• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadını aşağılayan gelenek

Tek tek herkese yazamam ama yok öyle bişey arkadaşlar. Millet olarak böyle değiliz. Her yerde olduğu gibi bizde de var sadece. Milletini devletini seven biri olarak, konu sahibinin yaptığı paylaşım ve milletimi kötü lanse etmesi beni üzüyor. 😔
Cani gönülden katiliyorum size, bu konu beni de çok üzdü.

Bence Azerbaycanın gerçek kültürü böyle değildir. Azeri, Türkmen, Tatar farketmez tüm Türk ırklarının kültürü aslında anaerkildir. Asimilasyonlardan ötürü böyle hallere gelmiştir.

Peki diyelim ki kadın düğün gecesi regli oldu. E ilk gece olmayacak haliyle. Kontrolcü kadın gene de geliyormu

Son düzenleme:
Okur okumaz Azerbaycan olduğunu anladım.
Bize çok mu uzak sanki. Benzer kültürler..
Hani şimdilerde "Sefirin kızı" adlı dizi var. Aynen böyle bekaret, gerdek odası, kırmızı kuşak, vırt zırt gibi konular üzerine kurulmuş Muğla'da geçen bir dizi..
Çok modernler(!)
Millet de bayıla bayıla izliyor işte..

Sanirim kucuk bir sehirde ya da koyde yasiyorsunuz , Azerbaycan'in buyuk sehirlerinde böyle seyler yok
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bir turk kizina yapacagim yorumu yapiyim size de , okuyun calisin kendinizi kurtarin o cendereden , siz böyle yasamak zorunda degilsiniz

Cinsellik başlığına bir bakın, konu oradaydı. '' Nişanlımla birlikte olduk, ama eş ailesi kanlı çarşaf bekliyor, görümcem çarşafı alıp kızlık kanı mı değil mi diye uzmana götürecekmiş. '' diye konu açmıştı biri.

Cinsellik başlığına bir bakın, konu oradaydı. '' Nişanlımla birlikte olduk, ama eş ailesi kanlı çarşaf bekliyor, görümcem çarşafı alıp kızlık kanı mı değil mi diye uzmana götürecekmiş. '' diye konu açmıştı biri.

Görümce görmeyim seni ömrümce temalı bir konu :)

Back
X