kadının değerini ya gidince ya baskasiyle olunca anlarlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Erkekler garip, sen severken simarirlar, sevgini har vurup harman savururlar, kiymet bilmezler, hele de cok sevdigini belli edersen iyice gozunden dusersin...Hepsi degil ama cogu...

Ama ayrilirsan ve mutlu gorunursen uzaktan veya yaninda baskasini gorurlerse veya oyle bir ihtimal dogarsa hemen degerli olursun, ulasmaya calisirlar, gel yeniden baslayalim demeye cesaret edemeseler de bakislariyla belli ederler...

Kiymetini, sevgiyi yasarken, kadin seviyorken de degil gittikten sonra anlarlar..

doğru diyorsun bacım ama aynı şey bizim içinde geçerli gerçi daha beni çok seven adamın kıymetini bilmemezlik yapmadım :1closedeyes:ama aramızda illa ki vardır istisnalar

he bu arada bir erkekten geçen gün duydum bu sözü, birini önceliğin haline getirirsen onun sadece şeçeneği olursun... bu cümle onları yeterince açıklıyor sanırım

kesinlikle katılıyorum.benim başıma geldi.
adam eski sevgilisinden köşe bucak kaçarken,kızı başkasıyla görünce anında geri dönmeye çalışmaya başladı..
o kadar şaşırtıcı ki belki 10dakikada her şey değişiyor. bir anda tam tersine dönmüş bir erkekle karşılaşıyorsunuz.

kesinlikle haklısınız kızlar ! ne zaman ilgi gostermiorsunuz o zaman öncelik sizde oluyorr, erkekler cok garip yaratıklar yaaa

Erkekleri anlamak zor!!!!Kötü Kazen

aslında sebebi basit
siz onunla birlikteyken hatalariniza odaklaniyorlar, cevrede bisuru kiz var, disarda kendilerini daha mutlu edebilecek kizlar olduguu dusunuyorlar...

Amaaa siz onu cok sevmis ve emek vermisseniz, ayrildiginizda, o super kizlarin bulundugu hayata dalinca goruyorlar ki oyle degilmis, size kotu demisti ama megerse kiymetini bilmemis, baska kizlari taniyince, co daha kaprislileri oldugunu gorunce anliyorlar bunu. E bir de ustune siz baskasiyla birlikte olmaya baslamissaniz iste o zaman yaniyorlar. Benim begenmedigimi baskasi istemis, demek ki tercih edilen biriymis diyorlar...

Olay bu

nasıl yaneben su an onu uutmus gibi yapsam biriylede görünsem pişmanmı olacak yane peki bunu denesem onu tekrar kazanabilirmiyim acaba

nasıl yaneben su an onu uutmus gibi yapsam biriylede görünsem pişmanmı olacak yane peki bunu denesem onu tekrar kazanabilirmiyim acaba

sein kalbinde bitirmediyse ve cok kotu ayrilmadiysaniz, hala mantiginda olabilir diyosa
belki...

sein kalbinde bitirmediyse ve cok kotu ayrilmadiysaniz, hala mantiginda olabilir diyosa
belki...

bende bitmedii.. bitmeyecekde galiba... mantıgımda olur diyo kötü derken öle syagıyı sevgiyi ciğnemedik ama ailesi yüsünden bitti bu oyunu yapmalımıyım yaaaaaaaaa

valla canım örnek vereyim,
çocukla kız ayrılalı bir ay olmuştu,
çocukasla dönmem benim için bitti diyordu. ama sonra bir internet sitesinde kızın başka bir çocukla resmini gördü,(çok samimi bir fotoğraf değil)
yan yana durdukları bir fotoğraf.
VE inanılır gibi değil o dakikada kızı aradı,
kız: ben senin düşündüğün gibi hemen başkasıyla çıkmam,öyle bir kız değilim dedi.
şimdi çocuk kızın peşinde ama bu çok nadir olcak bir şey..
SEn ilgilenmiyor gibi yap bence,neşeli gibi davran. mutluyum falan de,kaybetti beni de.
kıymetli olan sensin sonuçta,
seni kaybeden o,sen değilsin. bunu bilerek davranırsan elde edersin bence tekrar.

inşallah hayırlısı olur canım

bende bitmedii.. bitmeyecekde galiba... mantıgımda olur diyo kötü derken öle syagıyı sevgiyi ciğnemedik ama ailesi yüsünden bitti bu oyunu yapmalımıyım yaaaaaaaaa

canım ailesi yüzünden bittiyse bu oyunu yapma bence.
çünkü o zaman ailesi haklı çıkar. bak başkasını buldu derler..

eeeeeeeee o zaman ne yapacamm bekleyecem dimi:O

Bi kısır döngü bu bence,ya kıskançlıktan deli olup gerı döner ya da tam tersi başkalaryla mutlu nasılsa bana ıhtıyacı yok dıye tamamen vazgeçer.İkisi de bir ihtımal.

Bi kısır döngü bu bence,ya kıskançlıktan deli olup gerı döner ya da tam tersi başkalaryla mutlu nasılsa bana ıhtıyacı yok dıye tamamen vazgeçer.İkisi de bir ihtımal.

başka bir erkekle birlikte olduktan sonra,gerçek sevgilime dönemem sanırım. yani kıskandırmak için bu çok fazla. erkeğin de kabul etmemesi lazım bence,başkasıyla birlikte olup dönen kadını.

baskasıyla olma o zaman olmus gibi yap yaa gercekten seven erkegin midesi almas bunu zaten...

ya benim erkekleri mantığım almıyoo çözemiyorum artık ya ilgilensem sıktın oluyo ilgilenmesem değiştin sen oluyo bazen ne yapacağımı bilemiyorum ya her dediğini yapsam olmuyoo biraz ters davransam hemen altında başka sebepler arıyorlar anlamıyorum yaaa tüm erkeklerrr çooookkkk garip

Bence seven bir erkek sevdiği yanındayken gerçekten değer verir ve bunu mutlaka hissettirir. Neden kaybetsin veya başkasına gitsin ki? Hem o zaman sindirmek daha zor olur sanırım. Öyle ya git başkasıyla görüş dahada kımetlen bana yanlış geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…