• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadına Şiddeti Engelleyecek Uygulama

Benim telefonda var o ozellik. Amaci o degil ama var. Ses acma kapama tuslarina ayni anda basinca daha once sectigim numaralara konumumu, haritayi, tam adresi ve on arti arka kameradan cekilmis fotograflari yardim gelene kadar belli araliklarla gonderiyor. Bir kere yanlislikla yapmistim da askerdeki esim dahil milleti panikletmistim :27:

Nette haberlerde okudum gizli kalmalı diye okumadım,gizli kalmalı derken telefona indirilen uygulamayı eşinizle yada güvenmediginiz kişiyle paylaşmayın diye söylenmiş olabilir yoksa haberin gizli kalması diye birşey olamaz eğer haber gizli kalırsa şiddet gören kadınlar bu uygulamadan nasıl haberi olacak.

aynen öyle, duyurmak lazım.

uygulama güzel miş
ama şunu düşünmeden yapamadım
arkasında güvendiği bir telefon uzaklıktaki koşarak gelebilecek yakınları olan kadınlar zaten şiddet görmüyor eşlerinden
malesef genel itibari ile bu hemcinslerimizin zaten kendilerini döven kocalarından başkaca kimsesi olmuyor yada kimsenin umrunda olmuyorlar

tabi bu yorumum eş şiddeti ile alkakalı oldu

onun dışında sokakta iş yerinde ... saldırı mahiyetinde gelişebilcek bir şiddet için evet işe yararyıcı olabilir

tabi 112 yi aramak da aynı oranda işe yarar sanırım
teşekkür ederiz bilgilendirme için
kime ne zaman ihtiyaç olacağı belli olmaz

malesef ben arka sokağımızda oturan ablamın şiddete uğradığını gördüm, hiç belli olmuyor yapan pislikse kimseden korkusu olmuyor zaten

televizyonda görmüştüm... akıllı telefonlarda bir tuşa birkaç kere basarakta böle bir mesaj gidiyordu... yanlışlıkta telefonu salladığını düşünsene her seferinde evine polis geliyormuş:1:...

dayak yiyen kadınlarımızın (genelinde) ellerinde akıllı telefonlar yok ki.. uygulanabilirliyi az gibi geldi bana...

olanlar kullanır işte hiç değilse, şiddete uğrayan avukat da oluyor ev hanımı da android telefon da çok yaygınlaştı zaten

Kadina siddeti tek bir ceza onler.
Erkeklerin ç.künü kesmek.
Cezanin bu oldugunu bilip de kadina el kaldiran adam olmaz sanirsam.;))

katılmakla birlikte adalet sistemimizde bu mümkün değil :) kesmeyi bi yana bırakalım adam akıllı ceza bile almıyor ki

güzel uygulamada. işte.
kocamdır severde döverde durumunada bi el atmak lazım :24:

valla o kadınlara haktır demek istemesem de diyorum ..

Back
X