benim bundan hiç haberim olmadı, hala kendimi hiç evlenmemiş gibi hissedip gayet özgür bir hayat sürüyorum, aldığım nefesin tadını çıkarabiliyorum boşandığım günden beri.. bu ; boşanmak isteyen ama boşanacak cesareti olmayan kadınların kullandığı bir laf.. ben boşanmış (çocuklu olanları tenzih ederek) kadınlardan böyle bir laf duyduğumu hatırlamıyorum hiç... kendinizi kandırmayınnnn , ben yapamam edemem dyn ama mahalle baskısı bilmem ne demeyin.. o hep şikayet ettiğimiz toplumu oluştran kişiler biziz. biz kendi düşüncelerimizi değiştirmeden toplumun düşüncelerinin değişmesini nasıl bekleyebiliriz ki ????

Son düzenleme:
Bnları duyunca şokk oldum kayınvalidecımmmm ve kayınpederim söyledi .Bundan yuz bulan eşimde her fırsatta sözlü ve fiziksel şiddete maruz kladım bunları yasıyacagım aklıma gelmezdı ama oldu.Sözde ikimizde eğitimli insnalarız ama evlilik işini beceremiyoruz.eşimde ailesinden yuz buldukça tepeme çıkıyor.saygımda bı kusurum bışı olmasada her işlerini yapsamda güleryuzumu eksık etmesmde eşmin ailesine kötü gelın oldum.Okada sinsilerki oğuklları çok güzel işliyorlar.Bu evliik nasıl toplanır toplamalıymım onu bıle bılmıyorum.Eşim ailesine aşırı düşkün benım ne dediğime inanır ne benı destekler .:(( 3 yıldır böyle gidiyor evliliğimiz hiç ilerleme kaydedemdık gıttıkce kötuleşiyor

ne kadar kötü insanlar var Allah yardımcın olsun. şans vermemek en doğrusuymuş ama madem şans verdin o sana vurunca sen de ona vur.mümkünse bi dövüş sporu öğren can nasıl yakılırmış göster kocana sonra çek kapıyı çık:47: çok kızdım eşinin ailesine ya

Boşanırdım, hem de ilk dayakta. Sonuçta bir insanım, beni kim, ne hakla dövebilir ve ben buna izin verebilirim? Dövülmek kadar aşağılayıcı bir şey bilmiyorum.

Kesinlikle size katılıyorum! Artık Türkiye de kadınlara şiddet normal karşılandığı için erkekler bunu normal bir olgu olarak görüyor fakat bizim bunu nasıl karşıladığımızı karşı tarafa hissettiremezsek bunun devamı gelir sizin ilk dayaktan sonra hala o insanla devam etmeniz gibi. Allah yardımcınız olsun

ya bu evlilik ne zor bi kurumdur kardeşimm yaa :19: ALLAH sabır versin canım ama ezdirme kendini ve şiddet asla izin verme gerekirse git annenlerde falan kal o akıllanana kadar seni sahipsiz sanmasınn :19:

kayınvalidene keşke şunu deseydin canım "sevgili kayınvalideciğim siz eşşek gibi dayak yemeyi seviyor olabilirsiniz ama oğlunuz değil bana vurmak eli havaya kalktığında anında boşarım onu kapının önünde kalır ve şiddet durumunuda doktor raporuyla tespit ettirip yüksek bir tazminat alırım". pisliğe bak ya kendi de kadın ama ettiği lafa bak kalkıp yolacaksın böylesini :) ben burda yazılanları bazen eşime okuyorum diyorum bunları senin ailen bana yapsa valla Allah yarattı demem direk elimde kalırlar.. öylesini ıslatıp ıslatıp döveceksin :) burayı okudukça bende de şiddet eğilimleri başladı..

Dayak yediginiz bir evde nasil yasayabiliyorsunuz anlamiyorum sirf bosanmis kadin olmamak icin bu eziyete katlanmaya razisiniz. Madem aileniz size destek oluyor hala neden buna katlaniyorsunuz anlamiyorum.

çok zor bi süreçten geçiyorum allah kimseyi yuvasıyla sınamasın.
benım yuvamı böyle yapan sınsılerınde yuzu hiç gülmesin.
evlenmeden önce neşeli cıvıl cıvıldım.şimdi kahkaha atmak büyük bi lüks benım içn
sizin yuvanızı bu hale getiren o sinsiler değil. size devamlı şiddet uygulatan eşinizdir.
ve türkiyede dul olmak zor değil. o eskidendi. benim bir ssürü arkadaşım eşinden ayrıldı. vede çok mutlular. şiddet uygulanan yerde durulmaz. ve bu birde devamlı tekrarlanılıyorsa..

Son düzenleme:
Nedir bu erkek baskısı mı??? Ben bu foruma üye olduğumdan beri hiç şaşırmıyorum neden böyle bir ülke olduğumuza. Konu sahibinin de durumunda görüldüğü gibi, kendi ayakları üzerinde duruyor olmasına rağmen dayağa boyun eğer durumda. Boşanmaktan ziyade halen daha bu evliliğin krtulacağına inanıyor.

Aldatılan ve kabul eden kadınlar, fiziksel ve ruhsal şiddeti kabul eden kadınlar, ayy aşkım beni çok sevdiği için kıskanıyor deyip eşinin-sevgilisinin tüm saçma sapan kıskançlıklarını, yasaklarını ve kısıtlamalarını kabullenen kadınlar, bakire olmadığı için bir kadını insafsızca yargılayan kadınlar, erkek çocuklarına "erkek değil mi yapar elinin kiri" diyen , "oğlum kızları gezdiriyor valla her gün bir tane" diyen anneler olduğu sürece kimse kusura bakmasın ama benim nazarımda erkeklerden daha çok kadınlar suçludur bu erkek egemen toplumun oluşmasında.

Konu sahibi belirtmiş işte, eşim kayınvalidemin ve kayınpederimin etkisinde kalıyor bu şekilde "kadın dayağı hak eder" diye onlar söylüyor diyor. Kayınvalide diye bahsettiği kişi bir anne, bir kadın ama yine en büyük kötülüğü kendi hemcinsine bir kadına yapıyor.

ne güzel yazmışsınız. kk daki insan manzaralarından bazı örnekler .

ve evet esas bu kadınlar suçlu..

izin vermeyin lütfen vermeyin!! siz eksik değilsiniz, siz muhtaç değilsiniz, onların sizden fazlalığı yok.

böyle cahil insanlarla uğraşmayın, yol yakınken dönün. yoksa dedikleri gibi suç gerçekten sizin olacak.

eşinin ailesini dinlemesine engel olamazsın..
kendisi isterse ancak onların himayesinden çıkabilir...
ne olursa olsun sana şiddet uygulanmasına izin verme lütfen...

Şiddet varsa düzeltmeye uğraşmayın bence.
Adam beni dövecek ben hala güleryüz göstereceğim.. Olmaz, olmamalı.. :50:

Back
X