• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadına laf atılıyor, taciz oluyorsa cilve yapmıştır. Yoksa hak etmezdi....

Bunu diyen de eğitimci , yazık :1closedeyes:

Malumunuz kış aylarındaydık, üzerimde kabanım , altımda kot pantolonum , tek açık yerim saçım olmasına rağmen ve ben o soğukta zaten bırakın cilveli gezmeyi tir tir titrerken hala arkamdan laf

atılıyorsa , ben burda erkeklerde bulurum tek suçu... "Açık giyinene bakılma" mevzusu olmuştu , soruyorum size , benim tarif ettiğim gibi , kış ayında kaban ve pantolonumla bile laf yiyorsam hata

bende mi , yoksa bazı bağnaz erkeklerde mi ... Bazen eşimle kolkola yürürken bile arada derede bakanlar oluyor , bir gün eşim farkedecek de elinden kaza çıkacak diye ödüm kopuyo:oklava:

Son düzenleme:
ne kadar yanlış bir düşünce
zaten hayatı bize öyle bir zorlaştırıyolar ki nasıl davranacağımızı şaşırıyoruz
laf atıldığında duyma karşılık verme derler
karşılık vermesen hıı bak sustu demek ki hoşuna gitti derler
karşılık versen bağarıp çağarsın bak kavga ediyo isteniyo bu kız derler
napacağımızı şaşırdık en iyisi kara çarşaf giyip önümüze bide peçe takıp dolaşmak
bize hayatı o kadar zorlaştırıyolar ki
insanca yaşayamaz dolaşamaz olduk bu dünyaya bir erkek olarak gelmek varmış ne diyim.....

universite yillarimda yuzu guzel,renkli gozlu,kapali hatta peruk takan bir arkadas vardi ve biz o kizin pesinde bir suru erkek gorduk gozlerine laf atiyorlardi..:1shok:kizda basi onunde yurur..şakkıdı erkek milletii istekaydirigubbakcemile

nasıl bir toplum olduk biz böyle
herşeyde kadın suçlu günahkar günaha davet eden
ne giyerse giysin nasıl yürürse yürüsün bir bayana laf atmak o adamın acizliğidir
erişemeyeceğini bilerek kendini tatmin etme duygusudur
maalesef bu zihniyet insanın karakterinde varsa ne kadar eğitimli olsada törpüleyemiyor kötü yanını
çünkü kötü olan kadınlar onlar hep insanı baştan çıkaranlar erkekler öyle durup dururken yapmaz öyle şey
yine malesef bunu düşünen kadınlarda var
hemcinslerini potansiyel tehlike erkekleri sütten çıkmış ak kaşık sanan kadınlar
yazık..

Terbiyesiz sana bunu söyleme cesaretini nerden buluyo yada ona bu fırsatı neden veriyosun en nefret ettiğim sözdür "kadın kuyruk sallamasa erkekler yapmazmış" ve bunu kadınlar söylüyo çevremdeb bi kaç kişiden bunu kadınlar söylerken duydum böyle düşünen kadınlar var çok yazık.Kadınları karalamak damgalmak çok kolay çünkü..:kızgın:

o casareti ona veren ben değilim önce bunu belirteyim
zaten o zihniyetteki birine göre bu tür lafları kadınlara söyleme hakkı var....
bu onun kalaslığından kaynaklanan bir konu
o sözlerin öncesi de var elbette yaklaşık 30 dk. lık bir konuşma ve bu en sonunda söylenen artık körlüğün en üst noktası...
sorun böyle insanların öğrenci yetiştiriyor olması....

bu kadar saçma düşünen bir adamın çocukları eğittiğine inanamıyorum
pes vallahi pesss
bir insan ancak bu kadar sabit fikirli olur

ya hakkaten çok kalasmış fatu bu adam
hadi denyosun öyle düşünüyorsun anladık, anlamadık da kabullendik diyelim
bir de pervasızca bunu gidip iş arkadaşın bir bayana rahatlıkla söylüyorsun
ne cesaret ne cürret
cesareti senden almış demek istemiyorum aman yanlış anlama, böyle adamlar bu kadar düşüncesiz işte
karşımdaki kırılır mı, zan altında bırakır mıyım haberleri yok, ne rahat konuşuyorlar ya

ya hakkaten çok kalasmış fatu bu adam
hadi denyosun öyle düşünüyorsun anladık, anlamadık da kabullendik diyelim
bir de pervasızca bunu gidip iş arkadaşın bir bayana rahatlıkla söylüyorsun
ne cesaret ne cürret
cesareti senden almış demek istemiyorum aman yanlış anlama, böyle adamlar bu kadar düşüncesiz işte
karşımdaki kırılır mı, zan altında bırakır mıyım haberleri yok, ne rahat konuşuyorlar ya

sorma canım
zaten dediğine diyeceğinie pişman ettim onu
aslında sorusuna bilerek cevap verdim ki oradsaki herkes ne tür bi yaratık olduğunu daha iyi kavrasın
şimdi selam bilem veremiyo
ben böyle şeyleri normal görüp susan bi insan değilim
oradaki diğerbayanlara da sordu ama onlar yok mok yaptılar..
niye cilveli yaftası yemesinmler diye...
işte asıl acı olan bu....

aptal bir erkek mantığı. lisede arkadaşlar da sık sık "ben laf yesem oturur ağlarım" derdi.
incilerim mi döküldü neden ağlayayım?
laf atan kendi edepsizliğine üzülsün. hiç umrumda olmaz

geçen okulda öğretmenler odasında oturuyoruz laf oradan oraya derken
kadınların lafla bakışla elle taciz edilmesne geldi
bir erkek öğretmen arkdaş
kadın cilve yapmazsa erkek laf atmaz dedi :1shok:
sonra sana laf atıldı mı dedi
başıma geldi dedim
demek ki cilve yapmışsın dedi
(tabi bu konuşmanın öncesi var ama en en son kısmına geçtim)
o kadar dellendim ki
su anda kişiliğim senin düzeyinde olsa çoktan okkalı bir tokadı yemiştinkötükedihüso
ama en üzücüsü ne biliyor musun?:oklava:
gençleri yetiştirmek görevine sahip olan senin bu kdadr bağnaz at gözlüğü takmış deve kuşu gibi başını kuma gönem birinin öğretmen olması
keşke elimde olsa da senin gibiler hiç bu meslekte olamasa
dedim...:mymeka:
beni uzun zamandır bu kadar snirlendren birşey hatırlamıyorum........

:enbuyukkk:[/QUOTE

Ben o arkadaşa "acaba 8/9 yaşlarında tacize uğrayan kız çocukarıdamı cilve yapıyor" diye sormak isterdim, bu tür adamları toplumdan ihraç etmeliyiz, küçük düşürmeliyiz öyleyi utanana kadar tabi utanma yetisini kaybetmedi ise.. :oklava:

En kötüsüde nedir biliyormusunuz kizlar...bunu savunan erkeklerin yanisira bir o kadarda kadin var.:delphin:[/QUOTE]

Ne yazıkki tespitiniz çok doğru..

Söyleseydin ya o inege anasıda bacısıdamı cilve yapıomuş:delphin:

Laf atınca ellerine ne gecio bu erkeklerin bunu nedense ömrüm boyunca anlıyamıcam:smiley-cool:

Hey yavrum hey poyuna posuna:lepi::roflol:
Banada nasip olur inş.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Okul müdürü size ne yapabilirki? Daha doğrusu bu durumda nasıl bir tepki verebilir size anlamadım :uhm:

kazen den ban yiyecek olmasam çook şey söylerdim dedi de bir arkdaş
ben de müdürden ban yiyeceğimi bilmesem daha çok şey söylerdim (ağır konuşurdum) demek istedim....

Böyle bir zihniyet olabilirmi yaa cilve yapıyormuş. Ulan hadi gençleri geçtik yaşlı başlı analarımız küçücük çocuklardamı cilve yapıyor? Madem kadınlar cilve yapıyor onlarda adam olup şeylerine hakim olsunlar onu niye yapmıyorlar?? Gerçekten çok sinirlendim böyle bir eğitimci olabilirmi yaa... Demekki okulda bir taciz vakası olsa adam direk erkekleri savunacak...

Böyle bir zihniyet olabilirmi yaa cilve yapıyormuş. Ulan hadi gençleri geçtik yaşlı başlı analarımız küçücük çocuklardamı cilve yapıyor? Madem kadınlar cilve yapıyor onlarda adam olup şeylerine hakim olsunlar onu niye yapmıyorlar?? Gerçekten çok sinirlendim böyle bir eğitimci olabilirmi yaa... Demekki okulda bir taciz vakası olsa adam direk erkekleri savunacak...

hiç belli olmaz
bayan öğretmenler bile bazen sürtünüyor işte diyor

Back
X