Kadına doyan erkek?

carmennnn

herşeyin hayırlısı :)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
109
1
46
Ankara
arkadaşlar bişey sorcam... ünide okuyorum... etrafımdaki kızların söylediği tek bir cümle var... kadına doyan erkeğin, adamlığına doyum olmaz...

bu gerçekten böylemi... yani evleniceğimiz insanın herşeye doymuş olmasını mı beklicez... bugüne kadar kimseyle çıkmamış yada 2 3 ilişkisi olmuş erkeklerden uzakmı durcaz... onlar kadına doymamışmıdır??? :26:

x arkadaşım, y arkadşımın sevgilisinin y ile çıkmadan önce, partilerde gezip tozduğunu, bisürü kız arkadaşı olduğunu ancak çok nadir ciddi ilişki yaşadığını öğrenince dediki, "olsun olsun doymuştur artık herşeye, çok iyi böle olması" gibi sözler söyledi...

benim erkek arkım önceden partilerde gezip tozmamış, sürekli kızda değiştirmemiş... korkmaya başladım ortada hiçbişe yokken :26:

siz ne düşünüyorsunuz

kişilik meselesidir bu.
gözü aç olanın her daim her konuda gözü açtır.
o kadına doyan erkekler sevgilisine de doyduktan sonra ne olacak peki?bunun olmayacağının garantisini kimse veremez.
sevgilinin kişiliğine güveniyorsan boşuna kendi kendini sıkma.

Hiç alakası yok bence...
İnsanın ruhu pis olmaya görsün dünyanın kadınları önüne gelse hepsini sıradan geçirir..
İnsanın önce gönlü tok olsun, zamazingosu değil!!!!!

Hiç alakası yok bence...
İnsanın ruhu pis olmaya görsün dünyanın kadınları önüne gelse hepsini sıradan geçirir..
İnsanın önce gönlü tok olsun, zamazingosu değil!!!!!

teşekkürler lale abla senin yorumun benim için önemliydi

saçmalık erkek kadına doyarmı hiç sadece aşık olur gözleri birinden başkasını görmez bu kadar..

böyle bir genelleme yapmak çok yanlış bence. karakter kişilik meselesi. içinden gelen yapar.

sacma...

doyumsuz olan kisi hic bir zaman doymaz zaten.
erkeklerin ben herkesle duser karlkarim ama evlenecegim kiz kimseyle cikmamis
olsun sacmaligini kadinlarinda kabullendigini gormek ilginc..

ayni seyi farkli kelimelerle ifade etmisler sadece...

" Eller maymun istahli, benim icim senle tok" diyebilen birini bulmak lazim,
kadina doydum artik tmm diyen birini degil

kadına doyan erkeğin, adamlığına doyum olmaz...

"Kel erkeklerde erkeklik hormonu fazladır"

"Kadına doyan erkeğin adamlığına doyulmaz"

Erkek milletinden korkulur... Adamlar öyle sözler icat ediyorlar ki kel olanlarını "makbul", zampara olanlarını "hayırlı eş" ilan edebiliyorlar... Bu söze kadınları inandırıyorlar ki kaç ilişki eskitirlerse o kadar "tadına doyulmaz" olacaklar... Kadın çok ilişki yaşarsa "yollu" adam çok ilişki yaşarsa "nefis"... Bir de kadının zekasına şeytani derler, üniversitedeki "akıllı kızlar"a bile önüne gelenle birlikte olanın erkekliğinin daha vazgeçilmez, öylelerinin daha sadık olduğunu düşündürdülerse vay halimize...

Bir de bu sözleri kadınlara mal ediyorlar ki hem bu tip adamları daha görmüş geçirmiş, ideal bulalım hem de adam onca "çiçek arasından" bizi tercih ettiler diye kasım kasım kasılalım... Boşa değil kızlarımız beyefendi, akıllı uslu çocuklara değil de "fırlama" diye tabir edilen gözleri velfecir okuyan oğlanlara ölüp bitiyorlar... Efendiliğin adı "pısırıklık", zamparalığın adı "kadına doymuşluk" olmuş, ne fena...

Son düzenleme:
Genel olarak kızlarımız çapkın ,umursamaz ,sorumsuz tipleri çekici bulduklarından bunu kendi kendilerini kandırmakta kullanıyorlar demekki,yada butip erkekler hep kendilerini çok kadın gördüm Ama senin gibisi yok .sen beni durulttun kandırmacasına inandırdıkları için de olabilir
bende başka bir söz söyliyim ozaman ,
HOROZ ÖLÜR GÖZÜ ÇÖPLÜKTE KALIR.
YADA ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR

ne saçma yaa..yani saze lafım yok size bunu onaylayan kişiye..arkadaşım sen kimseyle birşeyler yaşamamış ol karşındakininde öle olmasını isteyebilirsin tıpkı erkeklerin düşüncesi gibi..yada tersi beklentiler..sakın böle bi hata yapıp aa çok şey yaşamış bana zararı dokunmaz diyerek seçim yapma..yok öle birşey..insanın içinde olmasın yoksa yapar yapacağını kişi..

ben şöyle söyleyeyim bi kere erkek dediğin doymaz kadına bu 1 :76: doydum diyen karizma yapmaya çalışan, ben kadınların peşinden koşmam ya diye ıssız adam triplerinde takılmaya çalışan erkektir bu 2. daha önceleri barda diskoda orda burda takılan erkek gözü açık erkektir ciddi ilişkiye başlasa bile aklı arada sırada oraya kayacaktır o eski günleri özleyecektir ve her haltı her numarayı bildiğinden aldatma potansiyeli daha yüksektir bu 3 (tabi herkes için geçerli değil bu gerçekten çok sevip eski hayatına sünger çekenlerde var onlar ayrı) önceleri çok kadınla birlikte olmayan sürekli kız değiştirmemiş olan erkekler daha güvenilirdir bu 4. o çoğu kadının kendini kandırma biçimidir yani doymuştur o ya daha yapmaz diye malesef bu böyle.

Bir kere seks, depolanabilir birşey değildir!!!!!!!!!!!!!!!

Yani depoya bin tane atalım ömür boyu götürsün diye birşey yok maalesef.

Dün öğlen harika bi yemek yedim; gerçekten uzun zamandır yediğim en leziz yemekti; patlayana kadar yedim.

Öyle bir his oluştu ki bir daha yemek yemek istemeyeceğimi zannettim.

Gerçekten de akşama bi lokma bile yiyemedim, ama sabah daha yuzumu yıkamadan buzdolabının başında buldum kendimi.

Hasılı kelam eğer erkeği engelleyecek herhangibir manevi, ahlaki mekanizma yoksa o erkeğin ziyafet sofralarında patlayana kadar yemek yiyip işkembe büyütmesi, ömür boyu çorba ekmeğe talim etmesi garantisini vermez.

KANDIRMIŞLAR SİZİ.

insanların karakteriyle bağlantılı olmakla birlikte bence kısmen doğru.. ama çok uç örneklerden bahsediyoruz.. 30 yaşına gelmiş ve hiç ilişki yaşamamış birinin günün birinde kabak çiçeği gibi açılıp her kıza sarktığını da gördüm.. hiç ilişki yaşamadığı halde birgün aradığını bulup onunla evlenerek çok mutlu olduğunu da gördüm..
ayrıca sadece erkekler için geçerli değil bu durum bayanlarda aynı şeyi yapabiliyor duruma göre.. arkadaşın dediği gibi insanın gönlü tok olsun, sen böyle şeylere takılıp ilişkini bozma..

Kadına doymak ? bu ne iğrenç bir tabir , üstelik bunu destekleyip onaylayanlarda kadın ..

Herşey insanın kalbinde bitiyor , kalbi bozuksa hiçkimse doyuramaz açgözlülüğü ..

ayrıca : bu abzürt sözü desekleyen ve inanan arkadaşlarına cok acıdım , demek erkeklerı böyle görüp kendılerını böyle teselli ediyorlar

Arkadaşım o tür erkekler artık kadına doymuş hale geldiyse kendi cinselerine döner cinsel tercihte... Eğer gay olmaya karar vermediyse bir erkek kadınlara doydum demesı çok zor...Bu daha çok kadınları nasıl gördüğüne bağlı bir şey .Bu tür erkekler kadınlara saygı duymaz ,kolay kolayda sevmez güvenmez... kendi her haltı yediği için karşındakindende aynısnı bekler...senn erkek arkadasın çok kızla olmadığını niye dert ediyorsun ...sorsun bakım kız arkadasın sevgilisnin eski kız arkadaşlarına emin ol hepsi lanet okuyordur ona ....Bu tür erkeklerden bence bir cacık olmaz...Marifetmi çok kızla olmak ,kızlara bir lakap takarlar çok erkekle gezene işte onlarda o kızların erkek versiyonu....Bence çok alakasız aç gözlü erkek ister cok ister dünya kadar kızla gezsın gözü dışarda bir tip olduğunu gösteririr...Yetersiz erkek ondan bu kadar çok kızla gezip kendi egosuna bu eksikliğinin olmadığını ıspatlama çabasındadır.

Cidden çok saçma bir züğürt tesellisi ve tamamen erkeklerin uydurduğu bir bakış açısı bence. Kendi pisliklerini örtmek için uydurulmuş olduğu da son derece aşikar. Aklı, mantığı, duyguları ve vicdanı olan kadın böyle bir erkekle evlenmeyi ve böyle bir erkekten çocuk sahibi olmayı kendine yediremez bence. Benden önce her önüne gelenle birlikte olacak kadar midesiz, iradesiz, vicdansız ve pis bir adamla ben aynı yatağa girmem böyle bir adamı da çocuklarımın babası yapmam bu gerekçeye sığınarak. Bir de erkeğin deneyimli olma muhabbeti var ona iyiyce kıl oluyorum. Benden önce başkalarının bedenlerinde edindiği deneyimi gelip üstümde uygulayacak bir kadın olarak ben de bunu normal karşılayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…