Kadının düşmanı niye kadın

artik gercek dostluk kötü günde degil iyi günde belli oluyor
iyi gününde yaninda durabilmeyi kaldirabilen gercek dostundur bence

artik gercek dostluk kötü günde degil iyi günde belli oluyor
iyi gününde yaninda durabilmeyi kaldirabilen gercek dostundur bence

Çok güzel bir yorum ve sadece katılıyorum tuşuna basmak yeterli gelmedi mesajla da belirtmek istedim...

iş arkarkadaştan dost olmuyor

Zaten iş arkadaşını kesinlikle sosyal hayatına sokmayacaksın. İnanılmaz bir rekabet sözkonusu (her anlamda) sosyal hayatındaki hertürlü açığını yakalayıp yayarlar. Ben erkeklerin dostluğuna daha çok güvenirim kadının dostluğundan. Kadının beynini çözmek bazen biz bayanlar için bile zor oluyor.

tek nedeni kıskançlık bencede.vede anladım ki bu hayatta aileden başka kimseye güven yok.dostluk arkdaşlık hepsi yalan hepsi çıkar için.örnek vermek istiyorum.geçen gece rüya görmüştüm daha doğrusu kabusta denebilir.rüyamda erkek arkadaşımla em yakın kız arkadaşım çıkıyorlardı,çocuk benden ayrılıyor ve çıkıyor uyuyamadım saat 5te uyandım ya .neyse bunu kız arkadaşıma dedim ve iyi bakalım nasip dedi gülücük yaparak,ne diyorsun deli etme beni kızım dedim o da beni kırıyorsun konuşmak istemiyorum bye dedi hem suçlu hem güçlü birde zeytin yağı gibi üste çıkıyor demekki gözü varmış erkek arkadaşımda.birde ben suçluymuşum gibi trip yapıyor ya siir oldum acayip bir şekilde.kız iyice erkek delisi olmuş çıkmış zaten daha önce ayrıldığı çocukta kız arkadaşının sevgilisiydi.yuva yıkanın yuvası olmazmış doğru ayrıldılar ama kız doyumsuz keşke hiç tanıştırmasaydım erkek arkadşımla diyorum.gerçi erkek arkadaşım ablanda bende söylemiştim o kızın ne mal olduğunu demişti.ablam hep diyordu o kızla görüşme irtibatını kes o seni menfaati uğruna satar diye ama salaklık bendeymiş hatta ablam erkek arkadaşım içinde diyor o ikisinden sana ne arkdaş ne sevgili olur boşa vakit geçiriyorsun diyor.DİLERİM Kİ ALLAH BİZİ DOST GÖRÜNEN İKİ YÜZLÜ ŞEYTANLARDAN KORUSUN.oh be anlattım rahatladım.:1:

ah ah bu kadınlar ve kıskançlıkları benim anlatacaklarım ise müstakil ama biraz gösterişli ev yaptık tabi yanındaki komşu ev sönük kaldı her sabah ben işe giderken selam verirdim sonra bu yaz kızım rahatsızlandı kadın ne evimi hayırlamaya geldi nede kızım için geçmiş olsun dedi en son kuaföre gittiğimde kızıda beni görmezlikten gelince sabrım taştı kuaför nerede oturuyorsun sorusuna dedim ki senin yobaz elemanın yanındaki yeni evde bunun anneside yobaz dedim bana yanlış davranışlarını anlattım

kıskançlık malesef çekememezlik bütün kadınlar kendını prenses sandığı için karşıdaki ondan iyi yada güzel olmamalı mesela süsleniriz ederiz kim için erkekler için değil aslında diğer kadınlar için garip bir durum erkeklerde yok böyle birşey

ben kadınlardan çok zarar görmedim ama kadınlrda kıskaçlık var yani :olmaz:

Kadınların kıskanç yapısı ile ilgili olsa gerek. Erkeklerin arasında bu kadar çekememezlik yok.

Back
X