kadinin kadina yaptigini kimse yapmaz.

Perlitik

.
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
3.860
4.814
133
Sevgili kk uyeleri.
Bdv ye yaziyorsak hepimizin bir derdi var haksiz miyim?
Herkes yasadigi kadarini bilir.
Benim derdim bana gore buyuktur sana gore onemsiz yada tam tersi ayni sekilde.
Bir konu actigimda eski konular hemen ama ozaman soyleydi bu zaman boyleydi. Herkes dedektif:) birsey anlatiyorum hemen yok benim evliligimde senin sorunundan yok en azindan. Eee banane? Insanlari yazdiklarindan vurmayalim.
Burada cogu kisi realde anlatmak istemedigi seyleri yaziyor. Yasayanlardan fikir almak icin. Kimse kimseyi tanimiyor. Tatli tatli yardimci olmak varken neden eski konular hatirlatiliyor. Yada agrasif yorumlar yapiliyor. Herkese degil sozum yanlis anlamayin. Ama burasi kadinlarin gucu icin guzel bir site. Dayanisma icin. Kimse kimseyi kirmasin. Ben tahammul edemedim bugun patladim kendi konumda. Keske yapmasaydim ama gercektende tutamadim kendimi. Herkese iyi forumlar.

Şuana kadar ilgimi çeken konuları okur istersem yorum yaparım. Çoğuna yorum yapmam es geçerim. Eğer bir fikrim yoksa. Hatta kim yazmış nickine bile bakmam.

Ama bu da benim ilgimi çekti. Birisi birşey yazmaya görsün hemen önceki konularını açıp okurlar ve ordan vurmaya başlarlar.

Bu yüzden derdim bile olsa özel konularda asla konu açmadım. Çünkü bu duruma düşen hanımlara üzülüyorum. Bu duruma düşmek istemem.

Bugun bir konu actim ve gercektende cok hassastim. Hergun birbirini tutmuyor. Imla hatalarini duzeltmeler mi, seks manyagi durumuna mi dusmedim. Yok biri dedi benim evliligimde seninki gibi %80 cinsel problem yok. Cok yanlis bunlar. Daha da konu acmam zaten.

Sevgili kk uyeleri.
Bdv ye yaziyorsak hepimizin bir derdi var haksiz miyim?
Herkes yasadigi kadarini bilir.
Benim derdim bana gore buyuktur sana gore onemsiz yada tam tersi ayni sekilde.
Bir konu actigimda eski konular hemen ama ozaman soyleydi bu zaman boyleydi. Herkes dedektif:) birsey anlatiyorum hemen yok benim evliligimde senin sorunundan yok en azindan. Eee banane? Insanlari yazdiklarindan vurmayalim.
Burada cogu kisi realde anlatmak istemedigi seyleri yaziyor. Yasayanlardan fikir almak icin. Kimse kimseyi tanimiyor. Tatli tatli yardimci olmak varken neden eski konular hatirlatiliyor. Yada agrasif yorumlar yapiliyor. Herkese degil sozum yanlis anlamayin. Ama burasi kadinlarin gucu icin guzel bir site. Dayanisma icin. Kimse kimseyi kirmasin. Ben tahammul edemedim bugun patladim kendi konumda. Keske yapmasaydim ama gercektende tutamadim kendimi. Herkese iyi forumlar.
bazı yerlerde haklısın ama dün bir bayan vardı arkadaşları tatile gidecekmiş birbiribirlerini götürcekler felan diyoodu hemde bayramda tatil yapacaklar bende baktım bir kaç konu açmış çouda bayramda tatile nereye gitsem dedktiflik değilde yani ben sşahsen gercekten kızdım evli iki aile tatile gidio bu densizin ettiği lafa zihjniyette bak ee sende gidiosun hem bayramda tatile banlanmasaydım daha cok şey söylerdim de :KK14:o_O

Bugun bir konu actim ve gercektende cok hassastim. Hergun birbirini tutmuyor. Imla hatalarini duzeltmeler mi, seks manyagi durumuna mi dusmedim. Yok biri dedi benim evliligimde seninki gibi %80 cinsel problem yok. Cok yanlis bunlar. Daha da konu acmam zaten.
%80 mevzusunu söyleyen benim. Konu kapanmadan yazayım. Farklı bi kafayla konu açtın heralde sen. Senin de konularını biliyorum diye yazan ilk sen olmana ragmen niye burda böyle magduru oynuyosun?

Eski konular neden yok sayilacak. Tutarsizliklar elbette bulunacak birsekilde. Demek ki tutarli olmaliyiz dogruyu soylemeliyiz..derdiniz var destek ariyorsunuz ama seffaf degilseniz kimin yorumu destegi ne ise yarar ki? Sizin konunuzu gordum yorum yapmadim. Cunku belli ki pohpohlanmak istiyordunuz. Bana uygun degildi yazmadim. Bence burada vakit kaybetmeyin esinizle ve rahatsizligiyla ilgilenin o sizin hayat arkadasiniz

%80 mevzusunu söyleyen benim. Konu kapanmadan yazayım. Farklı bi kafayla konu açtın heralde sen. Senin de konularını biliyorum diye yazan ilk sen olmana ragmen niye burda böyle magduru oynuyosun?

Hanfendi once siz satastiniz bana. Eski konularimi siz yazdiniz. Ben magduru oynamiyorum.ben size sizin dilinizle cevap verdim sadece ;) orada da yazmistim. Sizlestim kusura bakmayin diye

Birazdan banlanıcaksın konu silmek ve üyeler hakkında konu açmak yasak ;)

Eski konulardan vurulmasina karsiyim normalde.
Ama bazen birilerini kendine getirmek icin gerekiyor. Bakiyorsun kendisi kocasindan maddi durum yuzunden ayrilmiyor bununla ilgili konu acmis gelmis burada bir uyeye aman atanamadin da annenin parasini yiyorsun minvalinde konusuyor. (daha gecen gunku mevzu bu). Iste boylesine de sen bi kendine bak denir. Bunun bir suru ornegi var forumda. Kocasindan maddi durum yuzunden ayrilamayan uyeye laf eden nutuk ceken bir baska uye kendisini aldatan kocasiyla hala evli mesela.
Yani sozun ozu birine yorum yapmadan once donun de kendinize bakin hanimlar;)

Hanfendi once siz satastiniz bana. Eski konularimi siz yazdiniz. Ben magduru oynamiyorum.ben size sizin dilinizle cevap verdim sadece :KK66: orada da yazmistim. Sizlestim kusura bakmayin diye
Bence dön ve ilk iki yorumumu tekrar oku sonra da alıntılayıp kendi verdiğin cevabı. Kimin seninle ne derdi olabilir niye satasalım ki sana? Onaylanmadıgını görüp delirdin saldırdın insanlara olayın özü bu. Eski konularını sen yazmışsın kocam alkol alıyo aldıgı parayı içkiye yatırıyo faturayı yatırmadı iş yerindeki kızla samimiydi bilmem ne diye. Bi önceki konunda ilk sayfalarda bunları yazan sensın başkası değilneyin kafası bu :KK70:

Back
X