- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
:) ne zaman yazmışım diye geriye dönüp baktım :)Biraz alakasiz olacak ama seni su boza maskesi ise yaradi mi?
devamını getirmedim maalesef.
hatta unutmuşum bile.aklıma getirdin iyi oldu.bu kış deneyebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) ne zaman yazmışım diye geriye dönüp baktım :)Biraz alakasiz olacak ama seni su boza maskesi ise yaradi mi?
Yok gzlm yok.... yaşıttı hatta bır kac yas kucuktu cok zorrr bu ülkede...Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
O bıle cok.... en fazla yaşıt veya 1 yas kucuk...2-3 yaş neyse de 7-8 yaş çok fazla.
Onlar cok nadıren ve genellıkle 20lerde yapılan evlılıkler...hele kı 35-40dan sonra ııhhh...herıfler 10 yas genciyle gencleseyım moduna gırıyorlar...yaşlandıkça daha daha gencine gıdıyorlar, ağızlarından salyalar akarak...Neden gelsin illa erkek mi büyük olacak kadından çevrem de çok var böyle evlilik yapan 7-8 yaş hatta 10 yaş bile olan evli olanlar arasında.
Ona bakacak olursak eger erkekler hıc buyumuyorlar...: )Yakın bir arkadaşım kendinden 8 yaş küçük biriyle evlendi. İkizleri oldu... Kız çok olgun çok düzgün bir kızdı ama 40 yaşın yaklaşırken sorunlu ilişkilerinden sonra bu adamı çocuk icin köprüden önce son çıkış gibi gördü...
Asla kınamıyorum... Eşler birbirlerini dengeleyebiliyorlarsa eğer birbirlerini taşıyabiliyorlarsa sorun yok. Ancak arkadaşımın eşi git gide normal yaşına döndü... Sonuçta fevri hareketle işinden ayrıldı, o 2 çocuğun ve evin geçinme yükü arkadaşımın üzerinde kaldı...
Hal ve hareketlerini beğenmez olduk çocuğun... Ergenler gibi davranıp arkadaşımı küçük düşürdü çoğu yerde.
İster istemez uzaklaştık...
Dilerim yavrularıyla huzuru bulur. Ancak erkekler zor büyür bir kez daha düşünün derim...
Kabul etmelerı cok zor cok önyargılı 1 toplum var karsımızda...erkegın ya aılesı ya arkds cevresı mutlaka bırılerı arıza çıkartıyor...emın olabılırsın yani...bu noktada da kadını ne mınyonlugu ne ayaklarının uzerınde durması ne sağlam karakterı hıc 1 seyı kurtarmıyor...yaşını soyleyınce o vakitten sonra o kadını o erkegın yanına yakıştırmayan sureklı dedıkodu yapıp elestıren dıdıkleyen bır ordu karsınıza dıkılıyor yazıkkı...Erkek tarafi kabul ediyorsa neden olmasin.![]()
Benim gördüklerim çok mutlu bir sorunları yok birbirlerini seviyorlar el üstünde tutuyorlar her erkek için geçerli değildir başka kadın genç kadın vs onların karakteri ile alakalı aldatmak isteyen yaşa bakmaz ki .Onlar cok nadıren ve genellıkle 20lerde yapılan evlılıkler...hele kı 35-40dan sonra ııhhh...herıfler 10 yas genciyle gencleseyım moduna gırıyorlar...yaşlandıkça daha daha gencine gıdıyorlar, ağızlarından salyalar akarak...
Ne gibi sorun oluyor Attraente?Eskiden olsa insanlar anlaşıyorsa millete halt etmek düşer derdim ta ki yaşayana kadar. 47 yaşındaki ablam 37 yaşında bir adamla evlendi, bakımlı, minyon, iş güç sahibi kadın, bakınca benim küçüğüm sanırlar onu ama yok kazın ayağı öyle değil, olmadığını görünce anladım maalesef...
N
Ne gibi sorun oluyor Attraente?
Tabikide ahlaksizlik degil ama toplum baskisi midir nedir bilemiyecegim bana her zaman gatip geliyor. Aslinda garip falan gelmemesi lazim bir erkek nasil birlikte oluyorsa ayni sekilde kadinda olabilir ama alisamadigimdan midir nedir bilemedim simsiBir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım