Kadına şiddet !

minikkelebek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
127
0
26
Yalova
Sevgilimin halasi 4 yildir siddet görüyormus ve bugün kocasi onu cok kötü dövmüs, kadin da cocugunu alip evi terk etmis simdi sevgilimin ailesinin yanindalar. cok üzüldüm gercekten o adama lanet ettim. cok muhafazakar bi insanmis dinine cok bagliymis güya, öyle olsa kadina el kalkmamasi gerektigini de bilmesi gerekirdi diye düsünüyorum. bugün cok makyaj yapiyosun diye dövmüs dudaklarinin ici kanamis yanagi filan morarmis, cocuklari da annesine yapilan siddeti görüp korkmus hastalanmis oda titriyormus onuda hastaneye götürdler.. yavrum daha 2 bucuk yasinda :( cok üzüldüm gercekten cok da sinirlendim o adama. sevgilime nasil destek olacagimi bilemiyorum ayri ülkelerde yasiyoruz cnkü , ne diyecegimi sasirdim gercekten.. KADINA KALKAN ELLER KIRILSIN !!!

Böyle kadınları anlamıyorum,
Çok özür dılerım, tabı adamın(?) yaptığını onaylamıyorum ama
4 senedır aklı nerdeymış acaba kadının... İlla o dudağın patlaması mı gerekıyor ?

Umarım bıdaha dönmez halanız o adama

Böyle kadınları anlamıyorum,
Çok özür dılerım, tabı adamın(?) yaptığını onaylamıyorum ama
4 senedır aklı nerdeymış acaba kadının... İlla o dudağın patlaması mı gerekıyor ?

Umarım bıdaha dönmez halanız o adama

cogu kadin gibi oda yuvasinin dagilmamasi icin susmus bu güne kadar. bosanma davasi acti zaten, dönmeyecekmis..

kıyamam yavruya yaa
gözümün önüne geldi yaprak gibi. ömrü boyunca unutamaz :((
kadınların güçlü olması lazım, kendileri için olmazsa yavruları için.

Şunu anlıyoruzki şiddete çocuklar için bile boyun eğilmemeli boşanma davası açtıysa çok çok iyi.
Sevgilinin üzerine gitme derim konuşmak isterse destek ol eminim çok üzülmüştür ailesinden bi bayan kaldıramaz kolay değil oda etkilenmiştir..

ya maalesef bu türkiyenin gerçekleri.....ben 4 yıldır dayak yediği ve bu adamı çektiği için halanıza kızamıyorum çünkü çoğu kadın bunu dile getirmekten utanıyor...ben çok öyle dayak yiyip polise gidip kocandır denilip eve yollanan ve şikayet ettiği için evde tekrar dayak yiyen kadınları biliyorum...

soruyorum o zaman şimdi napsın bu kadınlar??? ne aile desteği var ne de can güvenliği....Allah yardımcısı olsun diyorum sadece maalesef:(

ya ben yazın penceremi açtığımda bir hayvanın karısını dövdüğü sesleri duyuyorum ve ağladığımı biliyorum sinirden o kadının çığlıklarına adamın bağırışlarına küfürlerine.
kaldı ki bir çocuk annesini görünce nasıl hisseder? bence bir psikopat bile yetişebilir çocuk bunları göre göre.
en başta çocukları için katlanmamalı kadınlar bu dayak işine.
o baba çocuğuna ne verebilir ki senin dayak yediğin aciz düştüğün ama o minicik bedeninin seni koruyamadığı çaresiz kaldığı anları hafızasından silebilsin?
olmayan bir baba bile daha iyidir bundansa.

ya ben yazın penceremi açtığımda bir hayvanın karısını dövdüğü sesleri duyuyorum ve ağladığımı biliyorum sinirden o kadının çığlıklarına adamın bağırışlarına küfürlerine.
kaldı ki bir çocuk annesini görünce nasıl hisseder? bence bir psikopat bile yetişebilir çocuk bunları göre göre.
en başta çocukları için katlanmamalı kadınlar bu dayak işine.
o baba çocuğuna ne verebilir ki senin dayak yediğin aciz düştüğün ama o minicik bedeninin seni koruyamadığı çaresiz kaldığı anları hafızasından silebilsin?
olmayan bir baba bile daha iyidir bundansa.

aynen bende cok asiri üzüldüm.. o cocukta okadar sevimli birseyki. cok sessiz sakin bi cocuktu, neden öyle oldugu anlasildi bugün.. cok yazik :(

Sevgilimin halasi 4 yildir siddet görüyormus ve bugün kocasi onu cok kötü dövmüs, kadin da cocugunu alip evi terk etmis simdi sevgilimin ailesinin yanindalar. cok üzüldüm gercekten o adama lanet ettim. cok muhafazakar bi insanmis dinine cok bagliymis güya, öyle olsa kadina el kalkmamasi gerektigini de bilmesi gerekirdi diye düsünüyorum. bugün cok makyaj yapiyosun diye dövmüs dudaklarinin ici kanamis yanagi filan morarmis, cocuklari da annesine yapilan siddeti görüp korkmus hastalanmis oda titriyormus onuda hastaneye götürdler.. yavrum daha 2 bucuk yasinda :( cok üzüldüm gercekten cok da sinirlendim o adama. sevgilime nasil destek olacagimi bilemiyorum ayri ülkelerde yasiyoruz cnkü , ne diyecegimi sasirdim gercekten.. KADINA KALKAN ELLER KIRILSIN !!!

dinine bagliymis güya ne oluyor ???
adam inancli veya inancsiz
hödügün teki iste
kadin kendini kurtarmaya baksin ve cocuklarini
korku filmi gibi

evet nisa suresinde öyle bir ayet var ama o yaralamadan anlamında yani evire çevire değil ve ayrıca baya bir sabrettikten sonra....yani uyardım dinlemedi yarında yatağımı ayırdım eh artık 3. gün oldu döveyim diye birşey yok.....

ya yine dine bağlanmış konu.....off.....

Ben anlayamıyorum yaaa nsıl insanlar bunlar yazık değil mi ?hemde çocuğun önünde rabbim ne olur yaşatma bize..

elleri kırılsın İnşallah! dindarmış öyle mi? dinimizde hiçbir canlıya eziyet edilmeyeceğini bilmiyormuymuş bu insan kılıklı şey..

kadın da 4 yıl iyi dayanmış,şiddet bir kere başladı mı devamı gelir.biz kadınlar olarak çocuğum için,ailem için deyip katlanmaya devam edersek en son adresimiz kara toprak oluyor zaten..

o kadın yemiş dayağını, ağzı burnu düzelsin diye bi süreliğine baba evine gitmiş.
onun yerine o evden çıktığı gibi hastaneye gidip darp raporu alsaydı,
o aşağılık yaratığı nezarete tıkdırsaydı, dava açsaydı o zmn kendini kurtarmış olurdu.
ama bizim kadınlarımız yapmaz öyle şeyler..
dayağını yer oturur.. :19:

Back
X