- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
Ay sessiz sakin ağırbaşlı kendini bilen birinden hiç böyle bir cümle hayal edemedim açıkçası... buram buram ego kokuyor. mesele erkek yapar bu işi meselesi değil kesinlikle. ama toplum tarafından alışık olunmayan bir durumu toplumun içinde yapmanı istemesi tuhaf... bak yapabilirdin "bence yanlış yapmışsın erkeklerin totoyu bu kadar kaldırmak sonra pişmanlığa yol açar ama senin kararın senin ilişkin" der geçerdim. oysa burda konu bunu dile getirebilmesi!Sadece bu olay için ayrılmam ama durum canımı sıktı. Daha önce böyle bir egosu olduğunu görmemiştim hiç. Tam aksine böyle sessiz sakin, ağırbaşlı, kendini bilen biri diye tanınır.
Şimdi benim anlamadığım bu adamın niyeti ciddi ki evlilik teklifi konusu geçmiş(yani sen ciddi olduğunu düşünüyorsun ki ciddi ciddi etsem mi nasıl etsem diye düşünmüşsün) eee kendisi niye etmiyor? bu birrrr... kalabalıkta etmelisin demesinin amacı ne? bu ikii..
Özür dilerim ama bana kalabalıkta evlenme teklif et herkes görsün diyen bir kızın bile sevgisinden şüphe ederim. evlenme teklifinin nasıl yapılacağını konuşmak zaten basitlik. evlenme teklifi edildiğinde eğer maksat tiyatro çevirmek değilse tek niyet aşık olduğun kişinin seninle hayatının sonuna kadar yaşamak istemesini duymak yada söylemek olur. oysa burda niyet sadece elalem görsün herkes beni konuşsun arzusu. ne aşktan ne sevgiden eser yok bu cümlelerde.
Ben sana adam senden evlenme teklifi beklediği için ayrıl demedim yanlış anlama, adamın seni sevmediğini ve aşık olmadığını düşündüğüm için ayrıl dedim