• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadına laf atılıyor, taciz oluyorsa cilve yapmıştır. Yoksa hak etmezdi....

DeliKizinDirdiri

Yangına Körük , Kavgaya Sırık...
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
6.155
428
363

geçen okulda öğretmenler odasında oturuyoruz laf oradan oraya derken
kadınların lafla bakışla elle taciz edilmesne geldi
bir erkek öğretmen arkdaş
kadın cilve yapmazsa erkek laf atmaz dedi :1shok:
sonra sana laf atıldı mı dedi
başıma geldi dedim
demek ki cilve yapmışsın dedi
(tabi bu konuşmanın öncesi var ama en en son kısmına geçtim)
o kadar dellendim ki
su anda kişiliğim senin düzeyinde olsa çoktan okkalı bir tokadı yemiştinkötükedihüso
ama en üzücüsü ne biliyor musun?:oklava:
gençleri yetiştirmek görevine sahip olan senin bu kdadr bağnaz at gözlüğü takmış deve kuşu gibi başını kuma gönem birinin öğretmen olması
keşke elimde olsa da senin gibiler hiç bu meslekte olamasa
dedim...:mymeka:
beni uzun zamandır bu kadar snirlendren birşey hatırlamıyorum........

:enbuyukkk:

ıyice saçmalamış tabi bazı durumlarda kadında cilve yapıyor ama her zaman öyle olmuyor hiçbişey yapmadığın halde asılıyolar laf atıyolar. O da aklı sıra erkekleri aklayıp kadınlara yüklemiş bütün herşeyi. Tabiki bu zihniyette birinin eğitmen olması çok üzücü ...

başıma geldi dedim
o kadar dellendim ki
su anda kişiliğim senin düzeyinde olsa çoktan okkalı bir tokadı yemiştinkötükedihüso
gençleri yetiştirmek görevine sahip olan senin bu kdadr bağnaz at gözlüğü takmış deve kuşu gibi başını kuma gönem birinin öğretmen olması

ağzına sağlık. haketmiş........

İyice saçmalamış tabi bazı durumlarda kadında cilve yapıyor ama her zaman öyle olmuyor hiçbişey yapmadığın halde asılıyolar laf atıyolar. O da aklı sıra erkekleri aklayıp kadınlara yüklemiş bütün herşeyi. Tabiki bu zihniyette birinin eğitmen olması çok üzücü ...

şimdi istanbulda br öğretmen kıza tecavüz edip ölüdren bir sapık vardı savunmasında şunu dedi
saçları çok uzun sarı ve dalgalıydı saçlarını savursa savura rüzgarda uçura uçura yüyürüyordu dayanamadım beni tahrik etti

kızcağız suçluydu o adam göre cilve yapmıştı....

Laf da yedik,mıncık da benneyaptımki
Bir de errrrkek gibi olmakla övünürüm...
Erkeklerin gözü dönmüşse suçumuz ne:kızgın:
Zaten laf atan,tacizde bulunan erkekler tekleyen erkeklerdir zannımca:delphin:

Evet süper tespit!:lepi:
Kesinlikle şahsım adına konuşayım..
Laf atılmayı hakediyorum,çünkü sokaktaki elin adamlarına cilve yapmaya bayılırım..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Hatta onların attığı lafları hiç duymadığım,kaale almadığım için küfür yemeyi de hak ediyorum..şakkıdı
Ne yaparsın,yalan dünya...:delphin:

Laf atılmayı hakediyorum,çünkü sokaktaki elin adamlarına cilve yapmaya bayılırım..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Hatta onların attığı lafları hiç duymadığım,kaale almadığım için küfür yemeyi de hak ediyorum..şakkıdı

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

başıma geldi dedim
o kadar dellendim ki

boşuna dememişler eğitim cehaleti alır, eşeklik baki kalır :mymeka: adama bak ya:kızgın:

Son düzenleme:
Yaw bu erkek milleti cidden cok akilli conemm...:1closedeyes:

Herseye bir kilif buluyorlar vallaha...kendi nefislerine sahip cikamamalarina bile kadinlari sucluyorlar...laf atip kadin ters birsey söylediginde...sende niye böyle giyiniyorsun yavrum...hak ediyorsun....kuyruk sallamada laf atmayalim o zaman...deyip birde en dogal haklariymis gibi kendini savunmalari yokmu? cidden cok ilgincCADIARZU

Ellere varda bize yokmi yada ellere sapur supur bize ya rabbi sükür deyimleride cokca kullanlilir...yani birine veren (cok özür dileyerek) herkese vermek zorunda...

En kötüsüde nedir biliyormusunuz kizlar...bunu savunan erkeklerin yanisira bir o kadarda kadin var.:delphin:

böyle bir insan nasıl öğrencilere sağlıklı bir şeyler öğretebilir ki.acaba eşine laf atılsa,ona da sen kuyrukmu salladın diyecek.çok düşündürücü.

haklı tabii adamcağız :delphin:

kendisinin o eşsiz zihniyetine sahip olan öyle okumuş eş...ler vardı ki tecavüze uğrayan mağdure kırmızı ruj sürmüşse tecavüz eden sapık için ruju hafifletici sebep olarak gösterirlerdi yasalarda...

laf atan abaza takımının savunmasını yaparken dikkat etsin maazallah kendisine de bir gün birileri laf atar adı cilveli hocaya çıkar aman deyim

bende ogretmen bir arkadastan (unlu ve merkez bir dershanede calisiyor)..duyunca sok oldum ogrenci kizlari tavlaya calismalar,kizla olup ayrildiktan sonra ogretmenlere yaygara yapmalar,yada biraz acik ve dar giyinen bayanlar hakkinda oyle giyiniyorsa demek bir msj veriyor erkeklere oyle giyinmesin demeler boyle giyinen tanimadigi kadinlar hakkinda ileri geri konusmalar en kotusude egitim kurumu bunlarda ogretmen ama dedikodu desen yuvasi olmus artik..buyuk sehirde ustelik iyi universitelerden mezunlar anlada dinlee...igrenclik dizboyu..

süpersinnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

başıma geldi dedim
o kadar dellendim ki

alkisalkisalkis ağzına sağlık canım çok güzel bir cevap vermişsin.ama en üzücüde bir eğitimcinin kültürlüyüm diyen biri bunları söylüyo.işin kötüsü biz çocuklarımızı böylelerine teslim edip eğitmesini bekliyoruz.yazıkkk :kızgın:

Oy odun kafa oyy,kendini nasıl açığa vermiş.
Kendi de kesin profesyonel laf atıcılardan.

Bunun eline çocuk veresin işte.

Terbiyesiz sana bunu söyleme cesaretini nerden buluyo yada ona bu fırsatı neden veriyosun en nefret ettiğim sözdür "kadın kuyruk sallamasa erkekler yapmazmış" ve bunu kadınlar söylüyo çevremdeb bi kaç kişiden bunu kadınlar söylerken duydum böyle düşünen kadınlar var çok yazık.Kadınları karalamak damgalmak çok kolay çünkü..:kızgın:

Back
X