Kadına şiddet

Merhaba arkadaşlar
Oturduğumuz apartmana yaklaşık bir yıl önce yeni evli bir çift taşındı. Duyduğum kadarıyla sürekli kavga ediyorlarmıs. (Baska bir sehirde okuduğum için ben şahit olmadım).
Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım adamın karısını dövdüğünü söyledi ki kadın lohusa döneminde. Bunu duyduğum günün akşamında bende sesler duydum kadını baya dövüyordu çığlık sesleri geliyordu dayanamayıp kapılarını yumrukladım o ara ses kesildi kapıyı da açmadılar. Bugün kadını elinde minnacık bebeği ile gördüm yanağı mordu , şiddet gördügü cok belliydi. Konuşmaya çalıştım darp raporu almasını söyledim ama asla karşılık vermedi sadece "kuzum bana sen yardım edemezsin ki" dedi. Bir seyler yapmak istiyorum fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Yardımcı olur musunuz?

Hassasiyetinizi takdir ediyorum. Insallah yaşanmaz ama yaşanırsa bu vahşet 183' u arayı lütfen.

biraz daha uykum gelsin diye bi gezinim demistim sinirden yerimden firladim, istedigin yeri ara polis gelse bile kadin yalnis anlasilma olmus dese polis naaaaapcak nappacak.

hic kimse k.bakmasin ama, su yok yan baktin diye kavgaya giren adamlardan bulup adami sak diye yolun ortasinda agzi gözü dagilana kadar dövmek vardi.

sonra yere yigilip kaldiginda suratina tükürüp o öyle olmaz böyle olur diip gitmek vardi!

Allahim sen bu erkekleri bizi korusun diye yollamadin mi yarabbi. Elleri kirilsin insAllah karisina muhtac olsun insAllah.

o bebegin sucu neeeee sucu neee kac günlükken nasil bi travmadir bu.

biraz daha uykum gelsin diye bi gezinim demistim sinirden yerimden firladim, istedigin yeri ara polis gelse bile kadin yalnis anlasilma olmus dese polis naaaaapcak nappacak.

hic kimse k.bakmasin ama, su yok yan baktin diye kavgaya giren adamlardan bulup adami sak diye yolun ortasinda agzi gözü dagilana kadar dövmek vardi.

sonra yere yigilip kaldiginda suratina tükürüp o öyle olmaz böyle olur diip gitmek vardi!

Allahim sen bu erkekleri bizi korusun diye yollamadin mi yarabbi. Elleri kirilsin insAllah karisina muhtac olsun insAllah.

o bebegin sucu neeeee sucu neee kac günlükken nasil bi travmadir bu.
Haklısınız sinir bozucu çok kötu bir durum gerçekten ama dediğiniz bir şeye katılmıyorum. Adamı dövmek vardı dediniz bu kendi düşünceniz saygım sonsuz ama ben şiddetin her türlüsüne karşıyım. Bu şekilde tepki vermek bizi onlar kadar kötü yapar başka bir şeyi değiştirmez veya bu şiddete bir son vermez. Ben hukuki yollar ile çözüme ulaşma taraftarıyım.

Back
X