Beyoğlu’nda oteline doğru yürüyen Amerikalı kadın turiste önce cinsel tacizde bulunan, darp eden ve daha sonra çantasını çalan iki şüpheliden biri yakalandı. Saldırı sonucu yaralanan kadın turist hastanede tedavi altına alındı. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
CİNSEL TACİZ ARDINDAN DARP VE KAPKAÇ
Beyoğlu’nda 6 Eylül 2015'de saat 01.15 sıralarında meydana gelen olayda bir kafeteryadan çıkan Amerikalı turist Cristina H. (25) oteline doğru yürüdüğü sırada 2 kişinin sözlü tacizine uğradı. Görgü tanıklarının ifadesine göre Cristina H.’ye önce laf atan şüpheliler, daha sonra cinsel tacizde bulundu. Bu sırada Amerikalı kadının bağırması ve karşı koyması üzerine bir süre de darp eden şüpheliler, daha sonra kolundaki çantasını alarak kaçtı.
http://www.posta.com.tr/video-izle/...-2-supheliden-1-i-yakalandi.htm?VideoID=35491
Ayni gülün laciverti...eh be kızım, elinin altında internet var insan gelmeden önce bir araştırmaz mı nereye geldiğini? nasıl güvenip geliyorsunuz bu ülkeye valla deli cesareti..
_NurteN_ bu haltı yiyen Suriyeli, izleyenler de yurdum insanı.. sen fark görebiliyor musun?
o halde sizi bir Türk yada Amerikalı taciz edebilir.Evet olur.
Zaten yeterince açık olan bir paylaşımı tekrar açıklamakla uğraşmak istemiyorum.Anlayamaman senin problemin,terbiyesizleşmene gerek yok,aradığın polemik bende değil.o halde sizi bir Türk yada Amerikalı taciz edebilir.
tacizi ırka göre ayıran sizsiniz evet olur dediniz şu halde ben nasıl terbiyesiz oldum ?Zaten yeterince açık olan bir paylaşımı tekrar açıklamakla uğraşmak istemiyorum.Anlayamaman senin problemin,terbiyesizleşmene gerek yok,aradığın polemik bende değil.
Abla ben bunu tam anlamadım. Siyaset bölümünde seçime kadar mı polemik sonucu 15 gün ban var yoksa hep mi bu kural geçerli?Bunları Biliyor muydunuz?
*Artık polemiklerde en az 15 gün ban sebebi.
Keşke batının ahlaksizligindan başka şeylerini alsaydik
En son seninle muhatap olmama kararı almıştık meryem unuttun mu?Keşke batının ahlaksizligindan başka şeylerini alsaydik
Sanki bu işin dogusu batısı var
Hatırlamıyorum?En son seninle muhatap olmama kararı almıştık meryem unuttun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?