- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi waterlilly_
-
Merhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
İnşallah fake tir .
Siz artık gerçeği biliyorsunuz ve bile bile bu yolda ilerliyorsunuz. Karısının bedduasının gerçekleşmesinden korkun benceMerhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
Merhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
Kim kime ah ediyo anlamadim?
Diger anlamadigim sey de konuya begeni yapan arkadaslar?
Iyi işte kendin diyorsun maddi manevi destek oluyorum diye.Seni her şekilde bir güzel kullanıyor.Merhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
Sen kadinin ahını almissindir gibime geliyor asilMerhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
O kadına ne yaptığınız konusunda bir şey diyemeyeceğim. Ama kendinize ne yaptığınızı uzun uzun konuşabiliriz. İnsan metres olsa parasını yer, Siz bir de üzerine para veriyorsunuz. O kadar kabul edilmez birşey misiniz?Merhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?