• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının kendinden küçük biriyle olması size de garip geliyo mu?

rakamsal olarak bir sorun yok aslında..Ama ne yaşadığınız yaşanmışlıklarınız şu an ki yaşınız falan önemli..Mesela ben bir çocuk daha doğurmayı düşünmediğimden çok ufakları ve hiç evlenmemiş çocuksuzları tercih etmiyorum..Birde ileride sağım solum sarkar o daha genç görünür başka tazelere bakar diye düşündüğümden kendimi üzecek bir olaya sokmak istemiyorum.Ama bunlar aşılmışsa rakamsal konu bir ahlaki sebep olmamalı..

Neden gelsin illa erkek mi büyük olacak kadından çevrem de çok var böyle evlilik yapan 7-8 yaş hatta 10 yaş bile olan evli olanlar arasında.
Onlar cok nadıren ve genellıkle 20lerde yapılan evlılıkler...hele kı 35-40dan sonra ııhhh...herıfler 10 yas genciyle gencleseyım moduna gırıyorlar...yaşlandıkça daha daha gencine gıdıyorlar, ağızlarından salyalar akarak...

Yakın bir arkadaşım kendinden 8 yaş küçük biriyle evlendi. İkizleri oldu... Kız çok olgun çok düzgün bir kızdı ama 40 yaşın yaklaşırken sorunlu ilişkilerinden sonra bu adamı çocuk icin köprüden önce son çıkış gibi gördü...
Asla kınamıyorum... Eşler birbirlerini dengeleyebiliyorlarsa eğer birbirlerini taşıyabiliyorlarsa sorun yok. Ancak arkadaşımın eşi git gide normal yaşına döndü... Sonuçta fevri hareketle işinden ayrıldı, o 2 çocuğun ve evin geçinme yükü arkadaşımın üzerinde kaldı...
Hal ve hareketlerini beğenmez olduk çocuğun... Ergenler gibi davranıp arkadaşımı küçük düşürdü çoğu yerde.
İster istemez uzaklaştık...
Dilerim yavrularıyla huzuru bulur. Ancak erkekler zor büyür bir kez daha düşünün derim...
Ona bakacak olursak eger erkekler hıc buyumuyorlar...: )

Erkek tarafi kabul ediyorsa neden olmasin. :KK53:
Kabul etmelerı cok zor cok önyargılı 1 toplum var karsımızda...erkegın ya aılesı ya arkds cevresı mutlaka bırılerı arıza çıkartıyor...emın olabılırsın yani...bu noktada da kadını ne mınyonlugu ne ayaklarının uzerınde durması ne sağlam karakterı hıc 1 seyı kurtarmıyor...yaşını soyleyınce o vakitten sonra o kadını o erkegın yanına yakıştırmayan sureklı dedıkodu yapıp elestıren dıdıkleyen bır ordu karsınıza dıkılıyor yazıkkı...

çıtır iyidir ya :halay:

ayrıca şu kadın erkek çöker muhabbeti de çok geçmişte kalmadı mı?
şimdi kadınlar kozmetiğin ve estetiğin nimetlerinden sonuna kadar faydalanıp 50 lerinde bile taş gibi oluyor ama erkek milleti henüz o seviyeye ulaşamadı, ortalama türk erkeği 35 inden sonra ya kel ya göbekli, en iyi ihtimalle kır saçlı sakallı, hepsi yaşıtı kadınların yanında kadayıf gibi duruyorlar :KK14:

Eskiden olsa insanlar anlaşıyorsa millete halt etmek düşer derdim ta ki yaşayana kadar. 47 yaşındaki ablam 37 yaşında bir adamla evlendi, bakımlı, minyon, iş güç sahibi kadın, bakınca benim küçüğüm sanırlar onu ama yok kazın ayağı öyle değil, olmadığını görünce anladım maalesef...

Onlar cok nadıren ve genellıkle 20lerde yapılan evlılıkler...hele kı 35-40dan sonra ııhhh...herıfler 10 yas genciyle gencleseyım moduna gırıyorlar...yaşlandıkça daha daha gencine gıdıyorlar, ağızlarından salyalar akarak...
Benim gördüklerim çok mutlu bir sorunları yok birbirlerini seviyorlar el üstünde tutuyorlar her erkek için geçerli değildir başka kadın genç kadın vs onların karakteri ile alakalı aldatmak isteyen yaşa bakmaz ki .

N
Eskiden olsa insanlar anlaşıyorsa millete halt etmek düşer derdim ta ki yaşayana kadar. 47 yaşındaki ablam 37 yaşında bir adamla evlendi, bakımlı, minyon, iş güç sahibi kadın, bakınca benim küçüğüm sanırlar onu ama yok kazın ayağı öyle değil, olmadığını görünce anladım maalesef...
Ne gibi sorun oluyor Attraente?

Ben erkeğin de kadının da en fazla 5 yaş büyük olmasını tavsiye ederim ama kadın 25 erkek 20 olmaz bence. Erkekler çok geç olgunlaşıyor. Çevremden de biliyorum. 23 yaşındaki kişi bana göre çocuk :)
Olmaz bu iş. 33-43 de çok bence. 33-37 olabilir.

N

Ne gibi sorun oluyor Attraente?

Adamın toto havalarda, gencim ben elimi sallasam ellisi sen beni idare edeceksin modunda. Burnundan kıl aldırmayan ablam herife kölelik yapıyor resmen. Kız gibi nazlanıyo ş... siz. Ailesi ayrı arıza, başta canımsım cicimsin , genç kız gibisin diye ablama yalakalık yaptılar şimdi yaşlısın diye tantana ediyorlar. Evlenirken herkes gayet medeniydi , kızın işi battı birden herkes adamdan büyük olduğunu hatırladı. Bu arada adam hep aba altından sopa gösterme durumunda bak beğenenler var modunda, çok zoruma gidiyor anlatsam roman olur

Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Tabikide ahlaksizlik degil ama toplum baskisi midir nedir bilemiyecegim bana her zaman gatip geliyor. Aslinda garip falan gelmemesi lazim bir erkek nasil birlikte oluyorsa ayni sekilde kadinda olabilir ama alisamadigimdan midir nedir bilemedim simsi

erkek kadına göre geç olgunlaştığı için bana normal gelmez.
kadında erkeğe göre daha çabuk yaşlandığını da üstüne koyarsak
ileri ki zamanlarda çok sorunlar çıkabilir.

Bnce insan hissettiği yaştadır... 20 yaşında olupta davranışı görünüşüyle 30 yaşında duranlar var..
çevre baskısıyla başedebilen bi karakterse devam edebilir ama en ufak bişeyi kafaya takıp hasta olan insanlardansa bi an önce bitirmeli.. çünkü kendi düşüncemizden önce milletin susmayacağını iyi biliriz...

kendim için söyleyeyim kendimden küçük biriyle asla olmam eskiden böyle durumlar oldu kesinlikle kabul etmedim herkesin hayatta tercihleri vardır ama yaşlar çok gençse bir yere kadar 3-4 yaş hadi normal diyelim ama adam 33-34 kadın 42-43 yaşındaysa bana olmaz gibi gelir ileride her yönden sıkıntı yaşarlar bu tarz ilişkilerin gelecegi pek olmuyor benim uzaktan bi tanıdıgım var adam 34 yaşında kadın 42 evlendiler 2 yıldır felan evliler adamın ailesi istemedigi halde sırt döndü evlendi kadının birde 2. evliligiydi şimdi olmasa bile bence ilerde sıkıntı yaşanır gibi geliyor insanların zamanla beklentileri degişebiliyor

Pardonda neden Ahlaksızlık oluyormuş. Erkekler 10-15 yaş küçüklere evlenince ahlaksızlık olmuyor a kadınlar evlenir cemi ahlaksızlık oluyor.
Her iki tarafında rızası oldukça erkek olsun kız olsun kucuk olan taraf 20 yaşının üzerindeyse Ahlaksızlık olmaz. Ama kız 15 erkek 23 24 ışte orada bir ahlaksızlık var. Yada tam tersi durumda da.

Back
X