- 21 Temmuz 2016
- 167
- 131
- 103
- Konu Sahibi keleebekk3434
Şuan ki bulunduğunuz ortamda kurslara gidebilirsiniz okulda gruplara katılabilirsiniz elbette orada da arkadaşlarınız olur samimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyimBayan olduğunuza eminsiniz değil mi? Kendiniz bile ikna olmamis gibisiniz. Baslik ilginc icerigi ise daha da ilginc. Erkek arkadas bulabiliyorsaniz pek tabi bayan arkadas da bulabilirsiniz. Sorun tam olarak ne anlamadim?
Cinsiyet belirtirken kadın-erkek diye değil dişi-erkek diye belirtilir tüm canlılarda. Kadının karşılığı adam'dır. Bay'ın ki ise bayan. Ama günümüzde amaçlarından o kadar sapmış ki, saçma sapan bir bayan değil kadın tartışmasına yol açmış, alakası yokken baymaktan geldiği öne sürülmüş, gruplar birbirine karışmış.İki cins vardır kadın erkek ! Hepsi bu kadar aslında
Spora gidiyprum falan belli baslı kurslara gidiyorum lakin anlamadım neden etkileşimde problem oluyor ilk basta herşey normal fakat sonra aa meraba deyip sıcakkanlo olmaya calısınca karsıdakindede bunu alamayınca kendi kabugıma cekiliyprum hemen yoksa insanları memnun etmeyi seven biriyim. Asla kibir soz konusu değil enteresan bir durum gerçektendaha sosyal ol. kurslara git. karsindaki kiselere karsi onyargili veya alingan biriysen kendini kotu pozisyona sokmadan bu huylari azicik torpule.
Dogru yalnızlıktan ölünmüyor lakin insan kadın mıhabbetleri olsun istiyor dostun muhabbeti a dan z ye her konuyu konusmak stiyor. İyi kötü ben eleştiriye acıgım acıkcası kötü bi yorum üzmez o yüzden iyi kötü öneri istiyorumBenimde dostum arkadaşım hiç yok derdimi paylaşacağım biride buraya yazmadan önce hep Allah a anlatırdım yada balkonumdaki iğde ağacına sonra burayı buldum yazdım derdimi fakat gördüm ki kötü yorum alınca daha fazla üzülüyorum olmasa daha mı iyi sanki sonuçta ölünmüyor yanlizliktan
Evet var merabalaşıyoruz herşey normal ertesi günü aynı durum olunca soguk tavır e haliylee benimde sevkim kırılıyor dostun cinsiyeti olmaz cok dogru fakat dediğiniz gibi bir tane de olsa olsın istiyor insan hemcinsinden arkadasPopüler, yeni moda bir akım bu da.
Halletmemiz gereken zibilyon tane kadın hakları sorunu dururken bay/bayan (sir/lady) kavramını tartışıyoruz.
Lady, matmazel falan denilince alınan yabancı bir kadın hiç görmedim.
Konuya gelince dostun cinsiyeti olmaz fakat herkese kendi cinsinden en az bir arkadaş lazım, insan arıyor gerçekten.
Hiç sosyal ortamınız yok mu konu sahibi?
Mesela spora falan gidiyorsanız genelde kadınlar falan birlikte aynı sınıfta olurlar.
Cok denedim ama nedenini bilmediğim sekilde olmadı ..Şuan ki bulunduğunuz ortamda kurslara gidebilirsiniz okulda gruplara katılabilirsiniz elbette orada da arkadaşlarınız olur samimi
TeşekkürlerHanımlar,
bay bayan konularına girmesek, üyelere hemen erkek veya fake demesek konunun özüne dönsek olur değil mi![]()
Aynı fikirde olacak birşey bilmiyorum cok enteresan saygı duyuyorum ama ön yargılı olmadan yorum yapmak gerekir diye düşünüyorumKesinlikle sizinle aynı fikirdeyim
aniden fazla samimiyet ve mutluluk da ters teper. aslına bakarsan kimsenin olmayışı daha güzel de neyse...Spora gidiyprum falan belli baslı kurslara gidiyorum lakin anlamadım neden etkileşimde problem oluyor ilk basta herşey normal fakat sonra aa meraba deyip sıcakkanlo olmaya calısınca karsıdakindede bunu alamayınca kendi kabugıma cekiliyprum hemen yoksa insanları memnun etmeyi seven biriyim. Asla kibir soz konusu değil enteresan bir durum gerçekten
Endişelenme elbet olur yakın arkadaşın istediğin gibi ama eğer arkadaşın olacaksa az olsun öz olsun çünkü dost sandıklarımız bile birgün bizi sırtımızdan bulabilir bende arkadaş kazıgı yedim zamanında istersen özel mesajdan yazılabilirizCok denedim ama nedenini bilmediğim sekilde olmadı ..![]()