- 5 Şubat 2019
- 297
- 419
- 23
- 34
- Konu Sahibi predilettoo
-
Bende çok mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ama evdeki misafire de hadi git diyemiyorum ki.Ben çok zorda kalmadıkça gece dışarı çıkmıyorum. Kendimce böyle bir çözüm buldum .Gece daha çok çirkinleşiyor sokaklar .
Bir de anlayamadığım siz emniyete giderken adam sizi hala takip ediyormuydu ? Ediyorsa neden o anda yakalamadilar hem sarhoş araç kullanıyor hem bir nevi taciz ediyor .
Çok geçmiş olsun sizede.Allah bizleri korusun böyle pisliklerden.sanırım bende çıkamicam bi süreÇok benzeri başıma geldi, hemen polisi aradım yerimi ve istikameti, plakamı ve beni taciz eden aracın plakasını bildirdim, bir sonraki ışıklarda ekip aracı gelip adamı durdurdu. Bana da yolunuza devam edin dediler, adamla hiç muhattap olmadan devam edip gittim. Olay hızlıca çözülse de bir süre trafiğe çıkarken tedirginlik yaşadım. O yola bir daha giremedim falan ama zamanla atlattım
Malesef,nasıl bu hale geldik ülkece bilmiyorumAf geliyormuş, terör uyuşturu tecavüz harici suçlara indirim olacakmış. Ruh sağlığımızı korumak çok güç ya
Çok teşekkür ederim.bende öyle düşünüyorum ama malesef elimizden bi şey gelmiyorBu arada çok geçmiş olsun mesela o kişinin hemen yok edilmesi taraftarıyım ben gerek yok böyle mahluklar yaşamasın
Büyük ihtimal aldılar sonrasında çünkü yoğun bi çalışma başlatıldı ben emniyetteyken.Çok geçmiş olsun peki adamı aldilarmj ya panik yapıp kaza yapsaydiniz iyiki sakinliğinizi korumussunjz
Çok teşekkür ederim.biraz sakin kalıp mantıklı düşünmek gerekiyor böyle durumlardaHelal olsun o anda aklına geldiyse . Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim.biraz sakin kalıp mantıklı düşünmek gerekiyor böyle durumlardaHelal olsun o anda aklına geldiyse . Geçmiş olsun
Böyle yapa yapa, korkutula korkutula gece sokağa çıkma hakkı elimizden alındı çok yazık.Ben çok zorda kalmadıkça gece dışarı çıkmıyorum
Cok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah ywnidenBüyük ihtimal aldılar sonrasında çünkü yoğun bi çalışma başlatıldı ben emniyetteyken.
Zaten memurlar bana keşke ordan 155i arasaydınız gelirdik dediler ama güvenmedim hiç bi şey yapmasa gelir arabaya çarpar diye.çnkü o gel gel işaretinin amacı tacizdi başaramasa orda kaldığımda kaza yaptıracaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?