KADININ ERKEKTEN 7 YAŞ BÜYÜK OLMASI

how much

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
22
7
36
merhaba
arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.erkek arkadaşım benden 7 yaş küçük.3 yıldır konuşuyoruz.birbirimizide 4 yıldır tanıyoruz.aynı iş yerinde çalışıyoruz fakat sevgili oldugumuzu kimse bilmiyor.o insanların iş yerindekinlerin tepkisinden de korkuyor.aslında çok fena biri fakat görünüşte çok sessiz duran birisi bende çok dışa dönük birisiyim.ailesi kapalı bir aile benim ailem o kadar kapalı değil.farklı şehirlerde yaşıyorlar.kendisi ailesi ve çevresinden korktugu için evlenmeye yanaşmıyor.sizce biz evlenirsek mutlu olurmuyuz.ailelerin kültürel olrak farkları var ama ben onu çok seviyorum.onunda öyle oldugunu düşünüyorum 7-8 yaş sizce evlilkte çok büyük sorun olurmu.benim ruhum ondan daha genç o biraz daha yavaş birisi.fiziksel olarak aramızda büyük bir farklılık yok.fakat evlenirsek ailesinin şehrinde yaşayayıp yine aynı iş yerinde çalışacagız.şuanda oldugumuz iş yerinden tayini çıktı ve gidiyor.sizce bu evlilik başarılı olurmu.seviyoruz birbirimizi...

Yaşları yazaydınız bir zahmet.
Ya ne kadar hareketli cıvıl cıvıl olsanız da bence 7 yaş çok.
Erkek kadından daha geç olgunlaşıyor bana göre.
Tek sorun buda değil, ailesel farklılıklar var bence her türlü zorlanırsınız çok sorun yaşarsınız gibi.

Eğer evlenebilirseniz tabi
Hata yapıyor gibi düşünüyor bu yüzden paylasmiyorum yadirganacagini düşünüyor
Bende mantıklı birini secmemistim evlenirken ailemin tepki vereceğini biliyordum ama SEVDİĞİM icin GÖZÜM BİR ŞEY GÖRMEDİ herkese İLAN ettim ben bu adamla evlenicem diye doğru ve ya yanlış benim secimim bu kimin ne düşündüğü umrumda değil dedim
O niye böyle dememiş ki hala?

Kim ne der diye düşünmeden içinizden geleni yapın yıllar sonra geriye baktığınızda hayatınızın pişmanlığı olmasın

Yaştan ziyade erkek arkadasinizin tavrina takili kaldim
Şimdiye kadar sizi sahiplenip insanlara yada ailesine karsi bu insan benim evlenecegim kadin dememisse sizi uzmek istemem ama evlenirseniz dahi cokta arkanizda durmaz o evlilikten huzur bulqmazssiniz gibi geliyor

Tabi bu benim kendi kanaatim yinede sizin bileceginiz is

merhaba
arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.erkek arkadaşım benden 7 yaş küçük.3 yıldır konuşuyoruz.birbirimizide 4 yıldır tanıyoruz.aynı iş yerinde çalışıyoruz fakat sevgili oldugumuzu kimse bilmiyor.o insanların iş yerindekinlerin tepkisinden de korkuyor.aslında çok fena biri fakat görünüşte çok sessiz duran birisi bende çok dışa dönük birisiyim.ailesi kapalı bir aile benim ailem o kadar kapalı değil.farklı şehirlerde yaşıyorlar.kendisi ailesi ve çevresinden korktugu için evlenmeye yanaşmıyor.sizce biz evlenirsek mutlu olurmuyuz.ailelerin kültürel olrak farkları var ama ben onu çok seviyorum.onunda öyle oldugunu düşünüyorum 7-8 yaş sizce evlilkte çok büyük sorun olurmu.benim ruhum ondan daha genç o biraz daha yavaş birisi.fiziksel olarak aramızda büyük bir farklılık yok.fakat evlenirsek ailesinin şehrinde yaşayayıp yine aynı iş yerinde çalışacagız.şuanda oldugumuz iş yerinden tayini çıktı ve gidiyor.sizce bu evlilik başarılı olurmu.seviyoruz birbirimizi...

sevıyorsanız anlaşıyorsanız yasın ne onemı varkı? ıkınızde olgun ınsanlarsınız onemlı olan anlasabılmenız

Seni sevdeydi yas umurunda olmazdi kac yildir berabersiniz kimse bilmiyor kusura bakmayin ama sevdigine inanmadim esim benden 2.5 yas kucuk yas anlasabiliyorsaniz seviyorsaniz sorun degil ama sizin yas harici sorunlariniz var bence

bana göre erkek kadından daima büyük olmalı kadın çabuk çöküyor doğumdu vs derken siz 40 yaşınıza geldiğinizde o dha halen 33 yaşında olacak veya siz 50 yaşınızda menepoza girdiğinizde o dha 43 yaşında olck

Benim abimle yengem arasinda 17 yaş var:KK53:
10 yildir evliler masallah allah bozmasin, birbirlerinin agzinin içine bakıyorlar :KK51:
Cocuklari olmadi yengem evlendikten 2.5 yil sonra menapoza girdi çünkü:KK43:
Yengemi gorseniz citi piti benden genc duruyo valla:21:
Yani demem o ki bu isler yaşla başla olaydi, ayni yaşta olanlarin hepicigi gulll gibi geciniyor olurdu:KK69:
Onemli olan kafanin uymasi, karşılıklı saygi sevgi ve ruh yaşı bence...:KK39:

Yaşın hiç bir önemi yok tabiki siz sevdik ten sonra.
Ama malesef kaç yıldır birliktesiniz ve bu birliktelikten kimsenin haberi yok herkesten saklanıyor en acısı da yaş farkı yüzünden karşı taraf evliliğe yanaşmıyor. Canım çok üzülerek söylüyorum seni sevseydi göğsünü gere gere herkese söylerdi. İki yetişkin insanın birbirini sevmesinden doğal ne varki dünya da.
Hakkında hayırlısı olsun umarım yaniliyorumdur ve sen çok mutlu olursun.

Benim abimle yengem arasinda 17 yaş var:KK53:
10 yildir evliler masallah allah bozmasin, birbirlerinin agzinin içine bakıyorlar :KK51:
Cocuklari olmadi yengem evlendikten 2.5 yil sonra menapoza girdi çünkü:KK43:
Yengemi gorseniz citi piti benden genc duruyo valla:21:
Yani demem o ki bu isler yaşla başla olaydi, ayni yaşta olanlarin hepicigi gulll gibi geciniyor olurdu:KK69:
Onemli olan kafanin uymasi, karşılıklı saygi sevgi ve ruh yaşı bence...:KK39:
On yıldır mııı...Onyedi yaşmıııı.İkibuçuk yıllık evlilikte menepoza mı girdiiii...Mutlular mıı..
..
Aman Allahım kaç yaşlarındaydı evlendiklerinde...?
Nasıl tanıştılar.?
Erkek nasıl kabul etti.?

Ben de 38 yaşına girdim.30 dan fazla göstermiyorum.30 a kadar kabul ediyorum.Ama 25 ler çıktı iki tane.onları kabul edemedim.30dan bile korkmuyor değilim.
Ama genç istiyorum ben kendim gibi yaa..Çıkmıyor karşıma ama kii..
Bulacaksam bulmalıyım çocuk doğuracak yaşım geçmeden.
Herşeyim yerinde şükür ama.Nerden bulacam ki iş ev..Görücü de gelmiyor nedense.

Son düzenleme:
7 yaş fazla.Erkek arkadaşınız sizin yanınızda genç delikanlı kalır kırılmayın ama... Ailesininde kapalı olduğunu söylemişsiniz,istenmiceğinizde belli.Çocuğunda bırak ailesine işyerinde bile söylemekten çekinmesi zaten onunda öyle bi niyeti olmadığını gösteriyor. Çok gereksiz maceralara atılmışsınız. Üzülüceğiniz ortada. İnsanın kendisine yaptığını başkası yapamaz gerçekten...

Bence yaşı gösterip ailesinden ve kişiliğinden dem vurmussunuz. Kafanızda oturtamamissiniz.. Emin olmak lazjm o yuzden.Düşünmeye çalışın en sağlıklisi ve ailenize danışın.Siz ve onlar sorun etmezse olur ancak. Biz ne desek olur veya olmaz :)

Son düzenleme:
On yıldır mııı...Onyedi yaşmıııı.İkibuçuk yışllık evlilikte menepoza mı girdiiii..Aman Allshım kaç yaşlarındaydı evlendiklerinde...Nasıl tanıştılar.Erkek nasıl kabul etti.

Ben de 38 yaşına girdim.30 dan fazla göstermiyorum.30 a kadar kabul ediyorum.Ama 25 ler çıktı iki tane.onları kabul edemedim.30dan bile korkmuyor değilim.Ama genç istiyorum ben kendim gibi yaa..Çıkmıyor karşıma ama yaa.Bulacaksam bulmalıyım çocuk doğuracak yaşım geçmeden.Nerden bulacam ki iş ev..Görücü de gelmiyor nedense.

Abim 27 yengem 44 yaşında idi evlendiklerinde:KK51:
Internette uzuuun bir süre yazistiktan sonra buluşmaya karar veriyorlar ve BAM!:KK68: Ilk görüşte ask:KK60:
Yengem evlenmek istememiş abimle ama abim cok istemiş..annemler başta olur mu öyle şey falan deseler de kabul ettiler bi noktadan sonra:KK51:
Iyi ki evlenmişler diyorum ama çoğu zaman yengem superdir cok kafadir bi kere:KK19:
Valla cok minnoslar cok yakistiriyorum ben onlari masallahlari varHoppa
Yengemle annem arasinda 9 yaş var ve yengem anneme annecim der cok severler birbirlerini allah bozmasin:KK50:
Yani oldu mu oluyo onlarin da kaderlerinde birbirleriyle olmak varmis iste:KK51:

Olabilir o da seviyorsa ve ona güveniyorsan.Bu şekilde evlenenler de oluyormuş baksana..

Back
X