Kadın ve Erkek arasındaki yaş farkı ??

Yoncam91

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
60
15
38
Merhaba Arkadaşlar ,

24 yaşındayım ve şu an konuştuğum erkek 23 yaşında kendisi benden yaşça büyük bi kız arkadaşımın kardeşi oluyor ve ablasının vesilesi ile telde soysal medyada tanıştık, konuşuyoruz . İlişkiler konusunda pek bi bilgim yok daha önce benden 2 yaş büyük birisi ile görüşmüştüm ünide ama kendisi çok hovarda, havalarda ve aklı başında birisi değildi. Lay lay lom istiyor ve öyle takılıyordu ve sanırım kastım onu olmadı neyse. Şu an konuştuğum kişi gayet olgun işini eline almış arkadaşları ve çevresi tarafından sevilen birisi gibi. Ablasından duyduğuma göre biraz utangaçmış ilişkiler konusunda. Sizce bu yaş farkı ilerde olabilecek ilişkimizi inş. etkiler mi ? Bende minyon tipli olduğum için küçük gösteririm etrafımdakiler de çoçuk ruhlusun yaşından küçük gösteriyorsun der ama benim korkum fiziki olarak uyuşmamak değilde ilerde olabilecek fikir ayrılıkları. Birde bonus olarak soruyum ilk konuşmalarda nelere dikkat edilmeli, nelerden bahsedilmeli

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, Sevgilerrr :)

Bi problem olmaz cok bi yas farkiniz yok zaten. Kalbinizin ve fikirlerinizin mutmain olmasi onemli.. Yasanan tecrube ailenin cocugunu kaliteli yetistirmesi onemli. Yaş sadece bi sayi yasam kalitesini yuksek tutmaya calisan bilincli olan icin. Teferruatlar haric. Cok ucurumlar olmamasi daha iyidir yinede..

Çok güzel dediniz inş. kalbimiz ve fikirlerimizde uyuşur onunla konuşunca rahatlıyorum ve inanın konuşmaya doyamıyorum daha önce başkaları ile konuşurken hep tıkanırdım etraftan bahsederdim ama şimdi başka sanki...

Pek sorun edilicek bi fark degil konusmasina tavirlarina cok dikkat et 1 2 hafta sonra kendilerini belli etmeye basliyolar ztn

Yaş farkı fazla değil sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten fikirleriniz uyuşuyor ki görüşüyorsunuz arada 20 yaş olup evlenen bir tanıdğım var onun yanında sizinki bir hiç :) İnşallah gönlünüzce olur

Ben de sandım ki epey bir yaş farkı falan var.

Anlaşıyorsunuz anladığım kadarıyla ve yaş farkınız yok denecek kadar az. Her şey gönlünüzce olsun

Bir yaştan bir şey olmaz. Erkeklerde artık çabuk olgunlaşıyor. Beş yaşa kadar gideri var, kadın minyon tipli birisi ise

olumlu, ılımlı mesajlarınız için teşekkür ediyorum Dediğiniz gibi pek bi yaş farkı yok ama ben birazcık takıntılı birisiyim erkeklerin geç olgunlaştığını duymuştum tabii istisnaları var ama bence de olgunluğunda yaşla bi ilgisi yok .Yaşı ilerlemiş adamlar var halen sorumluluk almayan ergen tipler, 20lerinde adamlar var gerçekten bi evi idare edebilen. Hayırlısı Olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…